Första gången på ganska länge som jag kan sitta framför datorn mer än 10 minuter!

Hej, verkligen tusen förlåt att jag inte har bloggat, men jag har blivit väldigt sjuk :( har varit det i ungefär 2 veckor, snart 3 :( som ni kanske kommer ihåg så sa jag att jag hade ont i halsen på sportlovet? Aa, och jag gick till skolan på måndagen efter sportlovet och allt var helt perfekt, sen gick jag hem, kolla lite på datan, kolla på tv, sen började jag känna mig snurrig, så jag gick upp och la mig i min säng, och vakna halv 6, och då hade jag feber, sen fick jag skit ont i huvudet, och det har jag haft i 2 veckor nu, skit ont i huvudet, snurrig/yr och feber, så vi åkte till sjukhuset i måndags, och jag satt där i 5 ½ timme och väntade på resultat, fick ta massa test, sänkan i fingret, sänkan i armvecket, blodtryck och massa saker, och vi fick blodresultat igår, och det var inget farligt, men dom vill att vi ska tillbaka till sjukhuset imorgon, så ..... det är mina veckor det.

+ att det här är första gången jag kan sitta framför datorn mer än 10 minuter, men nu börjar jag få ont i huvudet, så jag ska gå och lägga mej i soffan.
Puss <33

Jag har fått en ny mobil......

......tyvärr är det bara en lånemobil! tills min dumma mobil funkar igen, jag ska bara säga hur konstig den är! Den blev skit varm, lika varm som en stekpanna, jag brände mig på den, Ebba fick en stöt av den, den spelade musik när den var avstängd ( !!!!!!!! ) och den stänger av sig och sätter på sig och stänger av sig och sätter på sig, osv.
JAG ÄR SKIT ARG.

I alla fall till dagen! Jag har varit med Ebbilutten idag, och vi har haft det suuuuuper! Vi har varit i forum och haft det najs, Ebba köpte en tjocktröja och jag köpte ett linne ;D naaajs alltså! och sen har vi varit hos Telia och hållt på och tjatat och bla bla bla!! nu ska jag kolla runt lite!
PUSS <33

Bild på mig när jag åkte längdskidor, innan jag kom på att man inte behövde åka på gatan där det var is, utan att det fanns riktiga spår i skogen bredvid! :D <33

Söndag!

Hej, sorry att jag inte bloggade igår! Men efter att jag hade bakat cupcakes kände jag mig så tjock så jag gick ut och sprang i en halv timme, det var riktigt najs! Och sen tänkte jag blogga efter det, men då skulle jag dusha och sen så skulle jag blogga efter det, men då skulle jag äta, så skulle jag blogga efter det, och då började melodifestivalen så jag hann inte, efter melodifestivalen kollade jag på World trade center , den var cool gjord, men så jäkla läskig! asså, det kanske ni inte tycker men jag tycker det! Jag hann se till typ där folk sprang runt helt blodiga och skrek " dom dör där inne! " usch, jag har blodfobi! Sen hann jag se dom där två poliserna som fasta under allting och den dära pistolen som avlossades av sig sjäälv och när stenarna krossade hans knä! Ussssch! Den var bra, men gud om jag hade kollat klart på den skulle jag inte kunnat sova på typ 3 dagar! Så jag kollade på Notting hill istället ;)

Nu ska jag smaka en av mina cupcakes :) PUSS <333

Ny designia :D hahaha

Nu har jag en design :D och jag är ganska nöjd med den faktiskt! NEJ NU SKA JAG BAKA CUPCAKES!!! :D
PUSSS <33

Fjällen 2010!

Tjenare, förlåt jag inte har bloggat så mycket men det har hänt massa saker dom senaste dagarna! Jag har åkt mycket skidor, och sen har jag varit på besök hos läkaren här i backen, som tar hand om skador och sådant, undra vad som har hänt? det är därför jag inte ska åka idag.. :(
Bloggar mer sen!
Pusss <333

UPDATE 10 MINUTER SENARE: Nej, jag har inte brytit benet :D jag har skit ont i halsen, kan knappast svälja och sånt, så jag går på halstabletter och sådant ! Nej nu ska jag och Ida snart åka långfärdskidor! PUSS <33

RSS 2.0