HEJDÅ STOCKHOLM!!!!

Detta får bli mitt sista inlägg innan jag åker imorgon bitti! Nu är allt nästan färdigpackat, behöver bara lägga in några sista grejer i resväskan på morgonen sen bär det av mot Vemdalen!!
Kommer bli så awesome! Jag har bestämt att inte ta med mig någon dator, men dom flesta gör det, så jag kanske bloggar nångång om jag får tillgång annars hörs vi på fredag!!
PUSS



packa, packa, packa, packa...

Tidigt imorgon bitti åker jag och idrottsklasserna i min skola till vemdalen! Jag kommer hem på torsdag natt, så det är najs ;)
Igår på lunchen drog jag, siri, madde och fanny till subway och åt lunch, najs! Efter skolan kom jag hem , skypade med Leo, sen skypa jag med några andra också, och sen till sist Tove ;) Jag somnade i någon konstig ställning igår så jag har jätte ont i nacken ;( inte inte inte inte inte inte bra, och jag är förkyld och hostar, bra timing att åka till fjällen :D haha nerå men jag ska chilla lite!
PUSSAR!!

-

Ek is lief vir jou, rakastan sinua, Je t'aime, mwen renmen ou, ti amo, te amo, te quiero, ich liebe dich, volimte, ma armastan sind, szeretlek, mahal kita, quérote, aku mencintaimu, is brea liom tú, Jeg elskar dig, I love you, Jeg elskar deg, jag älskar dig.

Min dator är tillbaka från döden!!!

Hej tjohej och tjoj! hahaha..
Idag i skolan hände inget speciellt faktiskt, var lite sen till skolan, det var jätte köer. Hade svenska, sen hade jag matte, håltimme, sen idrott, lunch, sen NO och sist engelska, men då var jag på friendsmöte. Igår provade jag att träna också, ytterst lugnt men jaa. det gick bra. Idag efter skolan tog jag och Siri bussen till Subway och åt där! Det var jätte gott faktiskt! Lunch där imorgon alltså!! haha, vi satt och skratta och snacka om lite allt möjligt, sen tog jag bussen till simhallen, då träffa jag Mathilda och vi satte oss i cafeterian och snackade tills träningen började. Träningen gick bra, kändes helt okej! Nu håller mamma och syster på att packa massor, för min syster åker iväg imorgon, själv ska jag börja packa till vemdalen imorgon! 

Idag på lunch rasten så kom Bea till mig och bah : amanda!! david sökte dig, skynda dig dit! så jag sprang allt jag kunde, och min dator var klar!! AAAH jag blev så glaaaaaaad, jag typ skrek! haaha!

PS. fick en födelsedagspresent från Ullis på träningen idag också! En vanilla body mist! TACK GUMMAN!!!! ÄLSKAR DIG!!! 

brolleh ♥ kimpan

MAXI


Hej, kom hem vid 6 kanske, efter en najs dag! I skolan var det väl som vanligt, vi kollade på SAW på rasterna, och jag säger bara fy helvete, så himla äckliga! uSCH USCH USCH!! I alla fall, efter skolan tog jag, Fanny och Siri bussen till storängen och gick till Ica maxi och köpte en massa godis till vemdalen och sen en varsin sallad, och sen satte vi oss och åt där och flummade lite. Sen fick jag vänta på bussen fett länge, sen tog jag en annan buss så jag var tvungen att gå jätte långt ;/ men aja, när jag kom hem dushade jag, nu chattar jag och lyssnar på musik och har laddat in lite bilder från dagen! njut...

SAW, haha kolla siri, plutti!


<3

Siri säger tummen upp för godis!! :D
PUSS

Östermalm

Shooo.
Idag i skolan fick jag många gratulationer igen då, tack alla!! Vanlig dag förutom att vi inte hade någon matte utan vi åkte direkt till östermalm och åkte långfärdsskridskor, det var sjukt kul! Det gick ganska bra, men det var svårt! jag ramla några gånger , men vi körde typ över 6 - 7 km i alla fall! Sen slutade jag vid halv 5, då åkte jag till sergels torg och gick till pappas jobb, sen åkte vi och köpte en ny skidjacka till mig, ROSA OFC! Sen åkte vi till sickla och köpte täckisar och ryggskydd, sen åkte vi hem och jag är dö trött!! :O haha! Imorgon är det KM, woohoo.. nej. 
Men ni får ha en bra måndagskväll!
PUSSAR!

HAPPY BIRTHDAY TO ME!

23/1 - 1997
14 år gammal är jag nu. 14 år sedan jag föddes. 14 BAST!!
GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN TILL MIG SJÄLV!!

we´ll stand together when the world falls down


HEJ SVEJS!!
Jag vaknade vid 10 idag, helt sjukt, kommer inte kunna sova ikväll! haha nej men sen låg jag i sängen länge och kollade på tv med syster min, sen åt jag frukost och nu har jag gjort en ny design! vad tycker ni?
Dagens planer har inte planerats än faktiskt, jag vet inte riktigt vad jag ska göra! Egentligen vill jag bara hoppa över den här dagen och vill att det ska bli den 23 januari idag! jag längtar! Jag funderar på att åka till forum , men jag vet inte riktigt.. :) Men ni får ha en super bra lördag! PUSS!

snart är denna chey inte tretton år längre..

..snart fyller jag år! 14 bast kött va?! på söndag, fyller jag 14 år då. Idag var det skola som vanligt, på idrotten körde vi, innebandy, fotboll, basket och dodgeball, och jag var såå grym på bandyn, jag dribblade så grymt, självförtroende, men det gjorde jag! Haha nej men, efter skolan åkte jag direkt hem, och nu sitter jag här! Skypade lite med malin, och pratade lite med wille ;)
Nu ska jag draow!
bild från i torsdags, tagen från Bea. INTE MENINGEN ATT DET SKULLE BLI VÄRSTA FJORTIS POSEN!

PS. jag är super sugen på paprika, jag ska nog ta det istället för chips.. xD

heej huvudvärk..

Hej. Har varit tvungen att vara inne på datorn pga av min läxa, jag har 2 läxor dock :/ har ont i huvudet och är snuvig så jag tränade inte idag. Men nu ska jag lägga mig i soffan! PUSS


hela min design har dampat sig, förlåt!

jag ber om ursäkt hur min design har dampat sig totalt, men jag försökte lägga in en ny design, det gick ju bra va? jag har lagt in den rätt och så, men datan dampar så jag ser inte hur det ser ut? :O kan nån säga hur i helleskotta det ser ut?!

vendeliiiiiiiiiino

Hej!
Jag är fett glad, idag i skolan hände inget speciellt, mycket skratt som vanligt, och jag lämnade in min dator till david :/ RIP. nej men den lagas nu, hoppas jag! Har tränat och nu sitter jag hära ;)
ANNAT FAKTA: är då att VENDELA (!!!!!!) ska börja i min skola imorgon och jag typ dör för jag är skit glad för det, för då kommer vi träffas varje dag som gamla goda tider! så awesome!! :D

gamla goa tider! :D haha <3

mot skolan..!

ska dra mot bussen nu, sen träffar jag Evelina on tha buss!
PUSS

SOLSIDAN

Nu ska jag bänka mig framför teven och kolla på solsidan! woohoo, äntligen!
btw, fyller år om exakt 1 vecka.. 

PUSS

helvete.......

hej.
Simmade imorse, det gick bra, persa 2 sek på båda loppen, men sista loppet så tappa jag mina glasögon så jag gav typ upp. Men persa ändå ;) 
HELVETET: Min skoldator har pajat, den går inte att sätta på, den lyser men den sätts inte på, så jag typ dampar, då måste jag lämna in den till david och sen kommer jag typ inte ha någon dator på as länge, och bla bla bla, då kommer jag att komma efter! Helvete också! Igår när jag kom hem så funkade den inte, jag har inte gjort något med den? :O

JDM imorgon..

Hej!
Måste sova nu alltså, jag chattar med Safa som har hittat en fett awesome låt! haha, hon älskar den! i alla fall, jag ska simma JDM imorgon, sååå, jag kommer typ inte blogga så mycket ! MEN PUSS!

Jag & Sofia på nyårsafton ;)

Stirra.

Hej.
Jag sitter typ och kollar ut i tomma intet. Jag är så himla trött. Jag har träningsvärk i hela kroppen och kan inte ens bära mina mappar själv. När jag är trött, så skrattar jag åt ALLTING, idag sista lektionen skrattade jag åt ALLTING, men vi hade vikarie, och hon skrattade med oss. Efter skolan tog jag bussen hem med Malin och Siri, som inte kunde bestämma sig vart dom skulle gå av någonstans, gulligt! Nu är jag hemma och ska kolla lite saker på internet och sen ska jag lägga mig i soffan och sova. Glömde upplysa att jag morgon tränade idag klockan 06.00 och vaknade vid 05.00, det är därför jag är trött!

sakna det!

Åka skridskor..

..är kul. Nej men idag var det första gången vi åkte skridskor i skolan faktiskt, det gick oförväntat bra, jag ramla 2 gånger.. oooh, men man fick så jävla ont i fötterna, det var helt sjukt! Men nu sitter jag här med Tove, Siri, Fanny, Hanna och Ibbe, och vi väntar på att kiosken ska öppna, men den öppnar fan aldrig!! jag dampar.. men nu ska jag dra, puss!

Kubba för att möta upp Sofia!

Måste rusa, jag ska träffa sofia på busshållsplatsen och sen kommer hon hit ! ;)
PUSS

saknar dej :/ <3

Going back to the corner, where I first saw you


Hejsan.
Idag slutade jag 15.50 det är väldigt sent enligt mig. Men min senaste dag är ju 16.40 så jag
ska inte precis klaga, för imorgon slutar jag 14.15 ! Smack that. Vi hade teknik på sista
lektionen, vi kollade på någon film, sen blev det ett litet missförstånd mellan mig och william, 
haha såååååååååååå kul! Höll på att skratta häcken av mig! Efter skolan gick jag till simhallen och
sen kom Hannes och Wille och dom var ju väldigt roliga. Hannes älskar fortfarande min mössa, 
och Wille älskar Hannes mössa, och jag älskar Willes keps? Eh, nej. Men men.. haha 
Nu lyssnar jag på musik och chattar med trevliga människor! :) 
PUSSAR
PS. det var så himla härligt att komma tillbaka till skolan när man såg nån som man inte träffat länge så sprang man och hoppa på dom och typ skrek och grät och kramade varann allt man kunde! Haha, så härlig känsla!

Första skoldagen wohooooo


Tagen för några minuter sen!
Hej!
Jag ska snart pallra mig till bussen och sen åka till skolan, wooho, bara att komma in i gamla rutiner igen? Börjar dagen med engelska och sen har jag dubbelpass, kan det bli bättre? JA!!! slutar 15.40 ?! Usch och sen måste jag gå direkt till träningen. Fast imorgon slutar jag 14.15 !  haha! jag har teknik för första gången idag också, jag har ingen aning om vad det är för något, så det blir kul att se vad det är! ;) ha en bra tisdag!!
PUSSAR

Skola imorgon ?!?!?!?!??!

Nej usch fy och blääää. Jag vill inte. Eller visst jag har saknat alla kompisar, fast jag har ju träffat alla nästan men ändå, jullovet har gått FÖR FORT!? jag hann inte med hälften av grejerna jag tänkte göra? Det är alltid så med lov. I alla fall, när jag kom till träningen så tog hannes min mössa direkt. Haha, han älskade den xD Sen var vi jätte många där och dom hade tagit fel på tiden så vi hade fys i en timme i stället och sen hade vi ett pass på en halvtimme och nåra lagkapper , och vi var seriöst 11 st på en bana, det är helt sjukt hur många det var. Jag fick typ panik, jag hatar att simma när det är många där!! usch!
Nu kollar jag på " the break-up" :D thihi ;) ska vända tillbaka dygnet ikväll också, howdy!
PUSS

saknar dig :/ <3

@ Ullis place

Hejsan svejsan!
Sitter i Ullis rum och lyssnar på musik och det tog typ jätte länge för mig att kunna göra ett @ på en mac hihil, pinsamt. I alla fall, jag kom hit vid 10 kanske och då pratade vi massor och sen åt vi pannkakor ;) sen åkte vi till forum och gick till kicks och där träffade vi Vendela och Petra ;) sen kollade vi på Cubus där jag har presentkort och då köpte jag en tröja som jag kommer visa ikväll säkert. Sen åkte vi hem till mig och packade mina grejer sen åkte vi hem till Ullis igen, och åt mellis och snackade och nu sitter vi på Ullis rum och packar lite, jag ska snart på träning och Ullis ska till gymmet ! PUSS
tagen för några minuter sen ;) <3

Oh, hey didn´t see you there, guess what I just did?


tagen för 2 minuter sen.
Nu ska jag snart gå till bussen och sen ska jag åka hem till Ullis. Super. Pumpar lite musik, men jag väntar på att min Ipod ska ladda klart så att jag kan ha den på bussen, hatar bussljud ;) haha 
NEJ MEN PUSS OCH HA EN FANTASTISK DAG!

Sickla köpkvarter

Hej!
Idag blev det Sickla, men jag köpte ingenting, hihi. Men jag var nära på att köpa några saker, men nejnej. Pratade lite med Ullis, och jag ska träffa henne imorgon ;) Nu har jag suttit och laddat in lite bilder och hållt på med en ny design! vad tycker ni? ;) aja, pussar!

:'*

13.37


Heta människor på denna bild alltsåå.. 2004 på ett disco :$

Tjeena!Ligger i min säng och chillar, lyssnar på musik och chattar med några trevliga personer. Vaknade typ 10 idag? haha i alla fall, jag har en ny design, det dampade lite för mig, men nu är den uppe ;) Igår på träningen körde vi 1 km ben på tid, det var fett kul faktiskt, jag persade så.. ;) I alla fall, idag ska jag försöka att hitta något att ha på mig ikväll (?) har ingen aning vad jag ska ha på mig. Ska på middag hos några kompisar direkt efter träningen, kommer ju se ut som ett kioskmongo då :( men aja. Nu har jag ingenting att skriva om faktiskt. Kommer nog kanske inte blogga så mycket mer ikväll, vi får se. Jag har lust att sminka mig. Men jag pallar inte, jag har typ gått utan smink " nästan " hela jullovet ;) stolt. Nej men gud vad töntigt det där var. Fyfan va töntigt. Usch jag är så töntig xD haha! Nej men nu får ni ha det bäst!!!
PUSS

PS. det här inlägget publicerades 13.37 , ELIIIIIIIIIIIIIIIIT


det dampar ;O

jag har lagt in en ny design, ser ni den? :O tryck på F5 , DET FUNKAR INTE FÖR MIG?!?!?! aaaaah damp.

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA PAPPA!!!!!!!

VILL SÄGA GRATTIS TILL MIN UNDERBARA PAPPA SOM FYLLER ÅR IDAG!! GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS !
du är bäst bäst bäst bäst!! nu ska jag och mamma gå till affären och handla och sen så ska vi baka till pappsen! blir inte mycket bloggning idag inte! PUSS

jag och mika 2004 ;) söta va?

2010

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja, det tror jag 
2. Höll du några av dina nyårslöften? Hhaha, godisförbud ;)
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? thaha NEJ?
4. Dog någon som stod dig nära? Nej
5. Vilka länder besökte du? USA, Åland och Malta
6. Är det något du saknat år 2010 som du vill ha år 2011? Nej faktiskt inte :O
7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? 1 - 3e juli ;)
8. Vad var din största framgång 2010? haha vad menas? :O
9. Största misstaget? vet inte
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? om jag har .. 

11. Bästa köpet? kläder? 
12. Vad spenderade du mest pengar på? kläder & mat
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja, de är klart
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? Love the way you lie, bumpy ride, dirty situation, cooler than me, och massa fler ;)
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? gladare tror jag ;)
16. Vad önskar du att du gjort mer? jag vet inte?
17. Vad önskar du att du gjort mindre? varit orolig för saker .. :S 
18. Hur tillbringar du julen? Med familjen ;)
19. Blev du kär i år? Ja.
20. Favoritprogram på TV? vet inte, finns många.
22. Största musikaliska upptäckten? hm.. mig själv såklart xD 
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? yees
25. Något du önskade dig men inte fick? kommer inte ihåg ;)
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010? firade med familjen under dagen och sen fest på kvällen ;)
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Ja, det är klart. 
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010? Naturlig, vardaglig, inte fjortis i alla fall
29. Vad fick dig att må bra? Mina vänner, familj, simningen! 
30. Vilken kändis var du mest sugen på? hehe? Ben affleck!
31. Vem saknade du? mååååååååånga.

publiken heter Eliin and i wanna do Eliiin

'
som sagt, jag var med mikisen idag ;) haha vi hade så sjukt kul, vi är ganska wierdo faktiskt båda två, haha det är därför vi är så underbart bra vänner! :D haha! det blev en massa galna bilder, så här uppe har ni fått en ;) mika drog vid halv 6 och sen tränade jag! Myyyyyyyys.
Puss!

NYÅR.

Tja.
Jag hade en ganska galen nyår faktiskt, haha ;) Under dagen rusade jag till Sickla och kollade på den sista mellandagsrean, köpte en klänning och en kofta! Sen gjorde jag mig i ordning och vi drog till Sofia. Det var fett najs där! Vi åt skit gott, och jag och sofia speedade oss på alla sätt. Vi drack en kopp svart kaffe var, vi smutta inte utan vi klunka verkligen, och sen lite annat. Sen spelade vi in värsta videon, haha vi skämmer ut oss totalt, men ni som har min facebook kan ju kolla ;) K på den. Sen vid tolvslaget så rusade vi upp för berget där det var en METER djup snö så vi fastnade, eller jag fastnade rättare sagt , thaha har en film på när sofia åker ner för berget, och när jag får min nyårskyss, ooh det vill ni allt se va ;) Sen myste vi som fan, spelade in ännu mera och speedade oss rejält, sen gick nästan alla och la sig vid 2, och då dansade vi inne i Hannas rum och skakade loss lite mer, Sofia är så jävla grym på att dansa xD sen kollade vi lite på Karate Kid, men vi pallade inte kollade på hela för klockan var 5 på morgonen och kaffet började sluta värka ! haha , nej men sen vaknade vi vid kanske halv 12 ? Vi bestämde att jag skulle sova över en natt till , sen kollade vi på life of ryan, och sen kollade vi på night and day, och sen åt vi glass och kollade på 8 mile ;) den är så grym! Sen kollade vi lite på Easy A också, men sen decka vi vid 2 - halv 3. Vi vaknade 1 idag, och sen åkte jag hem vid halv 2, då åt jag och sen tränade jag, kändes inte riktigt bra idag. Men jag körde ju liksom ändå. Nu har jag kollat på GG och snart kommer syster med popcorn till mig! haha bilder får ni se nån annan gång för jag sitter på fel dator! PUSS!
OCH GOTT NYTT ÅR!

tuff tjej ;o

RSS 2.0