..

 


Om du har en hemlighet att berätta kan vi prata hela dagen.
Om dina drömmar någon gång verkar omöjliga ska jag rycka dig i kragen.
Om du inte en enda chans ser, finns jag där tills du ler
Och om nån skulle krossa ditt hjärta skulle jag vara där
tills du inte längre kände någon smärta
när allt gått fel, när du inte orkar mer när du behöver en vän...
så finns jag här!
jag älskar er mer än allt annat.


Måndag igen då.

Hejhej, slutade vid 10 i 2 idag så jag skulle ha hunnit skriva tidigare men ja orkade inte. I alla fall , idag i skolan hände de nog inget speciellt, vi hade lite svenska och matte och jo, föresten så träffa jag Stella vid lunch rasten :D
de va sjuuukt länge sen!
Aja nu ska jag käka pastasallad eller nåt och snart träna!
pusshej <3

.

In our darkest hour
In my deepest despair
Will you still care?
Will you be there?


drar mej mot dushen och sen till teven! vi hörs imorgon bitti!

japp, rubriken säger ju nästan allt!
pusshej <3

Söndag!

Hejhej, idag har jag varit med Oscar och Elin och vi åkte till forum och åt lunch och sen gick vi runt lite och flummade. Sen åkte vi hem typ vid 3, sen så va vi i skogen en stund varför vet jag inte riktigt D:
Sen skulle Oscar gå vid halv 6 så jag och elin gick hem till elin och hämta min cykel sen gick jag också hem :D
vi gjorde massa annat men orkar inte berätta allt.
Imorgon har jag sovmorgon till 10 i 10. Så jag kommer blogga på morgonen tror jag!
ha de så bra
pusshej <3

Even if the sky is falling down .

tjaa, har precis fixat klart mej, ska träffa elin ganska snart. Vi ska typ dra till forum sen :D
sen ska vi kanske träffa David och Oscar !
men nu måste jag tagga!
pusshej <3

ny design .

hann med en ny design, är inte riktigt klar än, har gjort en design till Josefin också.
vad tycker ni ?


bilder från vässarö!


olle och david ! coolingar <3

jag, trött, blöt som piiiip !

min michael jackson hyllning!
'
jag, marika och anna <3

anna och jag <3

jag och mika övade på tryckare innan discot! <3

enskedegården/ prästgårn in our hearts! <3

elin loooooves chops! <3

allt vårt godis, plus lite till :D
nu ska jag typ äta middag snart, sen ska jag kolla på Michael jackson filmen som börjar klockan 8 !
pusshej <3

Michael Jackson skulle blivit 51 år idag.


Grattis på födelsedagen! <3
du är saknad av oss alla!
PS. lägger in bilder från vässarö snart :D <3

Vässarö 09 !!!

hejhej, kom hem igår, men jag orkade inte skriva för jag var så himla trött. Men nu orkar jag skriva lite.

Onsdag.
Vi hade samling vid CP ungefär kvart i nio. Sen gick bussen typ 9. Sen tog vi tunnelbanan till typ Mörby centrum , och där kom våran buss och hämtade oss. Jag satt bredvid elin och vi läste lite tidningar och sen snacka vi med, Marika och Anna som satt bredvid oss. och sen snacka vi lite me David och Olle också! Sen åt vi lite godis och myste och bytte platser hej villt, och alla var jätte blöta för de verkligen spöregnade när vi skulle åka dit! I alla fall, sen fick vi gå typ 3 km till en båtplats och så spöregnade de fortfarande och vi fick sitta där och vänta i typ 45 minuter på en båt. Sen när båten kom satte vi oss där och åkte till vässarö, de tog typ 20 minuter, sen när vi kom fram hade vi genomgång om allt och sen fick vi gå till stugorna. Alltså, jag , mika, anna , moa, elin och lisa hade världens bästa stuga, jag tror att vi hade den bästa stugan på hela vässarö om man gemför me killarna och dom andra tjejerna. I alla fall, sen börja vi packa upp och hänga alla våra blöta saker på tork och allt. Sen hade vi lite fritid och sen gick vi och åt middag, vi fick tacos, de var så gott, alltså om man gemför med maten i skolan! Sen fick vi maräng swiss till efterrätt, sen öppnade kiosken vid 6 så vi sprang och hämta pengar och köpte godis och chips. Sen samlades vi vid halv 8 och gick ner till bastun och badade och bastade, och de var så jäkla kallt i vattnet, men de var skööööönt! Sen så berättade Emma en spökhistoria och ja Olle ramla mitt i allt lite diskret. I alla fall sen så grilla vi korv och satte oss på ett berg vid havet och myste, sen grillade vi marhsmallows, och sen så hade vi lite fritid. Sen klockan typ halv 11 - 11, så gick vi upp till stugorna igen. Då spela vi typ kort skitlänge, sen satt vi och snacka. Sen gick alla in till sina rum. Så jag och Anna snacka till typ halv 2, sen somna vi i min säng.

Torsdag.
Vi vaknade vid typ 7, och väckte alla andra. Sen fixade vi oss och sen gick vi och åt frukost. Nu snacka alla om festen som skulle härja på kvällen! I alla fall, sen fick vi byta om lite, sen hade vi samling för att åka ut och segla och paddla kanot, Jag och Mika seglade först och sen så paddlade vi kanot. När vi paddlade så hade vi lite krig mot Oscar och Oliver så dom körde in i oss så att vi vippa över, och både jag och Marika ramla i, och jag fick panik för marika ställde sig på båten, haha de såg ut som om den skulle sjunka.
I alla fall sen kom Pär eller Jessi som jag kalla han, och hjälpte oss upp, sen fick vi byta om och sen fick vi stora tjocka filtar som vi fick sitta med. Sen så gick upp till stugorna och bytte om och åt lite godis. Sen så åt vi lunch. Efter de var de samling och vi skulle gå trapperspåret, de tog typ 3 timmar att gå de! Alla blev skit trötta och ingen orkade göra nånting typ. haha. Sen gick vi upp och vilade lite, sen åt vi middag. Och sen fick vi efterrätt och de blev typ choklad mouse. Sen öppna kiosken vid 6 igen och då köpte vi skit mke godis! Sen gick vi till stugorna snacka lite och städa, och la allt vårt godis på bordet och de blev fullt, sen börja vi snacka. Sen fixade vi oss inför festen på kvällen, sen kom, Henry, Youcef, Gustav, Oliver och nåra och försökte bryta sig in hos oss men de gick inte! haha sen när vi hade fixat oss gick vi till festen. Och gud vilket dunkade de var, och alla dansa så vi började dansa och hoppa och leva livet. Sen kom de fram nåra killar, alltså från den andra klassens om vart där. Dom var femmor dom bah: Tjena snygging, vill du dansa ? och typ : tjena, kan ja få ditt nummer ? haha så vi bah skratta ihjäl oss, sen dansade vi alla tryckare me varsin kille :D sen dansa vi och hoppa, sen blev de ett till tryckardans nummer, sen spela dom beat it i högtalarna så jag och mika börja dansa, de var i alla fall nåra som kolla och skrek! haha. Sen så gick vi ut och tog lite frisk luft. Sen gick vi in igen och dansa och hoppade o skrek. de var den bästa festen ever, fast varför orkar jag inte skriva, de får ni fråga om mer sen via kommentarer. Sen slutade den typ halv 11, så då gick vi upp och drack te, sen smög vi till killarna :D sen så drog vi till oss och spelade kort, alltså vi tjejer ( Jag, Mika, Anna, Elin, Lisa och Moa ) . Sen så kom killarna till oss och vi prata lite sen ringde lärarna sen gick dom. Sen somna vi vid typhalv 2 - 2.

Fredag.
Vi vaknade av att Olle ringde oss klockan halv 6, och frågade om vi skulle träffas, så vi träffade dom.
Sen så åt vi frukost vid 8. Sen samlades vid för att göra aktiviteter, så vi gjorde samarbets övningar, jag kan bara säga att jag fick sjukt mycket vatten på mej! I alla fall, sen åt vi lunch och sen gjorde vi den korta hinderbanan, sen så gick vi till våra stugor och satte på Michael Jackson musik och börja dansa och städa och packa samtidigt. Sen när vi var klara med de, så brände vi nåra festingar som hade suttit på oss ute på altanen med ett ljus. Sen så gick vi och lämna våra väskor, sen gick vi till båten och sen åkte vi hem till bryggan, sen gick vi 3 km till bussen, jag satt bredvid mika och vi va sjukt trötta. Sen så börja vi snacka me Axel om att han älskade Michael jackson så vi lyssna på Michael Jackson och börja dansa och myste, sen kom Oscar Och David bak , och vi hade sjukt kul, sen när bussen stanna så tog vi tunnel banan till slussen, sen tog vi bussen hem och nu är vi hemma.

OBS: lägger in bilder senare när jag har hittat USB - sladden.
PUSSHEJ <3


Åker .

Godmorgon!
Vaknade vid halv 7 då mamma sa : UPP AMANDA DU MÅSTE PACKA!!! haha, så jag sprang upp och började packa. Nu är vi klara med packningen och vi ska snart träffa nåra och sen gå till bussen :D
så ni får ha de så bra!
pusshej <3

Jag åker nu!

Tja!
nu är de så att jag åker till Vässarö med klassen i 3 dagar sen direkt
när jag kommer hem så ska jag åka upp till Ullis landställe så jag kommer
förmodligen inte att blogga förns på söndag kväll!
Hoppas ni inte saknar mej för mycket, kanske kommer låta nåra gästblogga!
men nu ska jag packa!
pusshej <3
och hare bra!


FÖRSTA VIDEOBLOGGEN!!!!!


PIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINSAMT!

Snart åker vi då!


girlieee´s!

babes! <33


Imorrn då!

Planerna för imorgon då.

Jag måste gå upp typ klockan halv 7 eller 7, för imorgon börjar jag klockan 8!

Jag går alltid till skolan en halvtimme innan de börjar även fast de tar 2 minuter för mej att gå.

Första lektionen har jag spanska, alltså B - språk, imorgon slutar jag typ 20 över 2 tror jag.

Jag kan inte shemat utan till och orkar inte hämta de nu.

Sen ska jag träna, sen ska jag köpa godis, chips , popcorn , och läsk!!!
Nån som vet varför?
nu ska jag kolla film eller nåt!
pusshej <3

första dagen i skolaaaaan!

hejhej, hann inte lägga upp en bild på dagens outfit imorse, jag hade fullt upp med att fixa saker och allt.
I alla fall, vi samlades utanför ingången och höll på och rektorn höll tal och allt, sen gick vi till klassrummet. Jag sitter bredvid Madde längst bak i klassrummet och i mellanraden :P I alla fall, sen snacka vi lite om allt möjligt sen fick vi typ göra nån bild sak, sen hade vi rast, då va ja me , Mika, Anna, Linnea, Elin & Ebba. Vi gick runt lite o så, sen gick vi upp o hade lektion igen, vi gjorde samma sak, sen hade vi promenad ttyp sen åt vi. Sen hade vi rast igen :P då dansa jag & mika runt lite, medans, Anna , Ebba , Linnea och Elin kolla på :D haha sen gick vi in, o då var Stella där, så jag snacka lite me henne, hon hade typ gått runt och letat efter mig :D hah, sen hade vi lektion och vi snaacka om vässarö, ja sover me Anna i ett rum , och I rummet bredvid sover Elin o Mika och sen Moa och Lisa :D Sen hade vi lite lektion sen gick vi in till andra klassrummet och sen skulle vi ha språk, men de visades sig vara andra gruppen som ska ha språk imorrn, så imorgon börjar jag klockan 8 och har språk :D Nu är jag hemma och ska äta snart sen packa väskan och sen dra till träningen!
bloggar mer sen!
pusshej <3

imorrn..

.. vet jag inte vad jag ska ha på mej! hjäääälp, måste fixa massa saker nu alltså, måste fixa mina naglar, mina kläder, mitt hår ( alltså jag måste tvätta de ) och jag måste fixa min vääääska!
Börjar inte förns 9 imorgon så jag kanske hinner lägga upp dagens outfit :D
pusshej <3

Svar på tal !

1. Anser du att de är fint med rosa läppar?
Ja, jag tycker att de är fint. Men inte överdrivet rosa läppar!

2. Tjena mors! vad skulle du helst köra över en ekorre elr en stor äklig padda!!!!
jag undrade hahhahahahah

Hahah, ja du inget av dom egentligen, men om ja måste välja så kan de väl vara en padda.. ?
 
3. varför har du två bloggar (hundra tjugo) och den här??
Jag har bara en blogg, så är de, jag har raderat den andra, jag har den här för att helt enkelt starta en ny blogg.

4. Hur lång tid tare för dig att göra en design?
De beror på, om jag vet vad jag ska göra så kan de ta 10 minuter upp till en halv timme, om jag inte riktigt vet så kan de ta en halv timme upp till 2 timmar.

5. Hur gammal är du?
Jag är 12 år :P

6. Färgat håret nångång?
nej de har jag inte. När jag sa att jag skulle " fixa " mitt hår så använde jag bara en spray man kan spraya på när man har tvättat håret.

7. Vad har du gjort i sommar?
Ja du, jag har gjort massa saker, varit på läger , badat med kompisar solat, och höjdpunkten var nog Thailand, jag var där i 3 veckor, annars har jag varit ute på skärgården också! ;)

8. Vad använder du för kamera?
Jag har ingen kamera. Den gick sönder och jag lagade den men den gick sönder igen :( använder min mobil kamera!


9. Gör du gratis design?
Japs helt klart!


10. hej amanda!!gillar du maackarrrrröner???? puss och kram!!<33
Om du menar makaroner, ja såklart ! <3


11. Är du kär?
Jag tror de i alla fall.

12. Längsta förhållande?
4 år :D tro de eller ej.


13. Pinsammaste saken som har hänt dig?
De var nog när jag och Mika skulle dansa inför klassen och så skulle jag lyfta mika och så tappa jag henne typ :S <3

14. Hur har du blivit så bra på design?
Jag vet faktiskt inte. De var en tjej som lärde mej att lägga in designer, så jag började med att göra designer i paint sen blev jag bättre, och fick ett program och nu håller jag på som en galning :D

15. Hur känner du Anna?
Vi går i samma klass ! <3

16. Hur känner du Mika?
Vi går också i samma klass ! <3

17. Favorit godis?`
Choklad tror jag :D <3

18. Vad fick dig att starta en blogg?
De började med att Vendela sa att hon hade en egen hemsida, och då skaffade jag också de, och skrev och skrev , sen blev jag mer intresserad av de , och började med nya bloggar hela tiden och nu har jag den här ! Jag gillar att skriva av mej på dagarna och lägga upp bilder och jag gillar att läsa kommentarerna man får! <3

De var nog alla!
Hoppas ni fått svar nu ;D
pusshej <3

ny inkööööpt!

hejhej ;D kom nyss hem typ !
Har shoppat lite idag då!

good huh ? ;)

lista.


Då kanske ni fattar att jag ska ut och shoppa!
pusshej <3

Sista dagen på sommarlovet!!!!!!!

Hejhej, idag är de sista dagen på sommarlovet för mej! hjäääääääääääääääääääääääääälp!! nej jag skoja bara. Idag vet jag inte vad jag ska göra riktigt, tror väl att jag ska köpa lite saker och så och fixa inför skolan imorgon :D

hinner inte skriva för mamma ropar !

pusshej <3


suddig bild från i förr går ! <3


kvällens låt !


va tycker ni ? för mig är de dagens totalt drognings låt! gud så jag har lyssnat på den idag!
älskar verkligen den, haha den är hur skön som helst ju! my favorite !

början av kvällen spenderades med anna babe! <3

hejhej, åt middag nyss, ska berätta vad jag gjort i början av kvällen och eftermiddagen.
Mamma, pappa och syrrorna åkte iväg nånstans så jag tog mej en liten cykeltur för mej själv, sen ringde jag till Anna och så åkte vi och badade i glasan! de var sjukt skönt och mysigt och solen lyste och allting, de var sjukt mysigt! till jag skulle prova " the marika style " och ramlade på en sten! och börja blöda ganska rejält på ena knät !! har fortfarande lite ont.
i början så kände jag nästan att de gjorde lika ont som de gjorde då jag knäckte hela min knäskål för ett år sen.
i alla fall sen börja vi åka hemåt, satte oss i fatboyen och käka godis och snacka, jag och Anna har alltid lika kul!
nu ska jag lyssna på lite musik och kanske fixa nån design ?
pusshej <3

Jag älskar dig , Anna ! de gör jag verkligen! <3

dagens

DAGENS VILL HA:  ben & jerry´s
DAGENS KLÄDSEL: se inlägget nedanför
DAGENS FRISYR: utsläppt och ett hårspänne
DAGENS LÅT: blame it on the boogie
DAGENS PLANER: kanske träffa stella .
DAGENS SAKNAD: evelina
DAGENS DUMMASTE: fick shampoo i ögat :P
DAGENS MISSLYCKANDE: mitt nagellack :(
DAGENS DROG: muffins ? ;)
DAGENS KÖP: inget
DAGENS GODIS: inget ;(
DAGENS HUMÖR: TRÖTT!
DAGENS ROLIGASTE: ja ramla på vägen ner för trappan :D

Dagens outfit .


vit stickad tröja : Boomerang
vitt linne : H&M
svarta leggings : H&M

igår !

hejhej :D
igår kom vi hem vid typ halv 4 trorjag.
vaknade nyss faktiskt! riktigt kul de var igår jag ska berätta.
Vi kom till dom vid ungefär vid halv 8, då kolla vi på babar ! haha.
Sen så lekte ja mickis och frida att vi va lite konstiga och gick runt och hade de kul, sen åt vi middag, jätte gott!
sen gick kolla vi lite på tv och snacka, sen gick vi ut och cykla runt, sen så vare efterätt, mums. Sen gick vi ut igen och gick runt och prata , vi va typ ute till 12 , sen gick vi in igen, och då somna mickis :D då kolla jag, rasmus och frida på beck :S gud va läskigt de var, sen somna frida, då var klockan typ kvart i 1 . Sen så sa rasmus : jag kommer somna snart. och efter typ 1 minut kolla jag på han och då hade han somnat :D så jag somna me, sen vaknade jag av att de var typ nån tjej som skrek på teven och typ blev mördad så jag blev jätte rädd, och gick ut i vardagsrummet och låg på soffan och typ somna. sen väckte mamma mej och då var klockan typ 3 , så då gick vi, ja råka väcka rasmus när ja skulle hämta min kofta, haha.
men nu ska jag fixa mej, pusshej<3


.

kom hem nyss, berättar imorgon.

juste ! håret ja ..

hejhej, håller fortfarande på att fixa mej :D

så här ser jag ut nu då, vad tkr ni ?
ser ni nån skillnad på håret?

nu är vi klara med mamma! NU är de bara jag kvar då!

hejhej , jag blev nyss klar med mammas hår, vi gjorde ljusa slingor och färgade lite :D
hoppas hon blev nöjd, nu är de bara jag kvar!
ni får se hur de blir sen!
pusshej <3

Schwarskof eller hur de nu stavas!

Min mamma skulle färga håret med schwarskof eller vare nu heter till ljusa och blonda slingor eftersom hon har fått, utväxt och då syns hennes mörka hår igen.
Så gjorde hon de, sen kommer min syrra ner springande till datorn och säger : Amanda du mååååste komma upp, mamma har färgat håret, de blev jätte fint men de blev brruuuuuuuuuuuuuuuunt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jag sprang upp och såg mamma med brunt hår! haha jag ska aldrig färga håret så, i såna fall tona.
Jag funderar på att tona mitt hår :D vad säger ni ?
nu ska jag kolla på Navy CIS om de kommer :D
pusshej <3

ny design!


Tycks ? ;)


Michael jackson hyllning!

Hejhej, kom hem för en och en halv timme, men jag har varit lite upptagen me designen.
i alla fall, idag var jag med Mika och Anna igen! Vi hade som vanligt jättekul, gick till glasan och bada och svinga oss i lianen som vanligt :D Sen gick vi upp på berget igen där vi satt igår, sen kom vi på att vi skulle hylla Michael Jackson :D
så vi satte på beat it låten och börja dansa den dansen. Sen gick vi ut på en flytbrygga och dansa där också :D
kul att de var nåra som kolla i alla fall! sjukt kul var de! Sen träffa vid Youcef och Henry och så var vi vid lianen lite med dom, sen drog vi, så dom följde efter så vi sprang ifrån dom, sen åkte jag hem D;
Har träning ikväll igen, klockan fem som vanligt !
pusshej <3

Torsdag!

Hejhej!
Vaknade för ganska en och en halv timme sen, Anna ringde mej då :D Jag ska träffa Anna & Mika vid halv 12 så ska vi dra till glasan & bada lite :D sen ska jag träna ikväll också! riktigt najs, kul att de har kommit så många frågor till frågestunden fråga på!
Ska göra lite pannkakor, och Emma ringde nyss, hon kommer över, vi ska skrämma syrran som fortfarande ligger och sover:D hihi!
men nu plingar de på dörren!
pusshej <3

Frååågestund!


frågestund nurå!
fråga vad ni vill och jag svarar!
pusshej <33

onsdag, 4 dagar kvar ?

hejhej
kom hem från träningen ungefär vid kanske 10 över 7.
Idag har jag varit med Anna och Mika och vi har badat i glasan och svingat oss i lianer som galningar!
här kommer lite bilder!

mika svingar sej!

Och där var jag i ! <3

Anna :D <3

Jag och Anna <3
har lite fler men de är inte intressanta, nu ska jag fortsätta att jobba lite me en ny design till mej!
pusshej <3

Vem bar den bäst?

 

Denise Richards eller Amanda Bynes?

Filippa reklamen!

tjenare!
Kom hem från träningen för nån timme sen kanske!
Gick inte så jätte bra, men i början gick de bra, jag fick astma anfall i slutet pga luften, jag har ju för de mesta tränat ute nu och de är ovant att komma in i en varm lokal utan luftkonditionering!
Efter träningen åkte jag hem och åt sen satte jag mej här!
Och nu tillbaka till rubriken!
Har ni märkt att de kommer upp en sån här reklam lite överallt ?

De är filippa! Jag känner henne! Gud va coolt de känns ! Nej jag skoja bara , men hon bor på min gata och min syrra är går i samma klass som henne :D Men hon är väl inte känd. Var jätte bra kompis me henne när ja va mindre :S
Men nu ska jag kolla lite på Navy CIS som jag har missat 20 minuter av redan!
pusshej <3


Mika sov här-

hejhej, jag och Mika vaknade säkert för nån timme sen av att Mikas mobil ringde.
Igår åkte vi först till Sickla och kolla runt lite, båda hittade nåra saker vi ska köpa senare, jag hade inte så mycket pengar med mig. Sen åkte vi till forum och kolla runt lite, sen kom mamma och hämtade oss, och vi åkte hem och bestämde att jag och Mika skullle laga mat och efterrätt till mina föräldrar, så vi åkte och handlade och så! Sen när vi kom hem satte vi igång med vårat matlagningsprogram. Det blev pastasallad och vi gjorde värsta resturang maten! Till efterrätt blev de frukstsallad, gott gott! Sen kollade vi på Yesman :D och käka chips o godis, sen kolla vi på leaglly blondes 3 :D
den va jäääätte bra! Sen somna vi kanske vi halv 2 - 2. Och vakna för en timme sen, idag ska jag nog mest bara vila för jag ska träna ikväll, mika ska hem om typ 40 minuter så jag måste sluta skriva nu .D
pusshej<3

idag ska jag..

.. vara med Mika, ska ringa henne nu så kommer hon väl hit =)
bloggar mer ikväll!
pusshej <3

drar mej till teven.

Hej, sitter & chattar me lite alla möjliga!
Ska dra mej & göra mej i ordning och sen ska jag typ kolla på Navy CIS !
me liiiiike!
pusshej <3


Och jag är.. hmm.. BÄST ?

Jag & min familj satt & kollade på Idrotts- VM & kollade på killarnas 100 meter & jag visste helt klart att de var Bolt som skulle vinna men mamma ville att Powell skulle vinna men vem vann? Bolt! Jag är så grym! <3
pusshej<3


I´m BACK!

Hejhej, kom hem från köping för kanske en kvart sen eller så.
Nu ska jag berätta.
Vi kom till köping vid ungefär halv 10 på morgonen i fredags. Vi startade med att simma ett låååångt och jobbigt pass, efter de så checka vi in och jag sov med ullis. Sen packa jag o Ullis upp och sen gick vi ner och åt lunch, sen gick vi tillbaka till rummet igen och myste och kolla på tv och packa upp lite mer. Sen hade vi en till träning. Skit jobbigt!
men kul var de! Efter den träningen gick vi och bytte om sen kolla vi på tv och jag och Ullis gick ner till Marre, Sofia och Enya. Och sen åt vi middag , sen gick vi till stan och köpte lite godis o så. Sen kom vi hem och sen gick vi till nån grill sak eller nåt och så skulle man spela teater. sjukt pinsamt för mej... blub blub blub.. de var min replik. haha!
Sen gick vi till rummen och jag och Ullis låg o snacka, sen kom Alex och Peter till oss, så vi spela kort me dom , jag är verkligen jätte dålig på kort så jag förlora ju ganska ofta kan man säga! Sen somna jag och Ullis vid typ 12 på natten :d
Sen vakna vi vid 8 och sen gick vi och åt frukost sen så körde vi ett simpass till och vi körde 20 x 100 frisim, de var skit jobbigt. Sen så  åt vi lunch och sen så myste ja och Ullis framför tven :D  sen så hade vi ett till simpass, sen hade vi typ teori och sen myste vi och gjorde oss fina och sen gick vi till stan igen och köpte massa saker. Sen så spöregnade de och jag o Sofia spela fotboll me killarna och de var så himla blött i gräset så jag ramla hela tiden och ja o Sofia äägde alla och vi krocka me typ alla !
vi fick väääärsta skrattanfallet också! Aja sen gick, Jag , Andre, Wille, Sofia, hannes , peter, alex, jesper och nåra till upp till vårat rum och kolla på film och sen så gick jag och ullis in till Emmeli och Carro och Nicklas och kollade på film och sen vaknade vi idag klockan halv 7 och var vid frukosten 20 i 7. och sen gick vi upp jag o ullis sen somna jag typ och vi packade . Sen simma vi och sen åt vi lunch och sen åkte vi hem och nu är jag hemma ;D
men jag ska kolla lite tv nu!
Pusshej<3


åker snart!

tja , jag åker till köping imorgon och kommer inte att updratera kommer hem på kvällen på söndag.
När jag kommer hem så blir de massa bilder och ett långt inlägg om hur de var :D
kommentera !

Nu tillbaka till nu.
Just nu fixar jag naglar , blev klar för ungefär 1 minut sen kanske.
Tänkte visa :D


snygga va ?

Updraterar på söndag!
pusshej <3

MIN BIKINI KOM!!

tjena tjena !
Är sjukt glad nu för min bikini kom med posten idag !
HALELUJA! haha i alla fall och syrran skulle få nåt jätte stort brev som var för stort för att levereras så hon måste åka och hämta de ?
Aja men men, har ingen bild på bikinin men den är svart, vit och grön.
Men jag har en annan bild på en av mina snygga bikinis!

hot or whot ? :D <3

aj för träning!

tja tja!
Kom hem från träningen vid nio typ. Idag var ja me Ullis när ja kom till henne så var vi lite me eddie, och sen gick vi & bada med eddie och han hoppa i som en galning :D sötaste alltså! Sen gick vi hem till Ullis och så gjorde vi pannkakor, ganska bra !  haha sen åkte vi till träningen och de va skit jobbigt och de börja spö regna och bassängen är utomhus och alla mina saker låg utomhus!
Haleluja! haha.
Sen hämta pappa oss och så kom ja hem.
Imorrn ska jag packa!
Hoppas min bikini kommer imorgon annars blir jag helt galen! <3
pusshej <3

ska dra mej mot teven.

Japp så ere , orkar faktiskt inte sitta vid datorn hela natten igen, ska göra mej i ordning och sen kolla på en film och chilla galet! godnatt på er :D

jag coooling i thailand ! <33


Ankan sket i vattnet !

haha, rubriken säger de mesta, jag var och tränade i en bassäng utomhus 50 meter och så när ja , ullis , sofia och marre var på väg till omklädningsrummet och frös och så har de hoppat i 3 ankor i bassängen och så skiter ena ankan !
gud va vi skratta alltså, aldrig varit me om nåt roligare ! trodde jag skulle svimma av skrattanfall!
Aja kom nyss hem typ, ska äta middag snart :P
pusshej <3

hjääälp !

Ni skulle bara ha sett ! Jag cykla hem från Sofia och de börja spöregna , och vad jag har på mej ? jo shorts o linne ! gud jag trodde jag skulle dö , och de bara öste ner ! och bilarna på vägen skvätte massa vatten på mej när dom körde förbi ! Och man tänker liksom " va fan tänk dej för ! ja kommer ju för fan cykla i de här vädret 2 km till ! ". Såg typ ut som om jag var nyduchad när jag kom hem. Jag måste ha sett rolig ut alltså, gick & prata med mej själv och bah : du kommer dö, va fan tänker du med ? såklart du vill ha skjuts ! Aja, hos sofia så badade vi vid gustavsvik och myste & fikade sen gick till sofia, och på vägen hem så snacka sofia och ullis i telefon me varann så jag ringde till marre :D
haha om typ tre kvart kommer ullis & sofia och hämtar mej så åker vi till träningen! Gaah de var riktigt längesedan jag tränade men jag har ju tränat lite smått under sommaren, jag var till och med ute och sprang typ 3 km runt stranden i thailand!
duktig flicka jag är !
men nu ska jag packa lite & sånt där.
pusshej <3


Ullan bullan & fiaa !

hejhej, de blir kort, för jag måste verkligen fixa mej  :D
ja träffa ullan & fiaa snart och vi ska typ dra till gustavsberg o bada o chilla galet !
pusshej <3

Jag i thailand  :D

just nu..

.. kom jag just upp till datan, sofia va nyss här o hämta sin cykel :D
nu ska jag faktiskt inte sitta vid datan halva natten som igår utan nu ska jag checka film!
pusshej <3

dagen med Sofia gumman !

Hejsan.
Idag har jag varit me sofia, vaknade ganska sent , eftersom igår kväll satt jag nästan uppe hela natten och jobbade med en design D:
I alla fall först satte vi oss lite lugnt vid datorn och kollade lite bloggar , sen åt vi lite glass och satte oss ute i hängmattan och lyssnade på musik :D sen så åkte vi och handlade lite picknik, sen drog vi till boobadet och myste och hade de jätte roligt :D
Vi badade också såklart, sen drog vi till boovallen och kollade på nåra killarsträning, sen så kom mamma och hämtade oss och vi satte oss framför datorn, och lyssna på musik som vanligt :D haha

Imorrn ska jag nog vara med Anna, men de blir ganska sent för hon går på friidrottsläger o de slutar typ 3 :D

men vi får se :D

pusshej <3


Om mig.

Jag är en tjej på 12 år, och jag heter Amanda och bor här i nacka. På fritiden simmar jag och har blivit en av sveriges bästa simmare i min ålder, annars gillar jag att blogga, vara med kompisar och shoppa!
I kreativitet så gör jag designer också! Jag ska börja i sexan och lyssnar oftast mest på pop och hip hip :D
lite onödig information men men ..

Söndag.

tja tja, det här blir kort, idag var jag med kusinerna och vi åkte o badade och fikade o lite sådant, imorrn ska jag vara med sofia, jag vet inte riktigt vad vi ska göra men vi får se, nu måste jag nog lägga mej lite :D
ska upp tidigt imorrn:D
pusshej <3

Glömde..

..att berätta att igår vare jag på dannes landställe vi hade de jätte mysigt och så, och idag ska jag ut på skärgårn igen, me rasmus o mikaela :D
naajs , ska lägga upp en bild från i förr går,.

wihooo !

Imorrn !

Tja tja, imorrn kommer jag nog inte att kunna blogga förns på kvällen för ja ska ut i skärgården igen!
sjukt skönt!
vi får se om jag bloggar imorrn kväll!
pusshej <3

Hemma !

.... igår !
Haha jag kom hem igår , och jag somna faktiskt på planet ! Oväntat asso! haha men i alla fall i går fick ja sms av rasmus och så va jag  me han o mikaela och frida vi drog till södesved och myste o badade skit mysigt!
och sen somna jag skit tidigt för de är ju jätte stor tidskillnad här i sverige än vad de är i thailand, men i alla fall och idag var vi ute me deras kompisars båt och hade de as mysigt ! Vi åkte ring också, haha jag o rasmus ramla av båda två, fifan, kändes som om jag skulle dö. hah
som ni ser har jag fixat lite med designen.. eller fixat och fixat, de är en gratis design :D
men nu ska jag fixa lite mer med den!
pusshej <3

Sista dagen pa Koh Samui

Hejhej, om typ en kvart ska ja dra in till Cha Weng igen , och da ska jag fanken i banken hitta min 3 solglasogon! Jag har ju bara hittat tva par! I alla fall igar akte vi till nat stalle kommer inte ihag vad de hette, men da sa jag att jag skulle shoppa jatte mke, men de blev inte sa, jag kopte bara ett par glasogon... solglasogon da alltsa.. haha men nu ska jag shoppa!
I alla fall imorgon tidigt tidigt ska vi ta flyget till Bangkok och ar dar i 2 dagar sen kommer jag hem ju!! haha
Just nu har vi precis kommit fran rummet och har kollat pa 17 again, den e ju sjukt bra dfaktiskt!! hahaha
fel stavning och for manga !
pusshej <3

Vilken dag ere ?

Tjaaa! har glomt bort vilken dag de ar ?
haha , Men nu sa drar jag inte till koh bou eller hure stavas ? haha ska shoppa skiten ur mej! <#3

Cha Weng!

hejhej, jag och syster sitter i datasalen helt ensamma, haha de ar darfor vi sjunger som vanligt valdrig hogt dessutom! Idag vakna vi ganska sent, vi va uppe till kanske 2 igar och kolla pa film, vi kolla pa the Proposal och den var sjukt rolig och bra! I alla fall sa sen at v frukost och sen sola vi och bada sen gjorde jag den andra pedikyren for denna resa ! I alla fall de blev metall gra silvrig farg ! valdrigt snyggt men de haller pa att ga bort for jag raka halla hela borttaggnings saken pa mina naglar! haha jag e smart jag verkligen! haha i alla fall sen sa gick ja och syrran hit. sen drog vi till rummet, sen gick jag och syrran och at lunch, och just nu tror jag mamma och pappa haller pa att ata ? i alla ja ska beratta om igar, ehm juste vi var i Cha Weng eller hur de stavas och shoppade loss, jag kopte en ed hardey troja, en luis vuitton vaska, en ny bikini , ett par nya solglasogon och till sist ett rosa skal till min iPod :D
Men nu orkar jag inte blogga, ska gora annat! Man maste ju steka lite i alla fall!
pusshej <3

RSS 2.0