Nu sitter jag här i fjällen...

...och har ätit en god middag! Vi har äntligen kommit fram! Vi åkte vid tolv och kom hit vid 20 över 6. Under bilresan började vi med att kolla på film! Kollade på " Sommaren med Göran " den var ganska bra faktiskt! Inte världens bästa men faktiskt bra, sen lyssna jag på musik, smsade lite, spela spel och sov :P det är najs, och nu har vi ätit middag och ätit chips och kollat på melodifestivalen , spelat chicago och efterrätten blev glass!

Men imorgon är det dags att åka ut i backarna och ha det suuuper skönt! Papporna sitter och kollar på OS nu, så jag kommer väl höra OS resten av hela kvällen! Najs.. verkligen inte.. haha. I alla fall, Imorgon ska vi ut i backarna ja, måste hyra skidor innan, sen är det bara att sätta sig i liften och åka upp på toppen och sen ner igen! Nej nu ska jag göra mig i ordning snart och sen ska jag väl kolla lite på OS och sen spela nintendo, men ni får ha det så bra!

OCH.. vad gör ni nu på sportlovet?
Puss<33

Fjällen imorgon ( förhoppningsvis )

Hejsan! Om jag inte hinner skriva imorgon är detta mitt hejdå inlägg! Om jag åker, vi får se, min syster  har nämligen gått och blivit lite sjuk! Hoppas det är bättre imorgon så att vi kan åka!
Ha det så bra!!
puss <333

alla älskar matte, right ? ....

Ny design!

Hejsan, nu har jag gjort en ny design, så vad tycker ni? Jag tänkte att det var bra med denna till sportlovet ? ;D hihi nu ska jag dusha, sen bloggar jag mera!
Pussiiii <3333

detta är töööntigt, men jag gör det ändåå ;D


Kungsberget 2010!

Hejsan nu orkar jag inte berätta allt som hände men det var sjuuukt kul, vi samlades 20 över 6 och bussen åkte 20 i 6, och vi kom fram vid 10, då rusade vi för att hyra skidor och allt, och sen var det bara upp i backarna som gällde! det var helt underbart att åka skidor! jag älskar verkligen det! ungefär vid kvart i 12 åt vi lunch och då var det inga där utan alla åkte skidor, sen när vi gick ut och åkte igen så gick typ alla in och åt, så i liftarna var det ingen kö alls! sen åkte vi runt lite och alla hoppade på airbagen, men jag vågade inte.. och sen åkte vi runt lite till och sista kvarten stod vi framför airbagen och då hoppade jag! och det var SUPER KUL! nu kommer lite bilder!

jag och mika i ankaliften, heeh..

hehe, aa liften och solen dårå :P

här är då Airbagen!

aa denna landade man på!

här är hampus när han hoppade.

LUCAS!!

Mika!!
aa det är typ dom flesta bilderna, hann inte ta bild när jag hoppade i airbagen eftersom det var sista kvarten! Och nu har jag skiiiiiiiiiiiit ont i min nacke, kan inte röra huvudet alls känns det som! nu ska jag kolla på tv och sätta nåt varmt på nacken!
Pusss <33

KUNGSBERGET TOMORROW!

heeejsan! Sorry att jag inte har bloggat men som ni vet har jag varit sjuuuk :( men i alla fall, imorgon är det kungsberget som händer!! naaaajs alltså!
MÅSTE GÅ UPP KLOCKAN 05.00!!! joooobbigt! och kameran är med, nu ska jag byta batterier till kameran om jag hittar nåra! HA det suuuuuper!
PUSS <33

här är en bild på mig, och en katt som jag och Mika träffade, vi kallade den toddy - toaster! :D

Godmorgon


Frågestund svar!


SV: haha, jo jag gillar ingen kille på " kärlekssättet alls faktiskt!
och andra frågan, det går inte att svara på! det är för svårt! jag har många bästa kompisar!



Hej Lina!
1. Det som fick mig att börja blogga var Vendela, faktiskt! Hon hade en blogg och då ville jag också ha en!
2. Ja du.. massa saker! träna, vara med kompisar, kanske åka nånstans, och ha det suuuper!
3. En idrottskola!
4. Jag vet inte riktigt! kanske H&M, Monki?
5. Jag har massor , som typ Ebba, Mika osv!
6. Haha tackar! Eh jo det kan ta från 20 minuter till 1 timme faktiskt!



1. Ja du, Dessie och Kissie tycker jag är helt idiotiska, men Paow är lite mer självständig, sen tycker jag om Foki och Kenza faktiskt!
2. Varför , jo för jag ville skriva av mig lite och berätta för andra vad jag har gjort och så!
3. Idrott :)
4. Gud jag har jätte många! Men just nu är det nog
http://febbs.se
5. Jag och Mika går i samma klass!
6. Haha ja du massa med knasiga saker! allt från att vandra i skogen till att leka hulliganer!


På kläder, hmm... massa olika, tommy hilfigher och Part two tror jag :D
på väskor, I DONT KNOW XD haha.
Skor, det vet jag inte heller, bara dom är sköna och snygga och bra!
Elitsimmare, asso jag tävlar ju inte precis i SM och så, men jag är ganska bra!



1. Nej det har jag inte :P
2. Min idol, gud jag har faktiskt ingen idol om jag ska vara ärlig ;D
3. Jag tycker det är kul att skriva av sig och att folk kommenterar och så!


hmm... jag vet inte.. tror denna :

I looooove !



jo visst kan jag det!

aa här är en liten bild då :D


Haha marre! jag vill inte ha godisförbud , men jag vill ha pengar! :D hahhaa <33


Okej, först tar jag concealer där jag behöver, sen täcker jag över concealern med lite puder, sen mascara och sen lite läppglans! :D


1. Evelinas hår!
2. gud jag vet inte, jag vill ha min mun!
3. DIN ANNA!!
4. Ebbas ben helt klart!
5. Mikas !
hhaha nej skit roliga frågor ju!! <3



Tjeeenare!
Jo såklart jag kan det! skriv till mig på msn så fixar jag de!
DIG MEE <333333


Det var alla frågor, om ni inte visste det så är jag sjuk... så jag är hemma, nu ska jag sova lite!
PUSS <3

1500, here i come ?

hejsan!
Om nåra minuter ska jag åka till simhallen och det är tävlingsdags!
1,5 km ska jag simma !
WISH ME GOOD LUCK!
puss <33

Happy valentine´s day!

Tjenare, dagen började med att det var simtävling , klockan 7 imorse fick jag gå upp! och varför det? för att det ska gå dåligt? tydligen.. gick inte så bra idag, har haft stora problem med mina knän och eftersom det var mycket bröstsim nu så.. var det ju verkligen bra! i alla fall, har spenderat halva dagen med Marre och Sofia! sötnosar <333
i alla fall, jag ska väl ligga och vara trött hela kvällen! tycks om det? <33
PUSS <333

DAGARNA!

Sheeenare!
Sorry att jag inte bloggade igår, men jag orkade inte för först drog jag, Mika och Ebba till forum och var där och fikade lite och kollade på massa saker och hade det suuuuper bäst! sen gick jag direkt till träningen, och sen var jag trött när jag kom hem så jag orkade inte slänga in något inlägg!
Men idag, hade vi redovisning och det gick väl bra.. vi hade lite för mycket text bara.. men men.. sista lektionen hade vi idrott och då var det typ valfritt mellan, tennis, pingis och badminton, och såklart blev det tennis!
haha! Sen kom jag och då tog jag lite mellis sen satte jag på hög Michael jackson musik! I LOVE!
Sen har jag väl suttit och sjungit och dansat till Michael jackson låtar lite hit och dit.. och snart ska vi äta god middag, och sen blir det tv! OCH JAG SKA FÅ BEN & JERRY´S! I LOOOOOOOOOOOOOOVE!
Okej, ni får ha en super bra fredag kväll , och juste.. det kanske inte blir så mycket bloggning i helgen eftersom jag har simtävling!
Wish me good luck!
PUSS <333


Imorgon blir det Mika ! .. igen! :D <3

shaa! Kom hem från träningen nu, kände att jag var tvungen att träna, även fast jag mådde dåligt, har ju tävling i helgen.. aja, det var ganska skönt pass, långa sträckor eftersom vi ska simma 1500 m i tävling nästa vecka så kör vi långa sträckor!

Imorgon ska jag vara med Mika, vi ska åka nånstans och ha det kul! men nu ska min syrra ha datorn! Så... PUSS <3333

Gick hem..

hejsan.
Idag i skolan mådde jag inte så super bra, fick ont i huvudet och mina ögon sved skit mycket! så jag gick hem efter lunch, och nu har jag suttit med matte och religion i 2 timmar! måste lägga mig i soffan och vila lite snart!
sitter i alla fall och lyssnar på världens bästa låt! förlåt, jag vet att jag säger det hela tiden, men alla låtar är bra ju! eller vissa är dåliga men men ..
 LOVE IT!
puss <333

Goodmorning !!!!

Hejsan! Är super pigg! fast jag har lite ont i magen ... not so good, aja, knät är mycket bättre, satte på ipren salva där ju, aja.. jag ska dra till skolan om typ 5 minuter, så jag ska hinna sätta på mig kläder, skor och jacka och massa andra saker! så jag bloggar mera när jag kommer hem!
PUSS <3333

tisdag

hejsan svejsan! Hann inte blogga när jag kom hem från skolan, eller jag orkade inte. vet ni ? jag har super mega ont i mitt knä, jag liksom nästan haltar runt! läskigt.. haha. I alla fall, imorgon har jag sovmorgon! najs va? tror jag slänger in ett litet inlägg imorgon bitti! men nu orkar jag inte blogga, PUSS <333

Marre, som håller i kameran, sofia under, och jag underst :D hemma hos marre i lördags! <3
älskar er tjejer! <3

Im back!

Hejsan! Har kommit hem från polisen nu, skulle ju fixa nytt pass. Och vet ni hur jag blev eller? Såg helt sjuk ut! men så är det väl med allas pass eller? tror inte att det är nån jag känner som har blivit nöjd med sitt kort.. aja, ska snart fixa lite och äta, sen ska jag träna! det blir ju springning i det kalla vädret idag! AWESOME!

hahah flummbild på mig och mika igår! hehe... ursäkta våra face..
PUSS <333

I am going to the police now!

Hejsan! Ska åka till polisen lite fort nu bara, men ja bloggar mera senare!
Juste, eeeeeeh.. jag har studiedag :D <33

M I K A

 
Som ni ser körde jag på flätor idag då! jaow, har haft en super bra dag med mika! först visste vi inte vad vi skulle göra så vi lalla runt som vanligt! haha, men sen gjorde vi massa roliga saker! vi var ute och sånt! berättar mer sen för jag ska kolla på blåsningen nu!
PUSS <3


Nu är det dags för frågestund!!!!!


FRÅGA PÅ NU ALLIHOPA!!!

S Ö N D A G M E D M I K A !

SHA SHAA!
Igår hos marre var det super kul verkligen! fick jätte god mat och super god efterrätt! kollade lite på melodifestivalen också, eller vi spelade in den och kollade ¨på den senare.. sen gjorde vi lite parodier och sånt, det kommer upp senare idag! kom hem vi 1 kanske , somna vid halv 2 så jag är ganska trött :D

Men idag! då kommer MIKA till mig, efter sin träning, wonderful! så ja bloggar mera senare!
puuuuuuuuusss <333333333

Färdigfixad!

Hejsan!
nu är jag helt färdigfixad faktiskt! vi ska snart få tag på en taxi sen bär det mot till marlene!
vi hörs imorgon!
PUSS <333333333

Godmorgon!

Hejsan och godmorgon för alla er som precis vaknade!
Jag vaknade vid halv 11 idag , det var helt sjukt att sova ut alltså! då orkar jag mer ikväll! Ikväll ska jag hem till marre och ha det bäääst!
snart ska ja gå upp och tvätta håret, sen ska jag baka cookies tror jag!
så ni får ha det bääääääst!
PUSS <333

CHOKLAD!

...... MASK!
just nu sitter jag här med en choklad mask! najs va? ikväll blire mysigt mysigt!
Jag har på mjukisdressen och snart kommer jag känna mig riktigt fräääsh! :D <33

Konsär och fredag!

Hejsan alla!!
Nu ska jag berätta, igår, så började dagen med att vi repade igenom allt till kvällen och sen efter lunch åkte vi till aulan och repade och så.. och vi trodde att vi skulle sluta 4 men vi sluta kvart i 3 !! :O hah så jag och mika drog till bussen och åkte och shoppade! och jag köpte en fin kjol på monki för 200 kr ! har på mig den idag, och outfiten kommer senare!
i alla fall, sen åkte vi vid typ 5 hem till mika och åt och fixade oss lite, sen blev vi hämtade av hennes pappa som skjutsade oss till aulan igen, och så började allt, och vi gjorde bort oss totalt på första låten vi skulle sjunga, vi började för tidigt! ahhah i alla fall, men sen gick det faktiskt super duper bra!
Och det var kul! Sen kom jag hem och kollade på Glee och Made in sweden!

Och idag, eller nu.. har jag precis kommit hem , eller jag kom hem vid 2, med Anna. Fast hon har utv. samtal nu , så aa :D hon var här i en timme eller så, och vi åt och spelade Wii :D hahah
Men nu ska jag väl göra något roligt! här kommer dagens outfit! :D <3

usch ja ser mullig ut, fast jag är inte tjock! hha i alla fall
Vitt linne från Gina.
Kjol från Monki
Kofta från H&M tror jag :S
och strumpbyxor från nånstans!

hahah men ni får ha en super bra fredag! så bloggar jag nog senare! PUSS <3333


GODMORGON!

Godmorgon!
Vet ni hur skönt jag tycker att det är när man verkligen får ligga i sängen till typ 8 och bara ligga där och halv sova? DET ÄR SUUUUUUPER!
Men i alla fall, jag är klarfixad och så, måste bara packa lite mer sen till eftermiddagen och sånt!
men annars är det bäääst, men vet ni? jag bloggar mera sent ikväll om jag hinner!
wish me good luck!
PUSS <33

jag för 1 minut sen! redo för en låååååååååång dag.. eller inte.. jag kommer somna på scenen !
HAHA PUSS <3


Mikilutten i morgon!

Hejsan!
Jo nu har jag tränat och det gick bra, körde lite lugnt eftersom jag hade ont i huvudet, men det blev ju inte så lugnt, det gick bara snabbare och snabbare.. hehe.
Aja!

Imorgon har jag typ " rast " vid 4, då ska jag och Mikilutten dra och shoppa lite! fika och ha det mys! najs va? aja, men men.. jag bloggar nog imorgon bitti, om jag orkar gå upp tidigare än 9 :D hahaha
PUSS <33

det var någon " anonym " som frågade för väldigt länge sen hur min 13 års tårta såg ut! och här har ni det :D plus rosa fina ljus som formar 13.
Det är överst, maränger, färska hallon, kola sås, och choklad sås, det var suuuuper gott tycker jag i alla fall!
sen är det vaniljkräm, grädde, tårtbottnar och mer hallon!
Där har du , för dej som undrade!
PUSS <3333

Onsdag

Hejsan svejsan allihopa! :)
Idag började jag 9, det var riktigt skönt! Vi började med att ha musikprojektet med grupperna och sånt, det hade vi hela förmiddagen, sen hade vi lunch, sen matte och religion och sedan sist spanska, sen slutade jag 20 över 2. Japp, och då gick jag hem, och nu ska jag väl äta nånting och sen blir det träning, och vet ni?

Imorgon börjar jag klockan 10! UNDERBART SKÖÖÖÖNT!
fast jag slutar typ 4, då har vi en lång rast på 3 timmar, sen börjar jag kvart i 7 på kvällen igen och slutar typ vid 8, halv 9 på kvällen! men det är för konsären!

men jaja, ni får ha det riktigt super! så bloggar jag senare!
PUSS <33333

Ny design!

SHA SHAAA!
Har tränat och så nu, det var jobbigt och jag hade glömt min astma medicin, som faktiskt kan vara bra att ha! hehe... aja , men nu har jag en ny design! så vad tycker ni?
fin, ful, tråkig, skrikig eller nåt?
KOMMENTERA!

bild på mig och marre, när vi var på bussen på väg till örebrooooo ! tänk inte på mig, för det var marre som blev suuuuper söt på denna bild!
PUSS <333

HELT BEROENDE!!

 HELT J*KLA UNDERBAR LÅÅÅÅÅÅÅÅÅT!!!!!!!!!!!!!!!!
ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR!!!!!

Örebro 10!

Hejsan svejsan! Jag vet, jag kom hem i söndags, men jag har varit sååå himlans trött så att jag inte har orkat skriva ett inlägg, eftersom det kommer att vara skit långt! så nu är jag lite piggare, så jag gör ett försök att skriva allt!

Fredag.
Samling var det kvart i 5 och då satte vi oss på bussen, först skulle jag, marre, sofia och ullis sitta längst bak i en soffa med bord, men vi fick tydligen inte sitta där... hehe.. så vi satte oss framför där, jag satt bredvid marre, och vi snacka om allt och så, vi kom fram ungefär vid halv 9, då åkte vi till skolan och lämnade alla våra saker, sen gick vi åt på en resturang, där tog vi hamburgare, och den var helt dränkt i ketchup! :( hahah, sen så gick vi till skolan vid kvart över 9, och blåste upp alla våra sängar och så, och alla killar sprang ut och ín och hoppa runt som galningar, ahahah. Sen somna vi typ vid halv 11.

Lördag.
Vaknade vid ungefär kvart i 6 på morgonen, satte på mig varma kläder för det var så tusans kallt under natten, det var typ - 25 utomhus! usch alltså! ungefär vid kvart över 6 gick vi och åt, sen gick vi en lååång promenad till simhallen, det gick väl ganska bra på simningen, vi kom 2:a i lagkappen, och eftersom det är Nordiska ungdoms simspelen , så kan man faktiskt säga att vi är 2:a i hela norden på just 4 x 50 rygg! :D cooolt va? hahah, sen så fick vi skjuts till maten och åt lunch, och sen gick vi till skolan och tog det lugnt, men det gjorde typ ingen kille alls! utan andre, wille och hannes typ sprang runt och satt på varandras axlar och sen kom dom mot min säng , och dom ramlade absolut inte med flit.. host ... på min säng!
hahah, sen gick vi till simhallen igen och det gick ganska bra .. vi kom 3:a tror jag .. aa det gjorde vi.. sen gick vi till skolan , åt middag, och sen köpte vi snacks och sånt, låg och pratade, kollade på film och sånt!

Söndag.
På söndagen vaknade jag likatidigt igen och vi gick upp och åt frukost, sen gick vi till simhallen igen och de gick itne så jääätte bra just då.. men vi vann 4 x 50 fjäril! vi är bäst i norden på det! moahahhahh! okej.. hehe överdrivet.. sen åt vi lunch och sen gick vi till skolan och myste ! och sen så gick vi till simhallen igen och simmade, och fick våran guldmedalj! och sen kom vi 3 i 4 x 50 bröst också! sen gjorde vi oss i ordning och snackade med nåra som kom från götebrg! hahah det var kul alltså!
sen kom bussen vid 18.30 och då åkte vi hemmåt mot stockholm, satt bredvid marre igen, och vi kolla först på ronny och ragge, och sen kolla vi på hundtricket :D sen kom vi hem vid ungefär halv 10 tror jag!
JAG VAR HELT DÖD ! DET BORDE NI FATTA!

aja, men jag bloggar mera senare!
puss <333


RSS 2.0