Åland imorgon!

Idag gick det jätte bra, jag kom faktiskt trea, och fick medalj, vi kör ju mot ett år äldre men det var jätte bra och kul! Imorgon åker jag till Åland/Finland och kommer hem på fredag, jag ska på träningsläger dära!
Kommer bli super kul med mina härliga underbara människor dära! Aja, nu måste jag snart sova, vi har samling 7.15 imorgon bitti i stan.. hehe lite tidigt säger jag bara , men visst visst, det går bra ändå!
PUSS PÅ ER!

VI SES OM 5 DAGAR! ÄLSKAR ER


4 tiondelar ifrån Sum sim kval!!

Jag är så himla nöjd med det jag har simmat idag! Jag persade  med 5 sekunder! Jag har inte riktigt fått in det i huvudet än faktiskt ;O Jag tänkte bara innan loppet att nu jävlar amanda, nu ska du fyfan köra skiten ur dej! Så gjorde jag det, och jag vann heatet, även fast det var sidade hit! och jag hade ytterbanan! När jag kom in i mål, var jag så trött, jag hade svårt att andas, jag bara grät och grät! Jag vet inte varför jag grät, jag skulle ju egentligen varit glad, det var jag, men tårarna bara rann! Sen la jag mig mot kanten och bara grät, sen kom min tränare och hjälpte mig upp ur vattnet och kramade om mig och sa att det var jätte bra, då skakade mina ben så mycket så att jag inte kunde stå upp så jag var tvungen att lägga mig ner, och jag fortsatte att gråta! helt sjukt hur trött jag var ;O jag har nog aldrig varit så himla trött i hela mitt liv efter ett lopp, sen simmade jag av och tog det lugnt och bytte om, sen var det 100 fjäril, och jag var så himla trött så jag orkade inte det :D men jag simmade ju hela och var bara en sekund över pers så det gör inget :D
Men det var en sån himla härlig känsla, jag är verkligen på topp just nu! fan vad livet leker!
nej men jag måste tagga tills imorgon då jag ska Sum sim kvala igen!
Puss <3

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks, för dig ska jag, göra det tusen gånger om .

Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid. Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.

Tjaaa , idag i skolan hade vi halloween tema, det var fett kul ju ;O alla var skit utklädda! as najs! Det var en tjej som såg ut som the grudge, hon var fan skita läskig, hon gick barfota i skolan hela dagen, till och med utomhus? coolt att hon vågar sticka ut! Själv hade man bara på sig svarta kläder, överdrivet mke kajal, tuperat hår och en mass vis med spindlar och myror i håret :D
Mycket kul!
Ikväll har jag simmat! Det gick skit bra ! Jag persade med 7 sekunder och jag är sjukt nöjd! Nej men nu ska jag checka idol snart ;) puss <33
har simtävling hela helgen.. bloggar nog lite dåligt! :D <33

såhär såg man ut.. man ser inte mina spindlar ;OOOO <3

beredoooo..

typiskt mig att säga det när jag var liten, istället för att säga beredd, sa jag BEREDO? haha så kul :D i alla fall, idag var det en vanlig dag, inget speciellt har hänt idag faktiskt, efter skolan åkte jag hem tog bussen med siri, malin, emelie och alicia , och sen gick siri och malin av vid forum, då gick ULLIS på bussen, vi snacka lite om allt möjligt, im here baby <3 och sen gick hon av, och sen gick alicia av också ;) då vare bara jag och emelie kvar, vi snacka om mycket intressanta saker, haha! Sen när jag skulle gå av så stängdes dörrarna jag bah : NEJ NEEEJ ÖPPNA!!!!!! haha och emelie bara satt där och skratta åt mig, jag skratta typ hela vägen hem, fyfan va kul det var ;)
i alla fall, ikväll vare träning, vi hade special träning med Lasse, som hade simmat i landslaget, det var kul och han är inspererande ;O men nu ska jag äta nötter!
puss <3

jag hade NO prov idag :(

Tja :D hade NO prov idag och det gick väl ganska bra tycker jag, det var ganska svårt faktiskt ;O
I alla fall, efter skolan var jag med Wille och vi var hemma hos mig, och åt, snackade, kollade på tv och hade det allmänt trevligt! sen åkte vi till träningen och det gick bra ;) nu sitter jag hemma och chattar med Marräää :D
Nejmen nu skajag kolla på tv! NI får en bild på en fin rumpa så länge puss!

fanäni's rumpa! lite roligt eller hur? :D  haha det är hennes skolkläder <3

tvåan

Efter skolan idag åkte jag, Fanny, Linnea och Siri till forum och tog ut pengar sen så gick vi till tvåan och köpte kort dära, sen var vi dära och pluggade till NO provet och åt nudlar, och då satt vi runt ett bord med Evelina Och Helena också, och åt nudlar och skrattade ;) ytterst trevligt enligt mig! Sen gick jag till träningen och det gick bra, men jag har så sjukt jävla ont i nacken och ryggen så jag körde med fenor och körde ben :D
nej men jag måste plugga nu :( har NO prov imorgon  <3
puss

You make me smile


Josefin Lillhage!

Rätta svaret som jag skrev igår, är då att vi ska simma med Josefin lillhage som är svensk mästare i simning! Kommer bli skit kul! Och för oss, så är det jätte stort! Men det kommer gå skit bra hoppas jag!
Efter det ska vi stanna kvar och bada i äventyrsbadet! Men nu ska jag kiiila!puss <3

vad är det som kommer hända imorgon tror ni?


vad är det som kommer hända imorgon egentligen? varför är både jag och
sofia lite nervösa? gissa! Ni får reda på det imorgon!
kommer bli helt super!
PS. har köpt en ny mobil, visar imorgon <3 puss


kan fortfarande inte fatta att det ligger snö på marken ;o

Imorse träffade jag Mikaela på busshållsplatsen så då stod vi och snackade ganska länge tills min buss kom, och då gick jag på bussen och där träffa jag Elise och nåra andra kompisar, så vi tog bussen till skolan tillsammans ;) sen fick jag mina skolkläder! dom är jätte sköna faktiskt ;) sen hade vi spanska lektion med vikare, sen svenska lektion utan lärare, sen lunch och sen SNÖBOLLSKRIG, och sen media, då jag och fanny fick värsta skrattanfallet! skit kul! Sen idrott då vi körde badminton!
Efter skolan så gick jag, Maja och Elise till forum och Maja åt och vi satt och snackade, sen vid typ 4 så drog vi alla, så då gick jag till mammas jobb och åkte med mamma och handlade och nu sitter jag här,
har på mig mina skolkläder, sjukt sköna!!
och ikväll äre idol = OLLE! gilla stooort!

känns som om det var igår som vi satt där<3


snöbollskrig och headshotad ;o

tjeena!
Sitter med Fanny utanför median och vi har precis varit ute och haft snöbolls krig.. :P
Alla killar, då menar jag typ alla, dom stod och kastade massa snöbollar på oss, och vi stod i ett hörn typ och alla kastade på oss, och jag blev headshotad 14 ggr :O haha, jag, fanny, linnea, malin och siri stod i ett hörn och försökte skydda oss, medans alla mular oss ;O haha jag blev headshotad på örat av knutte, ska fan ge igen ;O
Men nu ska jag och fanny snacka mera :P puss <3

3 saker som är viktiga just nu!

♥ Jag ska börja bli jätte seriös i skolan, jag ska fan ha bra betyg i åttan. Jag ska komma nånstans med mitt liv! Jag ska plugga så att jag kan allting som jag ska kunna!

♥ Jag ska priotera mina vänner mer! Måste verkligen göra det, träffa mina gamla vänner mer och skapa nya minnen med mina nya vänner! dom betyder ganska mycket just nu!

♥ Ta i så mycket jag kan på träningarna. Jag ska få tillbaka min simpower som jag hade innan jag var sjuk! Kändes sjukt bra när jag tränade imorse!! :D

Har inte mycket mera att skriva faktiskt.. nu måste jag plugga!
Puss <3

saknar er alla <3

älskar er brudar <3

Sluta slåss, börja kramas

hejsan!
Gud måste snart gå upp, måste verkligen sova as tidigt idag, eftersom jag ska morgonträna imorgon, och sofia och några people hämtar mig imorgon 05.55 så jag måste sova ut! ska fan lägga mig nu?
brukar typ lägga mig vid 11 och halv 12 så det blir lite svårt.. men man kan ju alltid försöka?
haha ;) nej men idag har det inte hänt något speciellt, ganska tråkig dag, lite kul sen på träningen och innan träningen när Wille satt och facerapa min facebook och skrev till alla mina vänner :D haha, men aja!
PUSS <3

sitter i trappan med brolleh!

Tjenna :)
Idag började vi klockan 8.10 och fyfan va jobbigt det var att gå upp ur sängen.. orkar verkligen inte :O jaja, snart ska vi ha NO. Vi har precis haft idrott , vi körde typ så trampett, det var väl kul men vi fick inte göra några volter så det var lite tråkigt tkr jag :)
Men nu ska jag kolla när vi börjar med brolleh the man ;)
puss <3

har pluggat som en galning med brolleh!

Tjenare!
Vi hade komp idag, så vi slutade halv 3 :) Efter lektionen satte sig jag och Brolleh oss utanför vårt klassrum där det fanns ett eluttag så att vi kunde ladda våra datorer och nu har vi gjort klart våran ma läxa som vi fick för en timme sen ;) grymma eller vad? Nu sitter vi och lyssnar på musik och facebookar , vi är så grymma, brolleh och jag! Men snart ska jag börja dra mig mot kafeterian och köpa lite att äta sen ska jag plugga lite vid simhallen!
så puss på er! <3

PS. Brolleh är Siri :) <3

Godermorgon

Hej!
Känner mig lite bättre idag faktiskt. Idag blir det forum för min del, jag ska leta efter underkläder och skor! Ska snart börja fixa mig. Vad ska ni göra idag?
PUSS <3

Pretty woman

Hej!
Idag har jag inte gjort något alls, det blev ingen forum tyvärr. Får bli det imorgon istället, jag har istället tagit hand om mig själv och tagit ett härligt långt bad! Mysigt, sen åkte jag med mamma till affären och handlade med henne.

Ikväll kommer Pretty woman på 5:an klockan 21.00 !! det måste ses! men nu ska jag ge datorn till syster min!
puss <3


4 månader <3

Hej!
Idag vaknade jag vid 11 kanske, kändes lite konstigt, fick ju inte simma idag tyvärr.. jag måste vila :( Idag ska jag åka till Nacka forum förmodligen och kolla på skor och underkläder ;) det blir najs. Sen ska jag bara chilla lite, tråkigt tkr jag. Jag vill vara i simhallen och i alla fall heja, men icke sa nicke :(
jaja, nu ska jag börja fixa mig förmodligen, och sen bär det nog av till forum.
puss <3

fan, då får man inte simma i helgen då, döda mig någon.

SIMMA ÄR MITT LIV!! bara för att jag har lite hosta kan jag ju simma ändå, ååååh jag blir galen!! ;O
Men man vill ju inte bli sjuk, kommer ni ihåg när jag var sjuk i 3 månader?
Aja.. blir lite arg fan, nej usch.. jag får gå och tröstshoppa!
Nu blir det idol!!
Puss<3


det har gått hål i mina uggs ;(

Hej! Kom ganska nyss hem, förlåt att jag inte bloggade igår! Men vårt internet här hemma dampade och det funkade inte.. och nu har vi bara 1 av 5 datorer som funkar, det kommer verkligen vara bråk om den ikväll! Haha :) i alla fall, imorse gick jag lite tidigare till busshållsplatsen för att träffa Mikaela, då stod vi och snackade lite, och sen kom Wille! Haha så vi stod och snacka ganska länge, mysigt värre! Sen började dom och då kom min buss, och på bussen träffade jag Elise och Simon så vi gick tillsammans till skolan :) idag har vi haft en chill dag faktiskt, bara 4 lektioner! Slutade 14.55. Nu ska jag chilla så att jag blir frisk tills imorgon för jag vill verkligen simma, simma är ju fan mitt liv, det kan ni ju inte ta bort?!?

Aja, puss på er! Har ingen bild :( fel dator för det :D

Te och musik

Tjeenna!
Sitter i korridoren med Madde, Siri, Jonte, Leo, Wille och Danne ;) köpte en te efter gympan, lite smått härligt så dära. Mango smak faktiskt. Snart har vi NO och då ska vi typ inte labba som jag trodde vi skulle göra ;//
Men nu ska jag chilla lite mera! Puss på er<3

it's over <3

hej!
Fritt fram nurå.. har inget att göra, så jag typ kommenterar allas status, lite smått kul sådära. Fyfan vad jag hatar att inte träna, jag får fan ångestattack här! VILL TRÄNA! nej men nu ska jag äta paprika och sjunga högt som fasiken, om min röst nu håller, det låter typ som om jag är i målbrottet, lite kul faktiskt! men aja,puss <3'


sakna <3


Skolkatalogen har kommit!

Tycker att det är lite kul att Jacob, Knutte, Bjur, Kasper och Calle är med på första sidan ;) haha en stor fet bild på alla 5. Haha men nej men aja.. Kom hem vid kvart i 4..ska inte träna idag.. även fast jag vill, men får inte, har fortfarande sjukt ont i halsen :( men i alla fall, ska snart göra något att äta.. fast jag har typ ingen matlust längre, men aja ;) ni får ha det bääst! så bloggar jag lite mera ikväll!
PUSS <3

JAG SAKNAR DIG!! <3

nästa: SO lektion!

Shaa, sitter i skolan och lyssnar på musik med mina brudar ;) haha nejmen nu orkar jag inte blogga mera! kommer hem efter skolan sen, ingen träning.. är fortfarande hes som en gås ;// vill träna!!!!!!!
puss <3

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA MAMMA!

Jag vill bara säga grattis till min underbara mamma som fyller år idag! Tack mamma för att du är världens bästa mamma, tack för att du alltid stöttar mig och får mig att göra rätt saker, och även fast vi bråkar så älskar jag dig mest på hela jorden! och även fast jag är en arg och sur tonåring ibland, så menar jag inte det, och när jag skriker åt dig menar jag det inte heller, tack för att du alltid finns där för mig! Du är helt fantastisk och underbar, så tack för att du är världens bästa mamma, hoppas du får en super dag, för det förtjänar du verkligen. Jag älskar dig så himla mycket! puss



can't stop missing you <3

hej sverige.
Roligt att jag bloggar igen va? Det börjar gå ganska bra för mig, typ 2 - 3 inlägg om dagen, bara för att vi har fått skoldatorerna. Nu sitter jag och chattar på facebook med fina människor! Ska snart fixa te och sen bänka mig framför teven och kolla på top model 14 och svenska new york fruar! så puss på er <3

sakna denna tid! <3

simning med klassen idag! OCH VÄRLDENS GREJ!!

Yepps :P hade bara 3 lektioner sen åkte vi till eriksdalsbadet och badade eller egentligen simmade vi, haha jag fick visa hur man simmade crawl.. lite kul tkr jag ;) nej men när vi gick dit så gick vi förbi ett hotell där alla " idolerna " bor! Och då såg vi Olle och Andreas, som stod typ 3 meter ifrån, haha linnea och fanny börja skrika as mycket! haha så jävla kul! Han är så jävla snygg, Olle alltså! Haha, nej men nu är jag hemma, kom hem för kanske 20 minuter sen.. hinner inte till träningen idag :( jag har ont i halsen också.. inte bra <3
Nej men nu ska jag mysa ner mig i soffan och kolla på tv! PUSS <3

haha jag när jag var 10 år i thailand på nyår ! :D <3

GOSSIP GIRL SÄSONG 4 KLOCKAN 19.00!!!

GILLA SÅ STORT! det gör min dag det här! Nu ska jag bänka mig med naturgodis framför teven och kolla detta!
PUSS <3

sammanträffande ^^

Shaa! Idag har det varit värsta ta det lugnt dagen, jag har legat hemma, kollat på filmer, suttit vid datorn och myst bara. Sen skulle mamma åka och handla så jag följde med för att komma ut lite, och då träffar vi Sofia i affären! Haha, så vi gick runt lite och pratade och började fixa saker vi skulle köpa ;) sen när dom var klara träffa vi Wille och hans mamma! Haha så vi stod och snacka lite och sånt ;) det kallar jag sammanträffande.. eller det betyder väl att man typ tycker att det är ett sammanträffande? jaja.. nu ska jag äta naturgodis och chatta och smsa! puss <3

JAG OCH MALIN <333

inte bra!

Hejsan!
Gud, jag har inte sovit nåt i natt ;( har haft så jädrans ont i halsen, gör jätte ont när jag sväljer, och jag är täppt i näsan så jag kunde typ inte sova.. låg vaken från 3 - 6.30 typ ;/ men sen somna jag och sov till 11 , och nu har jag druckit te och tagit halstabletter och kollat på film så det känns lite bättre.
Idag ska jag nog bara chilla, funderar på att åka till forum för att köpa present till mamma som fyller år på tisdag!
Imorgon ska vi åka och simma med klassen, haha jag som var i den simhallen igår! kommer få flashback!
Nej men nu ska jag lyssna på musik och tänka på hur härligt mitt liv är just nu!
Det är såna stunder som man ska bevara och minnas! (:
PUSS <3

linnea & jag ;) <33

SANPELLEGRINO LIMONATA

ÄLSKAR JAG MEST I HELA VÄRLDEN, efter familj, vänner, pojkvän och sånt! Men aja, köpte det på moms idag! Påminner jätte mycket om Thailand, Malta, Italien och alla resor jag gjort! Saknar det ganska mycket, men Sofia fick mig på andra tankar! JULEN! tänk när det snöar, det är jätte kallt ute, man måste gå runt med dunjacka, man dricker varm choklad, åker skidor, och lyssnar på julmusik! Gud vad mysigt! Det längtar man efter, det känns som om min jul/ jullov kommer bli helt super!
Nej men jag ska nog börja dra mig, eller? är trött <3
puss <3


jag och tove när vi utmana killarna på fotboll ;) <3

DM KVAL!!

Det gick skit bra idag!! fyfan vad glad jag är, jag persade med 2,2 sek och kvalade till DM! Hihi, men som ni kanske ser så har jag gjort en ny design!

Vad tycker ni?
I mitt förra inlägg skulle jag länka den som hade rätt! och det var FRIDA och PETRA!
Nu ska jag skypa med Ullis, facebooka och dunka musik! PUSS <3

simning förfan! <3

SERIESIM!!

Hola! ¿Cómo estás? Por supuesto, es estupendo, sentado aquí con mi primo dulce Trille, acabamos de almorzar! Hoy es seriesim! Ahora tenemos que mantenernos en la División 1! TAG AHORA!
Alguien sabe lo que escribir y comentar sobre esto, tendrá un enlace de mí!
Besos y abrazos!

Inte google translate inte.. haha den som vet vad det står får en länkning! puss <33

You´re my heaven <3

tja! Idag på morgonen var jag på sjukan, och det gick bra, tog bara ett blodprov och vägde mig och mätte mig :D
Sen när jag kom till skolan hade vi media och sen hade vi idrott.. idrotten var så jävla jobbig, massa fysikträning och 16 olika stationer med as bra musik :D <33
haha

Men snart kommer Wille och Trille och dom ska ju sova här, kommer bli kul! Imorgon är det seriesim final! TAGGA FÖR FAN NU ALLIHOPA !! NU TAR VI DOM!! <3
puss <33

sakna <3

sjukan

tjenare.. snart blir det sjukhuset för mig då :) fast nu sitter jag och lyssnar på musik, för det gillas stort på facebook.. haha lite random men i alla fall :D

Träningen igår gick skit bra, jag är as taggad för seriesim i helgen! Idag efter skolan blir det Wille och Trille! :D
Dom kommer vid 5 så ska dom sova här :D kommer bli fett kul! Gilla stort!
Men nu ska jag snacka lite med mammsen! :D
puss <3

JAG OCH SAFA I SOMRAS <3

If you miss it your a losaaah!

tjaa! har kollat på kenza & tyra show nu :D ska snart börja göra mig i ordning och dra mig mot sängen :D
Imorgon ska jag till sjukhuset och ta lite tester , men nu är jag trött PUSS <3

kebabtallrik

Tjenare!
Nu sitter jag i caféterian med Johan, Danne, Madde och två av hennes vänner :)
Johan och Danne äter varsin kebabtallrik, mums, har aldrig smakat kebab och vill inte göra det heller!
Haha men jag ska sitta här tills träningen börjar, alltså 5.. kommer sitta ensam.. nej men jag ska plugga, plus att madde kanske ska stanna? kanske.. :P
johan satte precis på sin data, coolt va`?
nej nu är det inga najs att skriva längre, danne tycker jag skriver skit mycket, men det är ju inte mycket alls eller hur? haha
puuuusss <3

haha linnea malin och halva jaa :D <33


I skolan med Fanny och Madde!

Shooobräääh blöggen!
Haha lite fjortis sådära, men aja :P
Sitter på rast med Fanny och Madde och vi geekar våra datorer som alltid :D
snart har vi NO prov , så vi sitter och förhör oss på glosor.eu :D
nej men puss <333

Don´t take what you don´t need from me.

Hej!
Sitter inne på skoldatan nu, pappa fick det typ att funka på 1 minut! och jag höll på hela eftermiddagen!
Men i alla fall, jag tränade själv idag, sprang ganska långt och körde landträning! Sen tog jag en lång dush!
men nu kollar jag på 2 and a half men, äääälska!
Haha igår vare ju premiär för Desperate housewifes! vad tyckte ni om det?
 
haha en bild som mika ritade om :D så jävla grym ^^ <3


Svar på frågestunden!


ungefär 3 och en halv månad :P


haha om det var! :D haha men inte lika kul när jag vaknade :( <33


ja gud vet varför.. nej men jag vet inte.. jag skriver av mig här, även fast jag inte
skriver så många " känslosamma " inlägg, men jag tycker att det är kul, och det är
ju bara roligare när man har många läsare :D <3



jag vet faktiskt inte.. vissa föds söta! :D hah nej men du är sötare ! <33
favorit godis.. har ingen aning.. polly och ahlgrens bilar! :D
sjäälvklart <33
elskar dig med gmn! <3



haha okej.. om du kollar på dom övre kommentarerna så ser du att han är min
pojkvän xD <3


rooosa!
frida, det är ju du din gulliga unge! :D <3
hund självklart! :D haha <3



nääää.. jo men självklart är jag det fannie :D <3


DET ÄR DET BÄSTA SOM FINNS!
PUSS PÅ SKINKAN! <3


jaaaaa på alla frågor!
haha älskar dig fjärtis!
<3


tjenare!
okej, ja jag har pojkvän.
Villa
Choklad :D
Uggs helt klart <3
kram är mysigast :D

myskväll på vintern, och utekväll på sommaren <3


JAAA!!
Jag älskar helt seriöst min skola, haha jag vet inte varför, jag trivs väldigt bra!
om jag var nervös! jätte nervös!
CHAILATTE!
Jag har jätte många, Mika, Vendela, Emma, Linnea G, Fanny, Madde, Malin, Siri, Marre, Sofia, Ulrika! <3



haha det står bra till xD
jaa, inte skolan.. men barnen! hahaha <
33


haha inte längre, men jag var!
ahlgrens bilar och polly!!!
örebro, sigtuna, norrköping, massor! :D
H&M eller bikbok :D
jag vet inte riktigt.. inte när man simmar samma saker flera gånger, det tkr jag är skit tråkigt <33


Det var nog alla! :D hoppas ni fick svar på era frågor!
PUSS <3

DATAAAA

Vi har fått våra datorer idag!!!! Aja.. idag orienterade vi i nyckelviken och då hämta vi fanny på busshållsplatsen och sen åkte vi dit, och jag och madde orienterade och vi var fett bra :D haha sen när man var klar fick man gå, och då gick vi tillbaka till skolan och bytte om och sen sprang vi till klassrummet för att få datorer, det var dom 18 första som fick datorerna innan lunch och sen dom 18 sista fick efter lunch ;P och vi fick innan! haha :D
sen höll vi på med datorerna ganska länge, sen åt vi lunch, och sen hade vi en lektion med typ övningar och sånt ;)  sen sluta vi! vid 13.00! då tog jag sällskap med Simon och Arvid till bussen och på bussen, och nu är jag hemma!

Men internet funkar inte på min data, alltså skoldatan? wiiieeerd! ska försöka fixa det :P
men ska hålla på med svar på frågestunden nu!
puss <3

saknar dig <3

DESPERATE HOUSEWIFES!

Jag döööör! har längtat så himlans mycket! på träningen idag var det ganska mycket " dhw " hela tiden ;) haha men i alla fall skit kul blire!
Idag efter skolan stannade jag kvar med Linnea, sen kom Marre och sen kom Ylva, sen gick vi till simningen och linnea gick hem!

Imorgon ska vi orientera och sen ska vi få våra datorer och då slutar vi klockan 13.00! så jääävla skönt!
och vi får våra datorer!!!!!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah <3

haha nej men nu ska jag plugga lite innan dhw! puss <3

glääädje! jag och fanny <3

Mg = Magnesium. K = Kalium. Li = Litium. Ci = Klor

min läxa tills på torsdag, jag sitter och pluggar på fysik läxan som ni kanske fattar. Inte världens roligaste att göra på en måndag kväll, har haft en lång dag och sen träning, jag är ganska slutkörd, och imorgon börjar jag en timma tidigare bara för att jag ska få sluta 13.00 på onsdag, men det gör inget, men måste lägga mig snart ;)

Som tur är finns det alltid musik som hjälper till, denna låt får mig att tänka på min vän Ulrika! Det är våran låt och jag lyssnar nästan alltid på den! Älskar dig, tjejen! <3

Inga datorer idag inte.. :(

nej för det blir på onsdag typ ;S jag vet inte riktigt.. :P nej men nu ska jag messa marre och fråga om jag ska komma till henne som vanligt :D Men puuuuuss <33

haha :D <3

trying to get to you <3

Hejsan!
Igår sov jag ju över hos Malin med Linnea också! Super duper kul ju! :D haha vi har ganska knäpp humor ;) vi somna typ vid halv 2 - 2, vi typ decka :D haha sen vaknade vi vid halv 9 och åkte och kollade på Malins träning ;) sen åkte vi hem till Malin igen och sen hämtade pappa mig ;) då satt jag vid datorn lite hemma.. sen hade min syrra seriefinal i fotboll så jag drog till boovallen och kollde och dom vann med 9 - 0 och därför vann dom hela sanktan cupen :D Sen åkte jag och mamma till sickla för att leta efter skor till mig, men gud det finns ju inga snygga skor? vad har hänt ? skit fula skor finns det bara! eller jag hittar i alla fall inte nåra jag gillar eller vill ha.. så det var lite synd..:P

Sen när vi kom hem så decka jag i soffan och sov i typ två timmar ;) sen kollade jag, mamma och syster på pretty wild, ganska konstigt ;O men i alla fall och nu ska jag snart kolla på filmen " knocked up " :D
PUSS PÅ ER <3

haha jag älskar bilden.. vet inte varför, den är lite retard xD

@ Malin´s house!

Tjeeenaaree sverige!
Nu sitter jag hemma hos Malin och vi ska snart till centrum och köpa godis! Mumsan.. Linnea har inte kommit än, men hon kommer snart! Ikväll ska jag och Linnea sova över hos Malin och det kommer bli så jäääädrans kul! Förlåt att jag svor.. eller det var ingen svordom va? Idag har det hänt grejer alltså.. först kom Malin och Linnea med bussen till mig och vi satt vid datorn, tog massa bilder och snackade och trollade med tobbes trolllåda!
Sen skulle min syrra på fest så vi fixade henne och hennes kompis till festen och det temat va då.. " svenska hollywood fruar " lite kul faktiskt.. blev as nöjd med min insats!
Linnea är seg.. -.- neejmen jag skoja bara!

Nu sitter malin och kollar på bilder på min mobil och jag tänkte precis fråga henne om hon har spotify på datan.. har du det malin?  Ofc baby <3
yeess.. nu ska vi pumpa musik.. :P puss på er <3

Linnea och Malin <33

snackade nyss med Malin i telefon och dom sitter på busshållsplatsen nu och väntar på bussen :D hääärligt! :D nu måste jag snart rusa för att möta upp mina tjejor! PUSS <3

jag för 3 minuter sen! <3

IDOL LIVE IGÅR!

Såå jädrans kul var det alltså! Var där med mina barndomsvänner Mikaela och Rasmus och min syster och la familia :D det var skit kul! As bra sittplatser, as mycket läkerol! haha, dom sjöng as bra! vi fick goodiebags " haha med massa läkerol och dustin saker i typ :D och vi kom hem ungefär vid halv 12 - 12 :D helt oförglömlig kväll! verkligen aaaaaaaas kul!

Men nu måste jag fixa lite hära, idag ska jag vara med Malin och Linnea, vi ska vara hemma hos mig och chilla och mysa som vanligt! Kommer bli super! Puss <3333

RSS 2.0