SÅPBUBBLER

Tja!
Har inte bloggat, har varit lite sjuk, har haft lätt ögoninflammation.. och det är ju inte så najs! I alla fall, idag var det jätte varmt ute, och på lunch rasten satt vi tjejer ute och solade, var sjukt mysigt! Efter skolan så drog jag till simningen och så åt jag en macka, sen kom Lucas, och jag blev jätte trött, så jag fick låna hans jacka och sen somnade jag på bänkarna utanför simhallen, det var så kallt, jag frös som satan.. Aja vaknade typ 10 minuter innan träningen började och det var ju najs.. sen så simmade jag och nu är jag hemma! Sitter och chattar med Variya! Har saknat tjejen så mycket, träffade henne i Thailand 2009, och vi har fortfarande kontakten även fast hon bor i Bangkok, fast just nu bor hon i USA! Men puss hörni!!

BLI FRISK KVINNA! JAG SAKNAR JU DIG!!

DU GJORDE MIN DAG KVINNA!!


AAHH!! denna brud hära gjorde min dag alltså! Vi slutade tidigare i skolan idag, för vi hade ingen idrott, så jag och fanny drog till cafeterian och köpte lite mat och sen satte vi oss i mitten av idrottshallen och hade en liten picknik! Vi snackade massor, åt och skrattade, flummade och dansade och lyssnade på musik! Ni ska bara veta hur glad jag blir när jag är med denna kvinna! Hon är så jeffla härlig! BÄST BÄST BÄST! Har massa roliga videos på min mobil.. tss.. haha! Nej men aja! Tränade efter vår fina picknik och det gick bra! Men nu ska mamsen massera mig! PUSSAR

helgen

Tja!
Ingen bloggning denna helg.. har haft simtävling! Det har väl gått bra, 4 medaljer rikare! Och lite cash också! Ja vad ska jag säga? Det har varit ganska skönt att komma till simhallen där dom flesta är sociala och inte dryga. men aaahh.. vet ni hur lång tid det tog att skriva det här inlägget? 1 TIMME TYP! glömde att jag inte hade skrivit klart, men who cares?
peace.

weheartit♥

No será fácil olvidarte de mí

Hej!
Idag i skolan hände typ inget speciellt. Efter skolan satte jag och linnea oss i cafeterian och flummade, pratade och kollade på kjell, åt och sånt! Sen så drog jag på träningen och nu är jag hemma. Imorgon har jag typ en extra träning.. men vi får se hur det blir med det! Kanske ska dra mig till forum med Linnea, men det hinner jag nog göra innan träningen!
PUSS

hej jag saknar dig sjukt mycket och jag vill träffa dig NU NU NU NU! ♥

SPRING FÖR LIVET..

Tja!
Ska snart göra lite te, och sen ska jag mysa ner i soffan med min syster och kolla på Glee! Idag blev det ett litet missförstånd mellan mig och min mamma så jag kom aldrig till träningen på något sätt, så jag drog ut och sprang istället, sjukt härlig känsla, sprang ganska långt, och länge! Älskar att springa, men bara ensam, hatar att springa i grupp, usch! Har i alla fall duschat och ätit middag. Imorgon.. vad är det för dag imorgon? torsdag?! Oj denna vecka har gått fort! Det var ju typ måndag igår? Aja men ha en bra onsdagskväll! PUSSAR


ONSDAG

Tjena mittbena.
Sitter hemma och kom hem för typ en halv timme sen. Ska snart göra nudlar tror jag, sen senare ikväll blir det träning! Igår när jag kom till träningen så startade Hannes ett vaxkrig med mig.. gissa vem som vann? HAN. slutade med att jag var nerdränkt i vax och mitt hår var som ett kråkbo.. tur att jag simmar! Idag invigde jag, Fanny och Tove våren med en varsin glass ute i solskenet! Visst har det varit varmt idag och igår? VÅÅÅÅÅÅR! Så soooft alltså! Nej men nu ska jag göra nudlar, puss på er!


MIN BÄSTAVÄN

.. är allt en knäpp knasig tjej alltså....

MEN JAG ÄLSKAR HENNE OAVSETT VAD!!

fÄkTnInG

HAHA!
Heeej! Igår på sponsorsim gick det bra, tjänade ihop lite pengar och det är ju super! Idag hade vi typ halv skoldag och sen åkte vi och fäktades, haha! Det gick bra, har fäktats där förut, så jag kände igen stället och killen som var vår "tränare" eller "lärare" om man så ska säga.. ;) Det var kul, men det var jobbigt och svettigt, och vi tjejer vi fick ha brösthållare!! Stenhårda! Aja.. Sen åkte vi hem, så satte jag mig nånstans vid slussen och köpte en chailatte med Maja och Fanny och så satt vi och snackade lite sen såg jag min pappa så jag kutar till honom och så tog jag samma buss och sen fick jag skjuts hem! Nu har jag varit ute och sprungit, det var sjukt skönt, har precis duschat och ska snart äta!
PUSS

sakna..

sponsorsim..

Godmorgon!
Vaknade vid 10 kanske.. idag på schemat står det sponsorsim. Jag ska alltså simma idag. Sitter och lyssnar på musik just nu, har inget roligt att skriva om ju! Aja, bloggar mer ikväll!
puss

MAJA KVINNAN! DU ÄR SÅ JÄÄÄDRANS COOL!!

Alá fiesta!

*






TACK FÖR EN GRYM KVÄLL/NATT BRUDAR! ♥

once you want it to begin, no one really ever wins..

Hej!!
Ni ska bara veta hur kul jag hade hos Maja igår! Jag älskar tjejerna gryyymt mycket och det var så himla kul, vi dansade så mycket och tog massa bilder.. men saken är den att jag inte vet vart min sladd är till kameran.. men jag hittar den snart! Vaknade imorse mellan Madde och Carro, solen sken som fanken och alla låg trötta på madrasser.. pappa kom och hämta mig vid 12, och idag har jag möglat.. nej men jag är trött, har varit och handlat med pappa också, och nu kom jag på att jag har matte läxa.. Aja BILDER KOMMER SENARE!
men bjuder på en så länge!


FREDAG FREDAG FREDAG!!

Hej! Så gött att det är fredag idag alltså!! Kom hem vid halv fyra.. skolan var lite seg idag, men aja! Ska snart dusha och fixa mig och sånt och sen drar jag till Maja! Kommer bli super! Bloggar mer nån annan dag.. PUSS

Shopping med linnea :)

Tja!
Denna dag har varit jädrigt känslosam, allt från massa gråt till massa skratt.. snacka pms.. AJA. Skolan var najs, på lunchen gick vi till forum och åt, sen hade vi idrott, och sen NO och sen engelska, sen drog jag och Linnea och Fanny till forum och kollade på JC och provade saker, sen drog fanny och jag och linnea drog runt och typ provade saker hit och dit, jag köpte två linnen! Det gillas! Var roligt att shoppa med LInnea!! Sen vid halv fem mötte jag syster och åkte till träningen, kom hem fett sent för vi hade föräldramöte i min skola.. Nu har jag målat naglarna och packat lite tills imorgon! :) men ska typ sova snart, är så trött och har världens träningsvärk i hela kroppen!! Lyssnar på tysk musik också.. kan det bli bättre? Tysk disco förfan!! is the shit! :)
nej men pussar!

linnea och jag i typ höstas! :)

29e bilden: den nyaste bilden på dig själv

Har ingen ny bild.. den är typ minst 3 dagar gammal..och jag orkar inte ladda in bilder nu meeeen..

.............................................

tiiiiiiisdag och linnea!

Hej!
I söndags mådde jag jätte dåligt efter mitt första lopp på morgonen, hade så ont i magen att jag bara kunde vika av och gråta, men simmade ändå, det gick ju inte bra precis.. Efter lunchen insåg jag att det kommer gå och pipsvängen så jag stryker mig och går hem och får ännu ondare i magen, när jag kommer hem så somnar jag direkt och vaknar typ vid 7. sen äter jag och typ somnar igen, fast har as svårt att somna. Sen vaknade jag igår, och hade ont i huvudet och magen, så jag stannade hemma. Idag gick jag till skolan, uussch.. SO, engelska och sen svenska sen lunch och sen teknik och sen NO. Sen slutade vi och jag och linnea drog hem till mig och lagade mat, snackade och sen dansade vi till eric saades popular, ni vet vinnaren av melodifestivalen? haha så kuuul!!
Sen träning och nu är jag hemma, och om 2 minuter börjar DESPERATE HOUSEWIFES! puuuuuuussss
tweeni ♥

28e bilden: en tokig bild


vet inte varför den är tokig, men gillar den!
kommer inte blogga, är sjuk :(

HELVETET

Okej, nu ska jag berätta. Jag satt och prata i telefon på bussen påväg hem och jag har ju ett datafodral i Ed hardy som jag har min dator i, och jag var så koncentrerad på att prata att jag helt enkelt glömde datorn när jag gick av. Och så inser jag det när jag lägger på i telefonen. Jag får panik, skriker som en galning, springer till busshållsplatsen igen, och där står en busschaufför och frågar vart jag kan ringa om borttappade saker, och han sa att jag skulle gå in på bussdepån, och då springer jag allt jag har dit, stormar in helt gråtandes, och säger allt jag vet om bussen, om vilket nummer, hur den såg ut, vart jag satt och massa sånt, och dom som jobbar där ringer hit och dit till massa bussar och frågar om dom kan kolla om dom har hittat en dator och jag får typ panik, för det är ju min skoldator, fatta vad mycket pengar jag kommer behöva prejsa för, typ 10 000, och att mina föräldrar skulle dampa sönder, 10 000 för att jag är dum i huvudet nog att glömma datorn på bussen! jag gråter som en jävla gris och dom säger att jag ska lämna mitt nummer så ska dom ringa mig när dom hör något om datorn, så jag går hem gråtandes och ringer mamma och berättar allting. Sen sa mamma att hon skulle ringa till bussdepån också, och sen ringer jag linnea, min älskling! Omg, tack för att du tröstade mig så jävla bra, du är verkligen bäst! älskar dig! Sen kommer jag hem och inser att jag kanske aldrig mer få se min dator, får panik och typ skriker, och nu 10 minuter sen, RINGER DOM FRÅN BUSSDEPÅN OCH SÄGER ATT DOM HAR HITTAT DEN!! omg, jag är så jävla glad! jag ska hämta den snart! FATTAR NI VILKEN TUR JAG HAR? vet ni hur glad jag blev?! jag börja gråta för att jag var så glad, jag behöver inte betala nånting, jag kommer få tillbaka den!! Eftermiddagen har börjat dåligt men slutat bra! nu ska jag snart gå och hämta datorn! 
jag brukar inte precis ha tur, så tack gud så himla mycket för att jag får tillbaka min dator! TACK TACK TACK!!! ni skulle bara veta hur mitt liv skulle förvandlas till ett helvete om dom inte hade hittat den!

Fredag!

Hej!
omg, har så mycket att berätta! Imorse i skolan kom jag tidigt men det gjorde Fanny också, så vi drog upp till Jacob i ö. Och sen hade vi spanska och sen svenska, vi tog massa bilder för Maja hade med sig sin systemkamera! Sen hade vi lunch, och det var så kult! hahahahahahah.. Sen va vi i glas as länge me trevliga people. Sen hade vi bild, och sen hade vi idrott, på idrotten körde vi pingis, det var kult, och jag är ganska bra.. inte för att skryta! Men knutte vann denna gång med.. haha! Efter skolan sprang jag till bussen och där började helvetet.. skriver ett inlägg om det nu!
PUSS

She didn´t sleep at night, afraid to turn off the lights

Sh000!
sitter och pumpar musik, vet ni hur skönt det är att sätta på ett par hörlurar, inte höra någonting annat än musiken? Så härlig känsla!! Flummar sönder lite med Maja också! tss.. idag i skolan hände inget speciellt, fick 2 läxor.. i NO. wohoo.. aja, efter skolan åkte jag hem och fick sällskap av arvid på bussen. På träningen nominerade jag och Marre folk! haha så kuuuul! Sen åt jag sushi till middag också. 
imorgon ska jag kanske träffa mika en stund! saknar den bruden så mycket! :') 
PUSS

MIN SNYGGA MAJA OCH JAG!

27e bilden: en bild du alltid skrattar åt


Ute och sprungit!

Kom nyss in efter en springtur! Kände för att bara skaka av mig allting, så jag drog ut och sprang. Sprang faktiskt ganska långt, men har inte koll på hur långt, men det kändes långt! Kom ganska nyss in, ska dusha och sånt nu!


Någonting är konstigt när jag, siri och fanny sjunger justin bieber på busshållsplatsen!

Idag kom jag sent, men jaja jag kom typ 10 min försent så det var okej. Spanska hade jag först, sen hade jag SO prov och det gick faktiskt bra! Sen hade jag matte, och min mapp är typ borta? Sen hade vi lunch och idrott, det var härlig lektion idag!! Sen hade jag NO och sen slutade jag, då satt jag,Fanny och siri och sjöng Justin bieber låtar på min mobil as högt! Haahahah det var så roligt! Men man är ju som man  är eller hur? Sen blev jag utelåst tills min syrra och Emma kom. Nu ligger jag i soffan och lyssnar på skön musik! PUSS!!

bääästis! vi är så bäääst!


btw, emma la sig på mig nyss..

SO PROV IMORGON -.-

Bra för er att veta då! Nej men jag försöker plugga som tusan nu, det bästa är att jag kommer typ ihåg allting, så jag kan typ nästan allting.  Men aja, maja the man hade med sig sin systemkamera idag igen, asså haha! På lunchen sprang vi runt och intervjuade folk, mest lärare och rektorn och frågade massa frågor och flummade! haha, sen hade vi teknik och jag klämde fingret! Okej nu ska jag berätta vad som har hänt idag! det är typ den fredag den 13e för mig idag! Först fastnar min nyckel ring inuti mitt finger, alltså långt in och djupt, så jag är tvungen att ta bort den, och det gjorde sjuuukt ont och det blödde! sen får jag ett sår på fingret bredvid det andra, så att det svider som attan när jag skriver med en penna, sen knippsar jag mig så att jag börja blöda inuti huden på tekniken, AJ SOM SJUTTON (!!) sen fastnar jag i ett staket som är vasst med foten när jag sprang till bussen, och det gjorde ont också!! och nu såg jag att jag har ett sjukt stort blåmärke på mitt knä! och imorgon har jag prov.. ja det känns ju bra!
Träningen ikväll gick bra, kändes lite segt och jag har ont i mina armar.. 
IDAG ÄR DET KVINNODAGEN! jag har fått massa respekt idag alltså!!
Aja, ska fortsätta att plugag och lägga mig i tid!

RESPEKT MANNEN!

26e bilden: någon/några du alltid har roligt med


Utkast: Mars 7, 2011

Tjena.
Jag funderar seriöst på att sluta blogga, är det inte lite töntigt, förlåt men jag vet inte..I alla fall, fanny smsade mig imorse, så jag tog den tidiga bussen till skolan och träffade henne, sen gick vi typ upp till Ö och träffade jacob och edina. Sen började vi och hade info, sen spanska, och sen handledartid och sen SO. Har SO prov på onsdag?! Wiihooo.. I alla fall, Maja hade med sig sin systemkamera idag till skolan, vilket är lika med BILDER! Sen hade vi engelska, och jag och fanny hade det lite kul.. Haha! Sen hade vi matte och gjorde diagnos (?!) sen slutade vi och jag missade bussen så fick gå as långt.. aja, sen åt jag och sen tränade jag och det gick väl bra, var ganska kul! Och nu ska jag sluta skriva och sova istället, är trött! 
PUSSAR

fanny, jag & carro!

25e bilden: en person som alltid gör dig glad


24e bilden: en bild som gör dig glad


Home sweet home!

Är hemma!
Igår kväll var det ju den sista kvällen :'( buhuuu! Vi åt gott, kollade på melodifestivalen och sen kollade vi på alot like love, och spelade tecknet, sen gick vi ut och kollade på stjärnorna också, har aldrig sett en sån fin himmel förut. Oslagbart. Imorse var vi trötta, vi packade ihop allting i bilen och sen så åkte vi, jag somna typ direkt i bilen, sen stannade vi i bollnäs, och sen gick vi på dollarstore, där köpte vi för massa pengar, sjukt mycket, typ 3 kassar med saker för ja ni vill inte veta! Sen åkte vi och då lyssna jag på musik, sen stanna vi i gävle och åt, sen somna jag igen, och vaknade av att dom sa THE VOICE på radion jag bah: STOCKHOLM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! haha sen var vi hemma, jag har suttit vid datorn typ hela tiden, orkar inte göra något.. imorgon börjar skolan, man bah : JAAA!!!! 
fast ne.
PUSS

23e bilden: en bild från i somras


RÄNNAN

Hejsan.
Jag måste bara säga att jag är så grymt stolt över mig och Oscar för vi åkte rännan igår! Lofsdalens brantaste backe på 80 graders lutning! Ohho, jag var så jävla nervös när vi stod högst upp, och det blåste ju sjukt mycket också. Man kunde inte stå still! SJUKT! Men vi kom ner helt oskadda, och vi gjorde det sjukt bra! I alla fall, igår kväll kollade vi på solsidan hela kvällen.. och nu ska vi snart dra till backen igen, jag ligger lite efter. Oscar coolingen ska hyra bräda idag! Imorgon åker jag hem, inte så roligt.. men ha en super lördag!
PUSS

bowling på g...

Hej!
Idag är vi alla sjukt trötta, jag har varit i backen med Ida, Martin och Pappa, men det var sjukt blåsigt och det små haglade.. inte precis det skönaste att åka skidor i! Nu sitter vi i stugan och till lunch åt vi våfflor! Förövrigt gör alla sig i ordning för vi ska gå och bowla ganska snart.. jag ligger lite efter, men jaja det går bra. Sen ikväll kanske vi ska äta på Trapper? jag tror det blir så i alla fall.. ;)
PUSS

"Jag lovar det ligger en björn där, och den kommer attackera mig!!"

Hej!
Det har varit lite strul med internet och blogg.esse men nu är det bra igen! Har inte bloggat sen vi satt i bilen, i alla fall, första dagen provade vi backen, efter det så gick vi ner i skogen utanför stugan och åkte va där och hade det skoj, sen så åkte vi längdskidor, har inte koll på hur långt vi åkte men det var kul! Sen bastade vi och så. Igår åkte vi i backen igen, sen byggde vi typ en grotta, sen åkte vi snöskoter och sen körde vi längdskidor, jag säger bara att vi var bara LIIIIIITE trötta igår! Idag har vi åkt längdskidor till Solgropen och där grillade vi korv, åkte stjärtlapp, och fikade, sen så åkte vi längdskidor hem igen! Nu ligger typ syster och Ida och sover, Olle och martin ska ut, jag och mamma ligger i soffan och Oscar och Pappa är och handlar med skotern! Ikväll ska vi åka kvällsåkning, älskar det! Påminner om vemdalen sjukt! 
Mitt sportlov är påväg till perfekt!!
Imorgon ska jag försöka att ta några åk med Johanna och Anna också! Det blir treeeevligt!
PUSS

RSS 2.0