HEJDÅ!

HEJDÅ ALLIHOPA!
NU DRAR JAG TILL FINA ÖREBRO DÄR DET ÄR - 20 GRADER!! HA DET BÄST HÄR HEMMA I STOCKHOLM!
PUSS <333333333

okej fin , inte... men jag har laddat in alla bilder från kameran nu.. så här har ni en :P <33

Imorgon åker jag till Örebro!

Shaa !
Har nyss varit och tränat, sista träningen innan örebro!
Imorgon åker´jag till örebro med simningen och simmar Nordiska ungdoms simskapet, tror jag att det heter :D det ska bli riktigt najs tycker jag! Jag kommer hem på söndag kväll! Jag har med mig kameran xD
Men jag skriver imorgon ett goodbye inlägg :D
nu ska jag kolla på robinson !
PUSS <333333

Jag har flygit

Hej.
Idag vaknade jag super sent kändes det som, och jag kom ganska sent till skolan, eller jag kom typ 5 i 8 , och vi börjar 8 , så jag hann precis!
i alla fall, jag kommer typ inte ihåg så mycket av dagen.. men vi hade lektion, sen gympa och då var hela isbanan i snö, så vi kunde typ inte åka.. konstigt, men vi åkte ändå, och sen kom massa små barn, så vi lekte med dom . Sen hade killarna snökrig så vi kollade på dom, sen gick vi upp till gruppis, och satte oss där, o snacka, sen åt vi lunch, sen gick vi upp till gruppis igen och gjorde lite saker och övade och sånt . Sen hade vi matte lektion och sen 20 i 1 gick vi ner till omklädningsrummet för att byta om, för vi skulle kvala till fairplay alltså i fotboll.

Och först började killarna i vår klass och dom förlora, sen så körde vi och förlora, men asso, bollen den rulla i fart mot motståndarnas mål, och så kommer det två tjejer och springer så hära, och jag kommer i fullfart och får bollen , och då böjer sig målvakten och tar bollen, och jag kommer i full fart mot henne, och jag kan ju inte bara bromsa och stå still, så jag sprang liksom rätt in i henne och flög typ och gjorde värsta volten typ, och ramla rätt på ryggen så jag tappa andan och fick skit ont i huvudet och magen, så ja hade ont typ hela tiden :'(
sen förlora vi igen, och det var vissa anledningar som jag inte skriver ut i bloggen.

har fortfarnade super  ont i min mage och det känns som om min mage kommer sprängas :(
men ni får ha de så bra
PUSSS <333


Onsdag!

Hejj!! Sorry att jag inte skrev igår eftermiddag. Men i alla fall, igår var jag ute och sprang, och jag har suuuuuper träningsvärk! Jag kan ju nästan inte ens gå upp för en trappa!! :O
 I alla fall, idag började jag 9, och slutade 10 över 1 :D asso visst är det underbart?  haha
men aja, vår lärare berättade om att vi ska typ ha nån jätte stor konsär, eller nåt där vi ska sjunga och allting och sånt, så nästa vecka ska vi bara öva på det typ ;D najs va?
hahaha

okej det här är jag idag då ;D tröjan är från Tommy hilfigher, och sen har jag ett par cheap monday jeans, och halsbandet fick jag av oscar i födelsedagspresent :)
men nu ska jag käka lite käk :D så ni får ha det så bra!
PUSS <33333

Vi är coolast xD

SHOOOOBRÄÄÄÄH!
Sorry för att jag inte har nåra bilder, men som jag sa så har min dator dampat.. så jag håller på att leta efter USB laddaren och håller på att ta massa med kort i skolan och så, så det kommer massa bilder sen!

Just nu sitter jag med Nea, Ebba, Elise och Mika och vi är inne på " klubben " för killarna tog över klassrummet och grupprummet. Elise och Mika spelar typ vem där? och linnea spelar Mix max , och jag och ebba håller på med datorerna, vi börjar om en kvart, då har vi typ svenska :(
aja -.-.-.-.-.-.-
nej nu orkar jag inte skriva så mycket, slutar vid 20 över 2 så, jag bloggar vid 3, orkar inte logga in tidigare , hihi you know xD

aja ha det bäst!
PUSS <3333
 ps.  Vi är cooooolaste xD


OHNEEEEEEEEEEEEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OOOOOOOOOOOOOOOHNEEEEEEEEEEEEEJ, JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖR!
ALLA MINA BILDER ÄR BORTA! FAN FAN FAN FAN FAN!!! DET GÅR INTE!!!!! OCH JAG HITTAR INTE USB LADDAREN! JAG BLIR GALEN! JAG BLIR GALEN!!!! USCH!!!!!!! DUMMA DATOR SOM SKA KRASCHA HELA TIDEN!!!! :@

Tjejkväll, tacos och film!

Tja! Pappa blev nyss hämtad av taxin, han ska åka till london, och jobba där. så då ska jag mamma och syrran käka tacos mysa och kolla på en film :D kommer inte ihåg vad filmen hette men den har fått 8 oscars :P så den måste vara bra!

vet ni ? jag har gått runt i shorts och linne hela dagen, jag har inte orkat sätta på mig kläder , busigt!


Godmorgon eller God eftermiddag

Hejsan!
Jag vaknade sent idag, verkligen. hehe, men jag hade superkul igår, det var verkligen jätte roligt!
idag ska jag vilA! haha jag sitter och kollar på dance your ass off ;D haha sitter fortfarande med den bärbara och har inga bilder alls! TRÅKIGT!!!
JAG BLIR GALEN! Ni vet vad jag fick i present va?
jagfick välja valfri huvudstad i europa, och jag funtar på barcelona eller madrid, eller Rom eller Paris, fast i Rom och Paris är allt dyrt, och jag går ju på spanska heehhe, jag vill bara åka nu!! hahahah :D
ajaPUSS <3333333

Nu är jag faktiskt 13 år på riktigt!

hejsan! Skrev ju imorse, och då var jag lite vispad.. hehe jag var så glad för att alla hade kommit ihåg och sådant! Men nu har jag fyllt år, jag fyller år 23 januari 13.38, och nu är klockan 2, and that means? att jag är 13 år! PERFEKT!!!bloggar mera senare, ni fårha det bäst söötnosar!!
PUSS <333333

sorry, för bildtorka, men asso vi har ju ny dator, och jag hittar inte usb laddaren till min mobil, men när jag gör det kommer det mysiga bilder från skridskorna och ikväll! för just nu sitter jag i soffan med en av dom bärbara :D #<33


GRATTIS TILL MIG SOM FYLLER 13 ÅR IDAG!!

ahahah, ja vill först och främst säga tack till alla underbara människor som har ringt och grattat, och alla som har skrivit grattis till mig på facebook och msn och allting! hela min facebook profil är fylld med grattis meddelanden!!
och jag är så glad! TACK TILL ALLA ER!!
Okej, ja ska berätta lite!
Familjen väckte mig med att sjunga och ha stooooooora leenden på läpparna! sen fick ja massa presenter!
jag fick en tommy hilfigher tröja i röd och vit randig, en part two kofta i rosa, ett par cheap monday jeans, 2 par björnborg trosor, 2 böcker, en tävlingbaddräkt, och sen till det bästa av dom alla, jag får välja en valfri huvudstad i hela europa som jag och pappa ska åka till och ha det bäst!

VET NI HUR ÖVERLYCKLIG JAG ÄR ELLER?!?!?!
sen kom Ninna förbi och lämnade en present, det var ett par rosa jeansleggings, så min stil!!!
SUPER SNYGGA VAR DOM! ååh jag älskar mitt liv!! sen fick jag blommor och allting!
och ikväll blir det fest! så jag kommer kanske inte blogga så jätte mycket men, tack alla underbara människor!!!
PUSS <333

äntligen fredag!

hej! Idag började dagen med en lektion med bara film och julmust och sen kokosboll. sen hade vi SO, och då la nån en stink bomb, asso då menar jag en riktig. så hela klassrummet stank som fan, och vi tvingades sitta där inne, sen hade vi lunch och sen hade vi so igen, och sen hade vi idrott , vi åkte skridskor igen, och me sucks! jag ramla sjutton miljarder gånger, och mina tights gick sönder! :O aja, sen hade jag utvecklingssamtal, det gick faktiskt bra, jag är faktiskt duktig! sen gick ja hem och dushade och nu sitter jag på golvet med datorn, ska snart börja fixa mig för att jag ska på middag hos tim & andre. NAAAJS .
OCH IMORGON FYLLER JAG ÅR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13 ÅÅÅÅR!!!!!!!!!!!11

gud va kul :D så ja kommer nog inte blogga så mke förns imorgon, ska njuta lite nu av dom sista timmarna som 12 åring! haha wonderful :D
PUSS <333333333

Torsdag, trött dagen!!

heejsan!
Usch, vet ni hur trött jag är nu? SUPER TRÖTT! i alla fall, första lektionen vi hade var engelska, då gick vi igenom engelska läxan och lite andra saker. Sen hade vi idrott, då hade vi skridskor! det var riiiiiiiiktigt länge sen, första gången de här året, och nu satte vi faktiskt på oss täckisar så vi åkte runt och slängde oss runt på isen! haha sen la jag , mika och Linnea oss ner i hörnet av isbanan och bara låg där och pratade och skratade. Sen var det lunch, sen samlades vi och gick vi till en bra backe, och åkte stjärtlapp och sånt, det var super kul, men shiiiit vilken brant backe och shiiiit vilka gupp det var alltså! kommer massa bilder senare! jag tror jag har brytit rumpbenet, haha. guuuud va jag har ont i hela kroppen! Sen fick jag och linnea låna mika och annas längdskidor, så då åkte vi vasaloppet, och guuuud vad det är svårt att åka långfärdsskidor, första gången för mig var det i alla fall! jag ramlade typ 27 gånger på ett varv! och varvet var jäääääääääääätte långt! eller det kändes så, jag blev typ varvad! hahah, nej nu fryser jag, usch alltså, mamma och jag ska snart åka och fixa massa saker, så jag skriver mer sen!
PUSS <33333333

20.48

Hejsan, sitter och kollar på tv med syrran, vi kollar på Bones och skiftar lite med Glee, eller det är bara repris men ändå, träningen gick bra , eller asso, jag fick ont i armen, men det var inte så farligt.. Mamma och pappa håller på med den nya datorn, eftersom vår andra krascha. så jag har pappas jobbar dator just nu.. eller nej det är inte jobbdatorn utan typ pappas gamla jobbardata som vi fick, han har en ny. usch, sitter här och snorar och snorar och har ont i halsen, och det hjälper inte med att dricka te. de är superdåligt! så jag får väl droga halstabletter resten av kvällen ! eller inte.. jag orkar inte, sitter och kollar på lite kläder och sånt. that´s gooood. men en sak är dåligt, på den här datorn funkar inte msn.. så jag nås på facebook!
men nu ska jag göra lite annat, bloggar mer imorgon! PUUUUUUSS <33333


Onsdaaaaag

Shooobräääh!
Idag vaknade jag halv 8, vet ni hur skönt det var? Vanligtvis brukar jag gå hemifrån halv 8. Men jag hade ju sovmorgon, så jag började 9. Usch det var såååå skönt! i alla fall vi gick ner till bibblan o kolla o sånt, sen hade vi rast, sen hade vi engelska, sen lunch, och sen så hade vi bild, och sist spanska, men vår lärare var typ sjuk, så vi hade vikarie, imorgon är det vasaloppet, jag ska åka längdskidor, fattar ni hur dåligt det kommer gå eller?
haha, i alla fall, ja ska träna idag också, fast jag har fortfarande väääääääääääldigt ont i armen, men jag kör med platta!
Men ni får ha det så bra, så bloggar jag mer sen om jag hinner! PUSS <33


Tisdag 19 januari

hejsan svejsan.
Imorse mådde jag inget bra alls, men jag gick till skolan för att inte komma efter med massa saker. Först hade vi spanska, första gången denna termin! ny lärare, hon heter Anna, hon var faktiskt bra! Sen hade vi slöjd, då skulle man rita ut saker och sånt, sen hade vi typ fri lektion i 15 minuter.. sen gick vi på lunch, och efter det så mådde jag inte alls bra, så jag gick hem, när jag var hemma satt jag och gjorde matte i typ 2 timmar, sen inte så mycket annat, jag provade att träna idag, bara för att jag itne har tränat på 4 dagar, och det gjorde suuuuuuper ont i armen, men jag simmade hela passet.

Imorgon är det onsdag, najs... jag har sovmorgon, guuuuuuuud va skönt, men nu ska jag kolla på en film på trean, som heter huset vid sjön, alla borde kolla på den! Den ska tydligen vara jätte bra!
men ni får ha de så bra, PUSS <33 

Tisdag 19 januari

hejsan svejsan.
Imorse mådde jag inget bra alls, men jag gick till skolan för att inte komma efter med massa saker. Först hade vi spanska, första gången denna termin! ny lärare, hon heter Anna, hon var faktiskt bra! Sen hade vi slöjd, då skulle man rita ut saker och sånt, sen hade vi typ fri lektion i 15 minuter.. sen gick vi på lunch, och efter det så mådde jag inte alls bra, så jag gick hem, när jag var hemma satt jag och gjorde matte i typ 2 timmar, sen inte så mycket annat, jag provade att träna idag, bara för att jag itne har tränat på 4 dagar, och det gjorde suuuuuuper ont i armen, men jag simmade hela passet.

Imorgon är det onsdag, najs... jag har sovmorgon, guuuuuuuud va skönt, men nu ska jag kolla på en film på trean, som heter huset vid sjön, alla borde kolla på den! Den ska tydligen vara jätte bra!
men ni får ha de så bra, PUSS <33 

Visste ni att jag verkligen hatar svininfluensan sprutan ? :O

Hej! Sorry för dålig updatering! Men men.. idag hade vi vikarie för vår lärare vabbar. I alla fall, idag tog vi andra sprutan för svinis, och fy helvete vad det gjorde ont alltså! och hon höll sprutan inne jätte länge, om hon hade haft i den 2 sekunder till skulle jag nästan svimmat! Nu har jag super ont i armen och går runt som en stel groda!
USCH! imorgon har jag min första spanska lektion det här året! najs vaa? haha, håller på att kolla lite saker och sådant på internet :D

JAG FYLLER ÅR PÅ LÖRDAG!!!!!!
är fortfarande väldigt förkyld, har ont i halsen, huvudet, och är väldigt snuvig!  Nej nu ska jag kolla på tv eller något! Ha det så bra! PUSS <33

Till sommaren

 



LOOOOOVE IT!!!


sjukling :/

Tjoooooobrääääääääh!
jag är fortfarande sjuk, eller jag är inte sjuk, ja har inte feber eller så, men jag har vääääldigt ont i halsen, inte kul. Så jag typ drogar halstabletter, haha i ♥ zyx ;D
men jag, vet inte vad jag ska göra nu ;P syrran kommer erövra datorn om typ 10 minuter så.. jaja, nej nu ska jag logga in på fb.
PUSS <333


Sorry , im sick!

Hej alla friska barn!
Själv sitter jag här och är sjuk! Det är ju verkligen underbart alltså! Har jätte ont i halsen, och ont i huvudet lite och så, idag har jag inte gjort så mycket, för vad gör man när man är sjuk? jo inget. Mamma var o hämta lite böcker på skolan, så jag har jobbat lite med matte och svenska. Sen har jag hunnit fixa naglarna också, och bakat..

så ungefär, det är silver under det vita ;D
men nu är jag trött, ush jag har inte ätit nått, för jag har typ ingen aptit, bara ätit soppa..
aja puss <33

Profildag!

Hejsan !
Idag hade vi profildag, eller va det nu heter, jag kallar det för det! Aja, först var vi typ i aulan och lyssnade på tal och sånt, och sen så hade jag HK, vi bakade typ hallon grottor, mina o Elise var ju verkligen lyckade! Hahah, i allafall, sen hade vi idrott, då körde vi typ, samarbetsövningar och sen körde vi boxning, och sen lacrosse och sen hade vi lunch, vi fick hamburgare, sen hade vi skiiiit lång rast, så vi gick runt lite o så, sen hade vi IT , då provade vi datorer och sånt vi kommer få i sjuan, sen hade vi svenska/bild, på bilden skulle vi rita i typ olika reflektioner och sånt, sen på svenskan skulle vi spela in en film, haha verkligen lyckat, våran film handlade om att jag och elise, skulle gå genom korridoren, så skulle filip komma och döda oss, så skulle Linnea och Oscar gå förbi och hitta oss döda, och sen hämta Oliver som dödade filip! Det blev verkligen inte lyckat! och så skulle det visas för hela klassen, och gud va det var pinsamt.. aja, sen var det slut! då kasta simon slime på mig! :O aja, sen gick ja hem, och nu har jag precis ätit , ska snart åka till träningen ;D så jag kommer att blogga mera senare när jag kommer hem!
PUSS <333

tisdag!

Hejsan! Idag slutade jag vid 13.00 , började ju faktiskt 9 idag! shiiit va najs alltså! Aja, första lektionen gjorde vi inget typ, läste lite och sånt. Sen på rasten var vi inne typ hela tiden, och spela kort, det finns inget att göra ute så ? aja sen hade vi matte, sen hade vi vinterpromenad och sen lunch, och sen engelska/svenska/bild! haha Aja, JAG SKA SNART LÄGGA IN DEN NYA DESIGNEN!!!! då kommer jag att få jobba länge med kodmallarna och sånt! aja lite bilder från idag!


haha jag och linnea , fin bild va? mika tog den! hahahahah <3

Mika framme, och ebba, anna och linnea bakom ;D haha snygg pose va? älskar den ! <3

här har vi då verkligen världens coolaste killar! olle, filip i rosa mössa, danne och lucas ! haha

haha linnea och mika ;D
aja nu ska jag väl äta någonting, lägga in designen och sen träna! så hare så bra alla!
och imorgon har jag profildag!

det är nåt om att man ska få prova på profiler i sjuan, najs.. slutar halv 3 -.-
aja hare bäääääst!
puss

Godmorgon!

Hejsan! Vaknade typ vid 7, det är ganska tidigt! haha aja, jag börjar om typ 40 minuter, men jag ska börja gå till skolan om 5 minuter. Aja, som ni ser har jag gjort om lite överallt på bloggen, för det behövs, för jag håller på med en helt ny design! har jobbat på den skit länge, för först har det blivit bra, sen inte bra, sen bra, sen inte osv.
men aja, jag ska börja dra mej mot skolan nurå! hare så bra alla!
puss <3

11 januari , 2010

Hejsan och godkväll! Haha jag skoja! Idag har jag inte gjort så mycket, förutom skola och sånt. Asso ni ska bara gissa när jag gick och la mig igår! Typ vid 2 - halv 3! och jag gick upp typ halv 7! helt sjukt! Snacka om att jag har varit super duper trött idag alltså! Och så hade vi jätte hårt träningspass, jag lovar att jag kommer somna om typ två minuter! JAG FÅR HÅLLA ÖGONEN ÖPPNA MED TANDPETARE! aja, anna fyller år idag, woho, grattis. Imorgon börjar jag klockan 9 och slutar klockan 13, så det är riktigt najs alltså! Sen på onsdag har vi valdag, alltså vi ska gå och prova en inriktning i sjuan under en dag. Jag har inte valt nåt, för när man valde var jag på intagningsprov för idrottsklass. Men men.. det går väl bra ändå. Nu ska jag dö i soffan! :) Ni får ha det så perfekt, så väcker jag er alla imorgon klockan 06.00! nej jag skoja bara! hha, nej jag har sovmorgon imorgon! nu ska jag sooova uuuuuuut! äntligen, men ni får ha det så bra! PUSS <33

IDAG FYLLER ANNA 13 ÅR!

GRATTIS ANNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

haha, bild på anna sötis på vässarö :D <333

ANNAS SISTA TIMMAR SOM 12 ÅRING!!!!!!


hehe , jaaaaaap!

Nu ska jag ut!

Hejsan ! Nu ska jag och mamma dra och kolla lite saker , måste köpa en skidjacka :D rosa ofc! :D
haha men ni får ha de så bra! så bloggar ja mer sen! puss <3


Första dagen i skolan!!

Hejsan svejsan! Kom hem från Linnea ganska nyss! Idag börja skolan, ussshhhh! Vi hade typ först matte, sen musik, sen So, sen lunch och sen So och sen Idrott, sen gick jag och linnea hem till lineea och kollade på film och åt nudlar! MYYYYYYYYSIGT!
ikväll kommer lets dance, nån som ska se på de?
aja, men ni får ha det så bra! puss <3

Bio med Ebba idag!

Hejsan svejsan! Idag vaknade jag innan 8! för vår städerska kommer 8 så jag var tvungen att gå upp tidigare, men typ vid 8 så somna jag på soffan, sen vakna jag vid typ 10. Hehe då klädde ja på mig andra kläder, sen messa jag ebba, och då hämtade hon mig, så åkte vi och kollade på bio! Vi kollade på Alvin & Gänget 2 , den är faktiskt jätte braaa! haha ja gillar verkligen den gröna av killarna, och den gröna av tjejerna, hha så himla sööta!
I alla fall, kom ganska nyss hem från träningen! Det var jobbigt! Men jaja, ska snart hämta ben & jerry´s ! moahah så himla gööööött!

imorgon börjar skolan :( jag orkar inte! aja, men ni får ha det så bra! pussi <3

I wanna know what love is, I want you to show me.



bilder från igår.

halva marre, och sofia sötnosar! <3

marre guulliiiiiiiiiiiiiiiss! <3

ulliis världens sööötaste! <3

marre och sofia! <3

ullis och jag, ignorera mig, ja ser galen ut.. men ullis blev söööt! <3

OMG sofia kan blåsa bubbloor!!!! :O haah gullliii! <3

GRATTIS MIN ÄLSKADE UNDERBARA PAPPA!!!!!!!!

JA MÅ HAN LEVA, JA MÅ HAN LEVA, JA MÅ HAN LEVA UT I HUNDRADE ÅR! JA VISST SKA HAN LEVA, JA VISST SKA HAN LEVA, JA VISST SKA HAN LEVA UT I HUNDRADE ÅR!

GRATTIS PAPPA! JAG ÄLSKAR DIIIG! <33333

ja bloggar mer sen, ska spela Wii med pappsen! som fyller år! grattis pappa!

Tisdag 5 januari!

Hejhej! Som i förra inlägget ser ni kanske att jag åkte till forum med Marre, Ullis och också Sofia! Vi hade det bääst! vi fikade, skrattade, och hade det perfekt! Sofia köpte en mössa faktiskt! haha , japp, sen vid typ halv 4 drog jag och sofia hem till mig, eller först handlade vi, sen gjorde vi enorma mackor, så åt vi dom, sen spelade vi Wii :D haha sofia är faktiskt riktigt bra på det! och det var första gången! Sen åkte vi till träningen , det var suuuuper jobbigt, vi simmade i 2 timmar, och imorgon är det träning klockan 8.00 på morgonen, jag ska nog inte komma, min pappa fyller ju år imorgon! Och marre, sofia och ullis, NEJJ ja kommer på eftermiddagen! jag missar ändå bara lite snabbfarts sträckor! Nu har jag varit nere och spelat lite Wii igen :D pappa har köpt ett nytt spel , men jag har ont i huvudet, och jag fick ont i magen nu! opppps, ska kolla på en film på 3:an som börjar nu klockan 9! den verkar faktiskt ganska bra, tror jag har sett den! imorgon kommer your´s , mine & ours ! haha den är sååååå rolig! jag måste verkligen se den!
aja puss!

BILDER FRÅN DAGEN KOMMER IMORGON!

VÅR DAGLIGA CHATT!!!

SHOO!
Godmorgon, mamma rev upp mig tidigt imorse idag också! najs va? ja är piiiiigg! haha vet ni vad ? varje morgon/dag har jag, ullis och marre varit inne på msn och snackat me varann alla 3! i typ 2 - 3 dagar nu! :D

Så kan det se ut! :D nej nu ska jag fortsätta chatta me sötnosarna! :D <3
puss


I WANT THIS!

hehe lite kort mellan inläggen då men , who cares?


Det kallas att vara beroende!


av det här! ja det är sant, nu har vi köpt det! och guuud vad vi är beroende alltså! helt sjukt,
det är faktiskt jäääääääätte roligt! och jag kan faktiskt det ganska bra! och det är coolt! haha
jag skulle fäktas me pappa, asso på spelet, och det var jätte jobbigt! jag skratta jätte mycket, för
man slår ju varann i huvudet liksom! ahha
aja nu ska jag kolla på tv! puss <3

Måndag!

hejsan svejsan! asso jag hade skrivit värsta långa inlägget, men då råka jag trycka på någon knapp så det blev jätte stort! i alla fall, mamma väckte mig klockan 8 imorse! tidigt va? men det är bra för, igår när ja skulle gå och lägga mig så var jag sjukt pigg så det är inte sant! Somnade typ vid 1 igår! i alla fall, igår var jag och mamma på ikea och köpte nya stolar till datarummet alltså där jag är nu :) och ett bord till mig och nåra hyllor, jag tror vi ska sätta upp dom nu eller ganska snart i alla fall, min pappa fyller år i över morgon också! 6 januari! Sen fyller Anna den 11 januari, sen fyller Emma den 19 januari, sen fyller david den 22 januari, sen fyller jag den 23 januari! haha ganska många va? och juste min farbror Magnus fyllde 40 igår! GRATTIS!!!!!!!
Aja :D haha jag måste äta lunch snart :) om jag orkar göra något xD
aja puss <3

bild från köping tidigt i somras, det är typ sofia, marre, hanna , evelina , andra hanna och sebbe :P

SORRY!

hejsan svejsan! Förlåt för  att jag inte bloggade nåt igår alltså! Men jag mådde faktiskt inte alls bra igår! Jag hade ont i magen och allt och orkade inte gå upp ur soffan, i alla fall jag mådde mycket bättre på kvällen, då gick vi på middag hos min gudfar! Det var super kul! Vi spelade Wii , haha det var faktiskt sjukt svårt om  jag ska säga det! Jag var inge bra på det! Sen åt vi, sen gav vi varann julklappar, jag fick ett par skit snygga leggings, och sen fick jag en ljus rosa kofta, ni vet att ljusrosa är min färg? jag tycker att jag passar jätte bra i den färgen! OCH ALLA SÄGER DET! eller itne alla .. men jaja, sen kolla jag och oscar på film, och ida och syrran spelade wii och spelade pingis :D vi kom hem vid tolv kvart över 12, så ja var super trött, och sov till typ 12 ! haha aja, snart ska jag åka till träningen! NAAAJS
 Chris brown - Crawl

hehe .. jag och evelina för typ 1 år sen, ignorera mig ! hhhah <3

Dom sista timmarna och dom första timmarna 2009 & 2010 i text och bilder!

Hej! Okej, först och främst hade jag jätte tråkigt under dagen igår! Satt och geekade ett barn spel på datorn som handlar om att man ska dansa och sjunga och sånt! Hahah i alla fall, jag började göra mig i ordning vid 4, för vi skulle bli upphämtade vid 5! Så då satte jag på mig allt, sminkade mig och fixade håret! När klockan var 10 i 5 fick jag panik! för jag kom på att jag måste ha med mig inne skor! Så jag och mamma började desperat att leta efter skor, tillslut hittade vi varsitt par! Vi blev hämtade vid 20 över 5, alltså lite senare än vanligt. När vi kom in stod Sofia och Hanna där med stooooora leenden! ahha

Då åt vi chips och drack! Efter en lång stund, med mycket chips och nötter ätande , gick vi upp till soffrummet och kollade lite på tv, flummade och tog bilder! Efter sjukt lång tid gick vi ner igen, och åt mycket mera chips!

eh.. jaa som ni ser mumsar vi ju i oss ! Sorry för bilden! Haha, sen som ni ser ligger det ett fodral / dvd sak på bilden, den tog vi med oss upp och satte in i datorn och kollade på gamla bilder på mig och sofia, nåra på Hanna och nåra på Syrran :D

heh japp.. sen började jag och sofia att hjälpa till i köket! Vi gjorde faktiskt nästan hela förrätten! super bra va? haha vi fick lägga upp sallad, fixa med en olja och sist men inte minst fixa med laxen! SMASKENS!

Det tog ju ganska lång tid faktiskt ! Sen åt vi förrätten och jag, sofia och syrran hade en liten vin ( egentligen cola ) skola! Hahahah det var super kul! Efter förrätten gick vi upp igen och jag provade SPIKMATTAN!!

aaaow!
Sen gick vi ner igen och började med att laga varmrätten! Vi gjorde faktiskt vinsåsen! Och sen hjälpte vi till med lite annat också! När det var klart så var klockan kanske 10 på kvällen.. inte så mycket alltså, och när allt var klart åt vi oxfilé , potatis gratäng och vinsås till! SUPER GOTT!!! smaskens! Sen gick, jag , Sofia, syrran och Hanna och började förbereda efterrätten som Hanna och Sofia hade gjort! Choklad mousse! så vi la på glass, grädde, passionsfrukt, hallon, choklad sak, och kanel stång eller vad det nu var! och resultatet:

gott va? haha i alla fall, sen ställde vi ut efterrätterna och gick ut ! Jag o sofia flummade sjukt myckt alltså!

hahah favorit bilden alltså! Sen började vi frysa super mega mycket så vi gick in igen! Sen åt vi den braiga efterrätten , sen gick vi upp och dansade nyårsdansen ( video kommer sen ) hahhah, sen var det 5 minuter kvar !!!!!!!!

bild från sofias inlägg! Då var det bara att gå ner, ta ett varsitt glas med cider, ut och kolla på raketerna och skrika gott nytt år! Vi gick upp på berget och jag lovar man såg typ halva stockholm! Hela himlen small och det var skit mycket fina raketer!

en bild jag tog :D sen var det bara in, kolla på film och sen somna! vi somna vid 4 tror jag, vi försökte ju få tag på taxi för vi hade inga sov saker med oss eller nånting, men det gick inte så vi sov över hos dom! vi vakna sjukt sent idag alltså, halv 12!!!!!! :O

jag och sofia imorse!

Hopppas ni har haft det lika super bra som jag har haft det!
ETT NYÅRLÖFTE : JAG SKA HA GODIS FÖRBUD! :O:o:o:o:o:o:O ! :D

PUSS

RSS 2.0