världens finaste vän ♥

Idag tränade jag först, åkte dit som vanligt med Wille och Anna. Åkte hemåt, och vi alla köpte wienerbröd vid slussen, och firade att vi skulle till norrköping imorgon. Där hände det grejer förra året! I alla fall, kom hem bytte om, och sen kom MIKA! har inte träffat henne på jätte länge, så det var trevligt! Vi cyklade till glasan och hade det jätte mysigt, dansande nakna hippies var ett av allt vi såg, dom hade tydligen fest. hahaha! I alla fall, vi badade och myste och hade det allmänt bäst som alltid! Kom hem, packat massor, åker till norrköping imorgon! WOOP WOOP!

härlig bild från idag!

det e fest nu hos mange mange mangeeee

Världens B rubrik, och låten suger, men är ändå så jäkla härlig! Haha har fått den på huvudet för att Anna sjöng på den as mycket igår..haha. I alla fall, tog bussen imorse med Wille, Anna och Issa, sen tränade jag. Träffade Safa igen efter typ 1 och en halv vecka ifrån varandra.. nää men typ ja! saknat henne! I alla fall, efter träningen så tog jag tuben och bussen hem med anna och wille. Sen så kom jag hem sminkade mig och packade om, och sen skjutsade pappa mig till duvnäs så tog jag tåget till melissa, och vi tog tåget till tippen och badade där, det var massa där så det var najst! Hoppade från sju meter, så det är kött! Sen kom jag hem typ för inte så länge sen, har ätit middag och nu ska jag vara social mot folk.! PUSS

vanliga sommarlovsdagar..

Tjaaaa! Igår tränade jag först och främst och sen efter träningen så tog jag bussen hem tillsammans med massor, sen var jag med Anna. Vi åkte först hem till henne, packade om och så, sen hem till mig och åt lunch, haha väldigt sen lunch, typ vid halv 5. Men aja sen så cyklade vi till Hemköp och köpte kladerina bladkaka och där träffade vi jack och Nisse som visade oss vägen till glasan, och på glasan chillade vi, snackade, myste och badade as länge! Det var skit mysigt! Sen vid typ 8 började vi dra oss hemåt och jag kom hem vid typ 9. I alla fall nu ska jag snart äta lunch och sen ska jag träffa wille och anna på bussen och sen blir det träning! Efter ska jag möta Melissa!! :D PUSS

knååååådamys

tja. Vaknade as tidigt imorse av mamma, men somnade om sen och vaknade halv 10, så det blev lite stressigt, men jag träffade i alla fall Wille på den väldigt försenade bussen, och vi åkte till slussen och där träffade vi hannes, så tog vi tuben till träningen, så det var chillt. Träningen var asskön sen tog jag tuben och bussen hem och nu ska jag snart börja dra mig mot salongen där jag ska få massage! supert, sen ska jag droga te. även fast det är varmt, jag ska fuck no ha ont i halsen i norrköping! 


bååååååååååt'n

Midsommar firades då med min familj och min gudfars familj på deras båt. Det var super mysigt, plus är att dom har en riktigt stor båt så det var sjukt mysigt, och trevligt att träffa dom igen. Har badat, solat och till och med lärt mig att åka jollen! Stort plus i kanten! kom hem idag , var sjukt trött. men sen blev det träning till slut, det var trevligt! imorgon blir det träning och sen massage, mumsfilibaba!

kärlek på hög nivå


localidad de Calella en España

ÄR I SVERIGE IGEN! Spanien har varit awesome på alla möjliga sätt som finns! Skit fin bassäng, härliga människor, mysig strand, jobbiga men roliga träningar, underbara kvällar, allting är posetivt! hänt massor.. går inte att beskriva varje dag för dag, men det har varit super kul. Skönt att vara borta från sverige och det dåliga vädret, och lite bränna har man väl då ;)

the beach





HEJDÅ SVERIGE

Jag är så sjukt taggad! Imorgon smäller det! Spaaaaniiiieeen!!! Har nästan packat klart allting, är så taggad!! Sofia hämtar upp mig imorgon vid 4! ÅKER JU INATT! är i spanien om mindre än 18 timmar!! ABOW! I alla fall, skolavslutningen var lite lame, men alla var så fina. Efter det så drog jag, Maja, Fanny, Melissa, Elise, Fanny, Tove och Malin till järla sjö och köpte glass och satte oss där nere, sen blev det så varmt så vi hoppade i med underkläder! Hade skit mysigt med dom brudarna, har alltid det! Ni gör min dag ♥ Senare så drog nåra, och jag, Maja och Fanny åkte hem till Maja och åt mat och kollade på en bra film! Super, sen hela kvällen har gått åt att packa.. och detta blir det sista inlägget! SÅ HA DET BÄST I SVERIGE SÅ HÖÖRS VI! pussaaaaaaaaaaarrrr!

7i ♥

SOMMARLOOOOOOVVV!!


SNART SMÄLLER DET GUBBAR!!!

på riktigt, det går så snaaaaaaaaaaaaaabbbbbt! snart smäller det, och när jag säger smäller, så är det inte en liten smäll utan värsta explosionen! CABAAMMMMM!!!!!!

i'll remember you






ni är verkligen allting. jag älskar er från djupet av mitt hjärta ♥

shine down on me

Tja! Har haft simtävling hela helgen och det har gått lite upp och ner, men mest bra. Maja kom och kollade idag, så det gjorde min dag lite halft underbart! Är typ ganska hyper känns det som.. skolavslutning snart, spanien snart liksom! SOMMAR! usccch alltså vad snabbt tiden går.. men i alla fall, imorgon har vi en konstig skoldag, typ 5-kamp och sen filmtime tydligen.. men aja, PUSSARRR!

JAG älskar OSS.

VATTEN

TJA! Idag blev det lite strul med bussarna för mig och elise på morgonen , jag missa bussen och fick gå jätte långt och vi sprang och shottahejtan! I alla fall, vi kom i alla fall inte så sent bara 2 minuter typ! Vid hellas så badade vi, solade, snackade och lyssna på musik, checka lite fotboll och massa sånt! Det var super! efter det drog jag, tove, elise, jacob, jonte och gabbe till boovallen och hade vattenkrig, sjukt roligt, men blött! Sen vare träning och sen årsmöte, imorgon är det tävling. PUSS!

fanny maja & jag idag när vi skulle hemmåååtttt. PUSS
btw, har gjort om bloggen lite, tycks?

hellas

nu blir det hellas hela dan, senare ikväll är det träning och årsmöte, hare gött mina vänner.

soft.

Tja. I skolan på matten så softa vi och drog till IP med våran vikarie och han bjöd oss på glass, intressant värre. Idrotten var najs, kicka lite fotboll och sånt. Sen hade vi NO prov, gick as bra, fick alla rätt så jag är nöjd. Suger egentligen på NO, men nu gick det jäkligt bra! Efter det så hade vi engelska prov, och det gick väl bra. Efter skolan drog jag till forum med, Malin, Siri och Madde och vi käka på subway och sen satte vi oss i solen och chillade. Sen drog jag till träningen där jag blev jagad av Filip och Hannes och en halv död geting.. Det var ju lite mindre soft. Usch herregud alltså. Imorgon är det i alla fall klassens dag då vi ska typ bada i hellas, ska träffa nåra på morgonen och ta bussen tillsammans. Men nu dör jag. Har haft så ont i huvudet hela dagen, så därför väntar sängen..

malin & jag idag.. lodare..

SPRUTA

TJA! Soft dag idag faktiskt, i skolan hände inget speciellt, maja hade med sig kameran, så vi softa galet. Vad annars? Efter skolan drog jag och fanny till forum och satte oss och pluggade till provet imorgon, blev lite annat snack också.. Sedan träffade vi Fannys syster, och så chilla vi lite och gick ut och satte oss och snackade och så. Sen träffade jag mamma och gick till en mottagning och tog en spruta. Innan jag fick den sa tanten att det kommer svida ganska mycket, vem säger så? Jag hatar sprutor och blev fan vettskrämd! Sprutan gjorde så in i satfläsk ont alltså! gjorde ont efter också, men det lugna ner sig. Efter det så åt jag och mamma och sen så shoppade vi. När jag kom hem tränade jag, gick ut och sprang, sen dusha jag och nu har jag pluggat resten av kvällen. två prov imorgon. WIHO. 



hoppas dom skriver idiot i ditt pass

TJA! Fy satfläsk, det är så himla varmt ute! Det är helt sjukt, man avlider ju och avdunstar och allting! Usch, men skönt var det idag för vi hade bara lektioner på morgonen sen så slutade vi! Så jag, maja och fanny drog till forum och satte oss ute och åt lite gott, och hade det as najs som vanligt! Finaste fanny som har kommit hem från grekland hade med sig armband till mig och Maja, finaste älskade du! tack! Senare blev det träning på kvällen, det var najs! Imorgon ska jag ta en spruta... USSSSSSSSSSCHHHHHHHH.... gissa vilken?

bild från igår!

bedöva mig, det känns som om jag har blivit halv


Jag undrar: går jag ensam här, eller visar du min väg från en parallell värld? Hoppas du hör mig vart du än är. För den här går ut till våra saknade vänner.

MIKAAAAAA

Idag var jag med Mika. Det var så länge sen jag träffa henne så det var riktigt trevligt! Vi drog till glasan och hade med oss picknik och badade och solade. Hej jag blev bränd. Älskar den bruden! Störtskön kvinna! Vi drog till lianen också, och badade från klippor också, så det var riktigt myyyyys!


ASSÅÅ AAAAH VITA URBANEARS!

GRÖNISH

okej, fjortis att skriva så men i alla fall! Har inte orkat blogga så mycket nu under långhelgen, men i lördags kväll, så träffade jag adam och daniel och åkte longboard med dom, mycket mys! Trevliga grabbar! I söndags så var jag på grönan med, vendela, knutte, jacob, olle, calle och sen kasper som kom lite senare! Sjukt kul va det, så sköna människor! Åkte i alla fall massa grejer som jag aldrig hade gjort förut, så det var najs! Spökhuset var då det bästa, bruno som var en av monstrena inne på spökhuset blev min kompis här va! finns inte mycket att säga, ni får bilder i stället :)






you´ll be hurt if you kiss me..

Tja sverige! Idag skulle jag vara med vendela, men vaknade sjukt sent och hade träning så.. haha det blev inget. Men jag stekte i alla fall ute på altanen och voila, RÄÄÄNDER! bruuunhet alltså! I alla fall, sen lagade jag lunch och sen blev jag attackerad av en stor geting, asså den kom in genom altandörren och va inne i fan 1 och en halv timme! och det var inte en liten geting mina vänner, den va fan minst 15 cm lång! Och den surrade som fan och jag hatar såååånt! Och jag ville ändå inte döda den, för det vågar jag inte göra.. usch alltså, äcklig grej! Jag öppnade dörren flera gånger och den åker bara till andra fönstret, har getingar några hjärnor eller? IQ befriade saker! haha i alla fall, sen tränade jag också, det var sjukt najs! AS BRA KÄNDES DET! Sen när jag kom hem hoppade jag direkt på cykeln och drog och köpte lite grejer, och nu sitter jag och pluggar lite och dampar på att internet inte funkar för fanny i grekland :( imorgon blir det en massa shopping i stan! PUSS

snyggve tove och jag! ♥ jaag saaaaaknar deeeeej tooovä!

HÄRLIGA PEOPLE!

Tja! Jag träffade daniel och vi åkte longboard till vendela där vi åkte runt lite och chillade, och drog till sonjas kiosk och tog en glass, hahaha! Sen återvände vi till vendela och satt och lyssna på musik och chillade galet i hennes feta trädgård! Myyyyyyyys! Sen spelade vi lite cod också, sen träffa vi Adam och sen Lucas, vi var ute och åkte longboard och hade det allmänt chillt, sen bestämde vi oss för att beställa pizza, haha! det blev då alltså en stor fet familjepizza! HEEERLIGT! Så vi drog mot pizzerian och hämtade pizzan och sen drog vi hemåt, och satte oss ute i vendelas feta trädgård igen då, och åt pizza och hade det allmänt mys och hade det super't! Sen gamea vi lite också ;) sen drogjag vid nio, och nu är jag hemmaaa! Har checkat lite teve, ska kolla lite med morgondagen då, ska vara med vendela, vi kanske träffar nååååraaaa! PUSSSSS
*
bild från vendela, finaaaaa du! ♥

1 2 3 hoppa

tjaba! Tränade imorse, det var fett kult faktiskt, jäkligt skönt! I alla fall, nu har jag fixat mig och ätit lunch och ska träffa daniel om typ 20 minuter och sen drar vi oss och träffar vendela och adam! Det kommer bli en super dag, vet inte riktigt vad vi ska göra, men det blir najst! 


friiiiiiiiiiheeeeeet

FRIHET FRÅN SKOLAN I 5 DAGAR! wooohoooo!! I alla fall i skolan flumm, som vanligt, haha! Vi fick sluta 20 minuter tidigare och då drog jag hem, typ sov och åt, sen fick jag skjuts till träningen som var utomhus, fett najs! Hej ränder på ryggen, aja har ju i alla fall blivit brunare! Fett sen träning var det.. men i alla fall, imorgon ska jag vara med vendela, daniel, m.m. folk, lucas och fler, jag vet itne riktigt vad vi ska göra men det blir najst! Fast har morgonträning först! Men det blir skit kul säkert! PUSSSSSSS

älskade underbara fina du ♥

RSS 2.0