NEXT: KENZA & TYRA SHOW!


inte bara jag som ska kolla va? haha.. ;) <33

hemma och är sjuk ;/

japp.. nej men jag är bara förkyld och hängig, jag somnade på engelska lektionen igår och vaknade av att jag hade jätte ont i huvudet, så jag åkte hem.. sen decka jag i soffan till typ klockan 14.00 ;( haha, idag är jag bara hemma och chillar, och imorgon ska jag till skolan igen, då är det friends utbildning för min del.. klockan 9 - 15 :O snacka om länge för att vara en friends utbildning tycker jag! men ni får ha det bra!

GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN! :D <3

as gammal bild på mig och nea i vintras! <3

FRÅGESTUND!

Ni har ungefär alla bilder i den nya designen ;) efter frågestunden skriver jag om örebro! så fråga allt ni vill och jag lovar att svara på allt! :D PUSS!

VAD VILL NI VETA OM MIG? FRÅGA!


IM HOME!

Bloggar med bilder imorgon! puss <3

Örebro imorgon <3

Hej.
Åker till örebro imorgon, så jag kommer inte blogga under helgen! så puss på er <3


-.-

jag har mått bättre än det här, mår ganska dåligt.
blir ingen bloggning ikväll -.-
plus att det är fullmåne , inte undra på att det blir dåligt?
puss


Plugga spanska -.-

Pluggar spanska nu, glosor tills imorgon, har NO prov också, eller läxa då ;) så det går ju härligt bra! Lyssnar på musik också, och chattar med Marrä!

Efter skolan gick jag, Malin, Siri och Madde till cafeterian och va där en stund , sen så drog typ alla förutom jag och madde, sen skulle madde på utvecklingssamtal, och då stanna jag kvar, sen träffa jag evelina och sen kom matilda och då satte vi oss uppe i cafeterian och pluggade lite, sen gick jag på utvecklingssamtal, och det gick ju bra, tror jag ;) sen träna jag och nu pluggar jag! Min dag!

jag & evelina förra sommaren <3

Inget att förlora <3


Mange Schmidt - Inget att förlora
Okej, jag har blivit värsta fanet av Mange Schmidt, men seriöst han är ju värsta härliga killen ju! I alla fall, stannade kvar i skolan efter sista lektionen med Siri, vi satt i cafeterian med Olle, Jocke och Johan en stund, sen gick dom och vi satt och plugga lite, sen drog Siri och jag satte mig och pluggade matte, men sen kom Wille och Hannes, och kan man plugga då? NEJ. haha men kul vare! Sen tränade jag och nu sitter jag och chattar med Malin lite och ska snart kolla på premiären av Svenska New york fruar! Härligt <3

okej super mega närbild från Ullis landställe, SAKNA! <333

rebubbled.com

jag börjar bli lite galen, för min data dampar så gubben går åt fel håll hela tiden och alla bollar mördar mig, och jag är skit arg på spelet! uuuuuuuuuuuuuusssssssssssssch!

brukar det bli galet för er också ? eller är det bara jag som sitter här och svär åt det här?

Den e giftig och den smittar ner dig, du har hört den förut så du visslar med mig bah!


haha favorit låten just nu!

Ska snart gå upp och ta ett bad och chilla och sånt! Mysigt, sen ska jag börja fixa mig lite!
Bloggar lite mera sen va!

För det är Petter och Mange Schmidt ni lyssnar på och vi bah! haha :D
Puss <333

HISS ELLER DISS?


skinnjacka med ull, vad tycker ni? HISS ELLER DISS? själv tycker jag hiss på den svarta, den gröna vet jag inte riktigt, vad tycker ni?


CHAILATTE

Tja, sitter och dricker chailatte hära och lyssnar på musik och chattar! Idag har jag varit med Ullis, vi har haft en mysdag och kollat på film! Vi kollade på Eclipse! Jag har aldrig gillat " Twilight filmerna " men gud jag måste erkänna att den var riktigt bra! Så det gillar vi! Sen har vi suttit och geekat hennes macbook :D haha <3
Nej men nu ska jag njuta av min chailatte! PUSS <3

okej, groggy bild men lägg märke till min pannlampa! sjukt grym alltså! :D den kunde bli blå, röd och grön! :D


Jag är ganska dålig... HÖSTKAMP.

..på att blogga om vettiga saker, märker ni inte att min blogg blir lite så hära..hej idag har jag varit i skolan det var kul.. hejdå! liksom?
Nej men om höstkampen!

Det var super kul och vi paddlade väldigt långt och det regnade lite så dära första dagen och jag paddlade med Siri och vi kom sist som vanligt, men sen så tävlade vi sista biten mot nåra killar i 8:an och då körde dom rätt in i vassen! haha och efter en stund gjorde vi också de, så vi förlora igen.. sen åt vi lunch i alla fall, och sen skulle Siri och jag på toa och då så låste Siri in mig på den äckliga toaletten! Usch och fyfan ;O haha sen sa hon att det var en orm där inne ;O snacka om att jag blev rädd? haha! Sen när vi kom tillbaka hade typ alla åkt med kanoterna så vi började också köra ;) haha men det var kul, och vi paddlade faktiskt bra! Sen kom vi till en liten tunnel , då menar jag verkligen liten! den blev mindre och mindre hela tiden, och vi fastna där inne! Det var så himla kul och vi bah skratta och skratta , men vi kom ut tillslut, sen fortsatte vi mot de första stället vi skulle tälta på :) vi satte upp tältet och så, sen körde vi samling och gjorde nån skattjakt eller nåt ;) sen gick vi till tälten och skrattade , åt godis och hade kul. Sen började vi göra maten vid halv 7 kanske, det blev POTATISKRUTONGER och KÖRV! mums! Haha, sen satte vi oss vid brasan och så.. sen gick vi runt lite, och sen gick vi in till vårat tält och satt och snackade as länge, sen så höll, simon, gabbe och jonte på att kasta svamp på vårat tält ;O haha elakt!
Nej men vi somna vid typ 12 efter som alla va så trötta ;)

Vi vaknade vid 5 i halv 8 och gjorde frukost, sen packade vi ihop allting och sen så började vi paddla! Det var så jävla mycket motvind, vi åkte seriöst bakåt! Jag paddlade med Siri igen och det gick ju inte så bra den här gången heller.. det tog 3 timmar för oss att komma fram, till slut fick lärarna dra oss med rep in ;) hahahahahahh ;) sen fick vi byta så jag fick vara med en kille från nian som hette Andy, han va as stark och det tog typ 20 minuter för oss att komma fram ;O sen var vi tvungna att vända tillbaka på grund av säkerhetsskäl! Så vi vände tillbaka och satte upp våra tält på samma ställe och började laga mat!
Sen så åt vi och så, och sen gick vi runt till Olle, Jonte, Pontus och Arvids tält lite och sen så gick vi till Simon, Gabbes och Jontes tält och åt upp deras tortelini :) haha sen så satte vi oss vid brasan, sen lovade Anton att han skulle fylla på våra vattenflaskor så vi gick till vattenflaska saken och blev ihjälskrämda, det va så himla läskigt ;O haha sen i alla fall, vid typ 22.10 så smsa Elise och undrade om vi kunde möta upp henne och vi gjorde det , sen gick vi runt lite och så och snackade och sånt ;) sen vid 23.00 gick vi in i tältet och fortsatte snacka och äta godis och sånt ;) sen vid typ kvart i 1 så decka alla på varandra i tältet förutom jag och Linnea, vi va typ hypra ;) haha men sen somna vi vid halv 2 - 2 kanske ;)

Vi vaknade halv 7 och åt frukost och packade, sen 8.15 så kom bussen och vi hade så kul på bussen, Fanny skratta så mycket så att hon började seriöst böla! Så himla kul! Sen kom vi fram till tågstationen och köpte lite att äta, och sen så kom tåget och vi snackade och flummade på tåget, sen när vi skulle byta tåg så ramla jag ! Det var så jädrans kul! haha skratta så mycket, sen bytte vi tåg och sen var vi typ framme ;) då åt jag thaimat med pappa sen decka jag på soffan ;)

utsikt från vårat tält ;)
lägger upp massa bilder sen, för jag ska vara med ullis idag! SÅ puss ciao! <33

Dagens roligaste!

Dagens roligaste helt seriöst, vi hade håltimme eller nåt efter lunchen och då så satt vi vid glas och flummade, jag hade bak händer ni vet och så stoppa Tove fram sina händer så det såg ut som mina, ni vet väl hur man gör det? Så satt vi och flumma och fy vad kul det va! haha Linnea filmade också.. :P men jag vet nog inte riktigt om jag ska lägga ut den eller inte! hahah ;) nej men nu ska jag äta nåt innan träningen!
Bloggar om höstkampen sen!

JAOW.

körde på leo idag ;) PUSS <3

Har varit på höstkampen i 3 dagar , det är därför jag inte bloggat!

jag bloggar om det imorgon! nu är jag trött, även fast jag sov på soffan i 3 timmar ;) puss på er <3

detta har jag sovit i 3 dagar ;) mysigt vare i alla fall!

hej jag är en söt chey ^^

Seriesim gick sådär igår.. inte världens bästa placering alltså -.- idag hade jag simtävling igen, det gick ganska bra, inget pers men.. aja, efter det åkte jag och mamma till forum och köpte regnkläder, en mössa och massa annat tills imorgon! sen åkte vi till ica maxi och handlade och så :P sen idag har jag bara packat och suttit vid datan! Men nu ska jag äta mat! :D puss <333

NU KÖR VI!

Jag är sjuukt taggad nu alltså! Ska snart gå och chilla lite och såååå :P jag bloggar mera ikväll! wish me good luck!
PUSS <3

TAGGAD ELLER VAD?! XD

Imorgon är det seriesim i täby! taggad som faaaan alltså! Nu kör vi! Sitter här och taggar och chattar med roliga människor och lyssnar på musik! Sitter med världens mysigaste mössa från " Min egen " :P SUPER! puss <3

GRÖÖÖÖÖN :D <3

SERIESIM IMORGON!

tjaaaa , rolig skoldag idag alltså ;) haha allt är allmänt roligt i skolan faktiskt ;) haha men i alla fall, jag åkte direkt hem efter skolan, jag orkade inte stanna idag, så nu sitter jag och chillar och håller på med massor alltså, snart kommer nog mamma och hämtar mig, vi ska åka och handla till höstis och sånt ;) men nu ska jag dra, puss <3

maja, malin som ligger på mig, jag och linnea :D haha ignorera mitt fejs! :D haha <3

Sov över hos Marre och morgon träning!

Sov över hos marre igår! Det var super kul och vi hade det hääärligt! Idag hade vi morgonträning så vi gick upp 20 över 5 och åt lite frukost och sen åkte vi till simhallen så hade vi träning från 6.15 till 7.25 ;) det var faktiskt väldigt hääärligt!

Idag efter skolan gick jag och marre hem till marre och åt lite och kollade på miss secret agent ;) sen gick vi på träningen , efter träningen åkte jag, marre och sofia hem till marre och hämtade mina saker sen så åkte jag och sofia hem till mig, och sen åt vi och kollade på idol sen blev hon hämtad.

OCH NU ÄR JAG GRYMT TRÖTT! sÅ PUSS PÅ ER <3

Felix herngren, myskväll och fotbollsgolf!

Igår var jag med Sofia, vi åkte ut med deras båt till saltis och myste och åt glass och då såg vi felix herngren! Cooolt! Sen åkte vi hem till sofia igen, packade hennes grejer och sen åkte vi hem till mig och kollade på två filmer, först " en prinsessas dagbok 2 " och sen " Mitt liv som popstjärna " :P sen drog hon vid 21.00 ungefär ;)

Idag i skolan var det vanlig dag tills 15.15 då åkte vi till hellasgården och spelade fotbollsgolf! Jätte kul vare, men vi alla va jätte trötta, om ni inte fattade det så slutade jag då alltså 17.30 - 17.40 -.- iiinte kul, och nu är jag helt slut!

Åkte med pappa till sickla för att handla sovsäck och sovunderlag till höstkampen också! PUSS <3

jag älskar er <3






Kräftis imorgon!


Hemma hos sofia! Kommer bli jätte kul! Jag kommer inte riktigt ihåg senast jag åt kräftor, det var nog ganska länge sedan tror jag! :P Får se om jag gillar det i alla fall! Kommer bli super kul! Men frågan är bara vad i h*lvete ska jag ha på mig??!?! vad har man på sig på en kräftskiva? hjälp mig någon?


snälla...?

Wille är cool.

Tja! Idag i skolan hände inget speciellt, vi fick reda på vilka vi skulle vara med på höstkampen ;) kuuligt! Efter skolan tog jag, linnea, siri och malin bussen till forum och sen träffade jag Wille ;) och vi gick runt lite sen tog vi bussen hem till mig, och kollade på tv, hade det super kul, spelade kort, spelade wii, myste och va inne på ipoden ;) han drog typ för en kvart sen , och jag är hungrig!

Imorgon ska jag nog hinna träffa mika på dagen sen ska jag på kräftis hos Sofia med tjejerna! Kommer bli sååå kul! Puss på er <33

bild på mig och malin på svenskan idag ;) ser helt random ut med malin är fett söt <3
PUSS <3

Pluggar spanska -.-

Ska snart gå och lägga mig i sängen och plugga ännu mera men skulle bara skriva ett inlägg först! Spanska är ändå ganska kul faktiskt! haha :) Imorgon efter skolan ska jag vara med Wille, om han inte blev sjuk idag, hoppas inte <3

En bild från kollot igår på, Jossan, Edina, Fanny, Siri, Linnea och jag, och bakom philip och knutte ;)


Nää nu ska jag fortsätta plugga! Puss <3

Kollo idag :) <3

Japp så vare, först när vi kom fram så körde vi lekar typ, och då skulle man doppa huvudet i vatten och leta efter ett äpple och bita av det, och sen skulle man springa och leta efter en sockerbit i mjölet! usch, snacka om att det inte såg trevligt ut kan jag säga! Sen hade vi typ fritt, då gick jag , linnea och Madde och paddlade kajak :P fett kul, vi hade tävling med Knutte, Calle och nåra :P vi förlora.. hehe najs va? neeej! Sen hade vi typ en hopptävling med gungan och vem vann den? inte jag i alla fall.. hehe knutte vann den :P sen åt vi typ lunch och så :P sen så hade vi fritt då satt jag, linnea och Tove inne och skrattade ihjäl oss tills vi började böla! Såååååå kul! Haha, sen så gick vi ut och satte oss i en gunga och chillade lite, o då kom malin, fanny, edina, jossan, och massa till ;) Sen gick vi in och då körde vi nån lek med massa påståenden :D sen skulle vi göra en lek att man skulle skicka ett papper vidare med munnen och om man tappade det så skulle man pussa den som satt bredvid ;O jag har inte sett så många pussa varandra på munnen i hela mitt liv ;O haha :P i alla fall, sen så åt vi typ mellis, sen fick jag, maja, linnea och Malin diska efter det .. sen gick vi ut och hade lite skoj ute och snackade med alla tjejer, vi hade typ " tjejsnack " i gungan :P sen drog vi hem vid ungefär 17.00 så jag kom till nacka trafikplats vid halv 6 :p sen gick jag till mamma så åkte jag hem! Nu är jag trött! och lyssnar på musik.. :P <333 men puss på er! <3

RSS 2.0