Sitter i bilen påväg upp till Lofsi!

Tja! Sitter i bilen just nu, vi har precis stannat i Ljusdal för att äta, vi åt fet mat, haha men det var typ det ända som fanns där, sjukt söt stad, som i en film typ! I alla fall, jag har min systers dator, men jag har med mig min egna dator också, men vi vill inte slösa batteri.. Jag har sovit, somnade med mössan ovanför ansiktet, fint amanda! Alla kollade typ på mig i Ljusdal, alltså kollade snett på mig, vadå? Jag har på mig en rosa mjukis dräkt och sen så har jag min pälsbolls mössa, stockholm brud?! 
Nej men det kommer typ brytas snart, lite svårt med internet i bilen, men jag updaterar säkert om jag orkar när vi kommer fram! PUSS

jag och syster för någon minut sen!

you think I can´t get hurt like you, mother f*cker

SHO!
Idag har jag packat lite, varit i forum och shoppat ett par nya jeans, 1 linne, en magtröja och sen 1 långärmad sjukt skön tröja, och lite andra grejser ;) Sen drog jag till Sickla och drog till bowlingen, haha jag trodde jag skulle vara grymt bra, men var jag det? NEJ. haha men det var för att vi inte hade några staket, jag är bra när jag har staket. I alla fall, jag kom fyra.. yes! Hhaha, sen drog vi och åt på en thairesturang, det var sjukt trevligt i alla fall! Kom hem vid sju, då dushade jag och nu skypar jag, chattar och lyssnar på spotify och PACKAR. imrogon åker jag till Lofsdalen!
PUSSAR

älskar er brudar!!

22a bilden: en bild på en tid du saknar



en dag kvar, och sen blir det sportlov och skidor i en vecka!

TJO!
Är inte så taggad på skolan idag, men det är fett kort dag för vi har kultureftermiddag så jag slutar kl 14. i alla fall, efter skolan ska jag nog hitta på någonting, vi får vad som händer. Imorgon ska jag bowla med massor med människor, och på söndag åker jag till LOFSDALEN! älskar det stället alltså, vi åker dit varje år, kommer bli så sjukt kul! haha ska styla lite och visa att jag fan kan åka skidor xD Aja puss på er! 

vart ska ni åka på sportlovet?

21e bilden: någon/några som alltid ställer upp


i´ve been there before, and i can be there again.

TJO!
Idag hade jag NO prov, det var faktiskt ganska svårt, men jag tror att det gick bra! Idag på idrotten så skrapa jag upp min tå.. det var ju inte så kul precis, BLOD BLOD!!!! Hahah , men det gick bra ändå. Efter skolan drog jag, Maja, Linnea och Fanny till forum och köpte en varsin smoothie, sen drog jag hem, åt lite, och sen tog jag bussen med Anna till träningen, då körde jag med dolme och strumpa p.g.a tån, det gick sjukt bra! Sen sa jag hejdå till alex också, det var ju hans sista träning ;( Aja, nu har jag gjort en design till Veronica också!
PUSS PÅ ER !



20e bilden: en bild på dina närmaste



19e bilden: någon som är snygg


Yasmin ffs! ♥

Klättring!

TJO!
Vet ni vad jag nyss kom på? Att jag är beroende av att skriva utropstecken? jag skriver det efter varje meningen jag skriver, det är ganska sjukt enligt mig, så nu ska jag börja skriva punkter! Och där misslyckades jag ännu en gång. 
I alla fall, idag på idrottsvalet så drog vi till sickla och klättrade där, det var sjukt kul, men sjukt jobbigt, jag fick så ont i mina händer och armar, tänk liksom att folk håller på med det på fritiden, snacka om att ha arm muskler! ;) men det var i alla fall kul, sen kom jag hem , plugga matte och nu sitter jag och chattar med några och pluggar NO :( puss

HAHA! första gången jag åkte längdskidor dårå, jag var så dum så att jag inte ens fattade att det fanns spår i skogen, så jag åkte på en bilväg, RENSA SKALLEN AMANDA!!

you got that body that make me wanna get up on the floor just to see you dance

TJO!
Övernattningen hos Ullis var sjukt rolig! Vi hade super kul och gjorde massa saker! Och det värsta enligt mej, var att bli väckt på lördag morgon med ett glas vatten över mig! WOOHO, ni är bara så bäst tjejer, tack verkligen! Idag var det seriesim, det gick väl sådär, många som är sjuka och så, vi kunde gjort bättre! Men jag är nöjd!
Imorgon ska jag klättra med halva klassen typ, så jag kommer hem sent, och sen måste jag plugga till NO provet på onsdag! 
Puss på er!

keffa brudar!

18e bilden: en bild på din fritid


17e bilden: en ovanlig bild


15e bilden: någon du vill vara med


13e bilden: en bild som påminner om gamla tider


Godmorgon sverige!


såhär ser jag ut idag!
TJO!
Ska snart fixa mig lite till, sen ska jag dra mig mot bussen! Jag bloggar mer när jag kommer hem! 
PUSS

IMORGON!

Kommer det bli sjukt najs! För efter skolan så ska jag hem till Ullis med Sofia och Marre också! Vi ska sova över där allihopa! Kommer bli sjukt najs, det var längesen det bara var vi fyra! Så det kommer bli super! Jag hinner nog blogga innan jag åker till henne! Nu ska jag plugga lite spanska! PUSS!


12e bilden: du och någon klasskompis


Stan med brudarna!

Tjo!
Igår var det fett lame i romme, men vi gjorde det sjukt kul! " Du tappa något!!!....FARTEN!!! " ahahahahah! I alla fall, var sjukt trött igår när jag kom hem så jag somna typ direkt, gick ju upp 04.25 igår! I alla fall, idag hade vi bara två lektioner, så jag slutade 10.00 och då drog jag, fanny, linnea och carro till stan och hängde där, gick runt och hade det sjukt kul! Hahaha haff och turkattack! :) Sen åt vi lunch på tacobar, och sen gick vi in på buttricks haha, det var roligt! Nu ska jag snart träna, men jag har lite ont i huvudet, hade ont i huvudet hela dagen igår också.. inte bra! Men jag chillar lite! 
PUSS

vemdalen ♥

11e bilden: en bild på din vardag


10e bilden: En person du kan berätta allt för.


Wearing my rolex

Tja!
Idag i skolan var det sjukt segt, hade ont i huvudet nästan hela dagen, men klarade mig! Hade engelska, och sen dubbelpass svenska och SO, hade läsförståelse prov, det gick sjukt bra! Jag är så grym på sånt! Sen skulle vi äta mat, då var maten slut, så vi fick vänta i typ 20 minuter, sen var det sjukt lång kö till matsalen, så när vi var framme och redo att ta mat så var allting slut, och sen tog vi äcklig pasta istället, sen när vi skulle gå så fanns det pannkakor, så vi stannade kvar. Aja, sen hade vi NO, och sen hade vi teknik. Jag och Linnea gjorde en sjukt bra bro! eller..? haha! Sen missade jag min buss, så jag stannade kvar lite med Siri, William, Jonte, Malin och Michelle ;) Sen tog jag samma buss som Siri, daniel och vendela ;) Fett najs att prata med min vevs igen! Hon har ju börjat i min skola om ni inte visste det xD 
VIKTIGT: Imorgon ska jag åka till Romme med skolan, det är för i skitans bajs samling klockan 05.30!!!!
JAG DÖR. Hhaha jag lovade Brolleh att jag skulle ringa henne klockan 04.45, tycker ni att jag ens ska försöka att gå och lägga mig ikväll eller? 
har pluggat lite NO också! aja, puss på er!
jag och töve ;) <3

9e bilden: någon/några du tycker är väldigt snälla.



mina bebisar!

8e bilden: en person du saknar



Dom första 7

1a bilden: någon du umgås väldigt mycket med.

2a bilden: en bild på dig själv

3e bilden: en bild på någon i din familj

4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv

5e bilden: en gammal bild på dig själv

6e bilden: en bild på dig och en vän du inte har varit med på länge

7e bilden: en bild som du aldrig har lagt upp



jag ligger alltid efter med såna hära saker..men!

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
10e bilden: En person du kan berätta allt för.
11e bilden: En bild på din vardag.
12e bilden: Du och någon klasskompis.
13e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.


Tänkte börja att göra ett inlägg med typ dom första 5 eller nåt ;)
HAR HAFT EN SUPER ALLA HJÄRTANS DAG MED ALLA MINA BÄSTAVÄNNER!!
tack för att ni är så underbara & fina hörni!
ÄLSKAR ER!

Glad alla hjärtans dag!

Hoppas ni kommer ha en super dag med massa kärlek och lycka! :) PUSS PÅ ER <3

Nobody’s ever made me feel the way that you do

Tja!
Är hemma nu efter en lång dag i simhallen, persade mer, och fick 2 medaljer till ;) det gick alltså ganska bra! Imorgon är det alla hjärtans dag, hoppas ni kommer ha en super alla hjärtans dag!
Nu börjar solsidan! SOLSIDAN FTW! puss på er!!

vad tycker ni? skulle jag passa som städerska? THAHA

trippel medaljister!

Hejsan!
Igår var jag med Anna, det var super trevligt! Vi snackade massor, åt lite, tog kort och spelade tevespel.. haha! idag var det simtävling och det gick bra, imorse persade jag, och idag blev det trippel skuru på pallen! Jag kom 2a, marre vann och sofia kom trea, grymt eller vad! SKURU ÄGER!!! Ikväll ska jag chilla faktiskt, bara ta det chill, har tävling imorgon också! :) Nej men puss på er!
Ha en super lördagkväll! :)

SAKNA<3

ALLA bussar inställda :O

Tjo!
Alla bussar är inställda i hela nacka och värmdö! Jag trodde att jag äntligen skulle få vara hemma från skolan, men icke sa nicke! Haha mamma ska skjutsa mig till skolan! Om vi klarar oss genom all snö, hoppas vi inte krashar eller någonting! Många av mina vänner har smsat mig att dom inte kommer till skolan idag, jag bah: lyx för er, jag MÅSTE till skolan!
Efter skolan ska jag träffa Anna! MÅSTE DRA NU!
pussss

ALLA bussar inställda :O

Tjo!
Alla bussar är inställda i hela nacka och värmdö! Jag trodde att jag äntligen skulle få vara hemma från skolan, men icke sa nicke! Haha mamma ska skjutsa mig till skolan! Om vi klarar oss genom all snö, hoppas vi inte krashar eller någonting! Många av mina vänner har smsat mig att dom inte kommer till skolan idag, jag bah: lyx för er, jag MÅSTE till skolan!
Efter skolan ska jag träffa Anna! MÅSTE DRA NU!
pussss

Hit it, qualid, frillan what up, futurcop you know what it is

Garvar åt rubrikeeeeen.. haha!
TJA!
Idag i skolan var det en vanlig torsdag, på idrotten spelade vi fotboll, det vart nice. Efter skolan träffade jag min syster och vi drog till forum och åt pasta sallad, och sen gick vi runt och kollade på lite kläder och sånt, sen så fikade vi och sen gick vi båda till träning, det var super kul att spendera lite tid med min underbara syster! Nu sitter jag här, har kollat lite på Sveriges värsta bilförare, men dunkar mest spotify! :) IMORGON, efter skolan ska jag träffa min kära vän Anna!! Kommer bli sjukt najs!
PUSSS PÅ ER!! <3

Gammal bild på mej & Anna från vässarö 09!

vi äger hela jädrans världen!

TJo!
Sitter och nynnar lite på låtar på spotify, ganska kul. Jag mår sjukt bra. Lite förkyld, men jag är jävligt lycklig. Och det är inte alltid som livet är på topp, så jag njuter! Idag på träningen gick det bra, körde lite teknik också, så det var najs! Imorgon efter skolan ska jag spendera eftermiddagen med min underbara syster! Sedan ska vi båda dra på träning! På fredag ska jag träffa Anna! Det kommer bli super kul, eftersom jag inte har träffat henne sen 2010! :O vi har inte varit med varandra på ett halv år typ! Aja. Nu chattar jag med min bestis Fanny! Imorgon fyller BROLLEH 13 år!!!!!!!! Hennes sista dag som f12a idag vare! Haha stackars söta gumman, vi retade henne på busshållsplatsen idag, förlåt!! älskar dig ändå!
Haha jag mår lika bra som jag gjorde i vemdalen, jag kommer ihåg att en gång när vi skulle gå till stugorna så bah: vi äger världen, fattar ni det? Vi är ju för fan bäst! WE OWN YOU BITCHES!! hahah omg, det var så kul! Självförtroendet på topp alltså!!

jag älskar dej så sjukt jävla mycket, du är världens bästavän. Du betyder!

you should never ever feel like your less then fucking perfect

Tjo!
Idag i skolan hände inget speciellt. Drog hem direkt efter skolan, jag slapp friends mötet! woohoo! Slutade 14.15, fett najs! Ikväll är det träning, måste äta något snart.. IMORGON FYLLER BROLLEH TONÅRING!!!!!!!!!!!! aaaaah, sista gången jag såg henne som p12a! 
Nej nu ska jag äta något. puss 

jag & älskade Bea, älskar dej sötnos!<3

Shhuuu mmyaay... woooaaooouuhh

TJA!
I söndags var jag med Ullis, och vi var i forum, hemma hos henne, och sen hemma hos mig! Det var fett najs att träffa henne igen och prata med henne! I måndags hände inget speciellt, hade komp så jag slutade kvart i 3! Så jag åkte hem, haha syrran och emma skrämde livet ur mig! OMG jag blev fett blåst!! Idag i skolan hände inget speciellt faktiskt, roligt som vanligt! Efter skolan drog jag direkt till träningen och jag fick mina omdömen idag! jag är faktiskt ganska bra!! Det ända felet är typ att jag pratar lite mycket bara! Imorgon slutar jag kvart över 2 så jag drar hem innan träningen, fett nääjss! På torsdag ska jag dra till forum med min syster! 
Fredag, inga planer, vi får se om det händer något speciellt!
PUSS

min bejb & jag i vemdalen! sakna, vill dit NU NU NU NU!!

I want a free fall, out into nothing.

Tjooo!!
Idag ska jag träffa denna underbara brud! Jag vet inte riktigt vad vi ska göra men vi hittar alltid på något skojsigt! Nu måste jag börja fixa mig!
PUSS

CONFESSION..


Första gången jag hörde " Gubben i lådan" hatade jag den.
Jag fattade aldrig riktigt texten i den, ni vet , det var jätte många på facebook som skrev typ " fått en flaska i huvet, legat sövd på akuten, varit död i minuten.. m.m " ?
Det var en av mina kompisar som skrev så, och då visste jag inget om " Gubben i lådan " så då trodde jag att allt hade hänt henne, att hon hade fått en flaska i huvet, legat sövd på akuten, varit död i minuten och ja ni kan ju texten, så då skrev jag: OMG, hur mår du?! Snacka om att jag blev ägd, sen så tipsa en kompis mig om denna låt dårå, och så hörde jag texten, jag bah : men wtf!? det var samma sak som hade hänt min kompis! 
hAHAHA, sen lyssnade jag sönder " gubben i lådan " och nu hatar jag den igen!
haha min bekännelse för denna vecka?
PUSS

I'm a bad boy 'cause I don't even miss her, I'm a bad boy for breakin' her heart


denna tjej ska jag kanske träffa imorgon, fin bild va?
JAG ÄLSKAR HENNE SÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR MYCKET!
Och om du gångrar det med typ 1002001000000000 så vet du hur mycket jag älskar henne, okej?
PUSS

VEMDALEN 2011!!!

HEJ!
Kom hem igår väldigt sent, typ vid 12 eller något!
VEMDALEN ÄR DET BÄSTA! det har varit så himla kul, haha förutom välkomnandet från åttorna då, mulning på hög nivå.. :P På kvällarna har vi varit i stugorna och kollat på filmer, spelat kort, dragit till backen med choklad och massa roliga saker, vi har åkt as mycket skidor, och längdskidor också! Ni vet ju att 1 bild säger mer än tusen ord?
nu ska jag bevisa att det gör det.. :P

tove & jag

fanny & linnea

tove, jag & knutte 

fannu!

tove & siri in the affär ;)

Kommer säkert lägga ut fler bilder senare, men just nu orkar jag inte mer, är fett trött ;)
PUSS

RSS 2.0