if you really want more, scream it out louder

Tja!
Filmen jag såg med Marre igår var super bra! Jag hatar typ harry potter, men inte längre! den är sjukt bra! Ska få låna 5an av marre imorgon xD Idag var det shopping som gällde! Jag shoppade i förrgår med Mika, köpte en sammetsbodie och en t-shirt med volanger ;) och idag köpte jag en eyeliner, en bodie och en krämfärgad tröja med ett sött hjärta på! Sen tränade jag nu och nu är jag hemma ! Håller på med en ny design, jag har ingen aning varför men det gör jag :) ska dra puss!

kolla vilka söta örhängen jag fick av MIKA! fan va söta eller hur? älskar dom verkligen! <3

Bio med marrä idag ;)

TJA!
Idag blir det bio med marrä! Vi ska se harry potter och dödsrelikerna! Axel skulle följt med men vi får inte tag på honom :O Nej nu ska jag fixa lite sista grejer , sen ska jag möta marrä!
PUSSAR!
bakrundsbilden på min mobil, söt va? ;)

mellandagsshopping xD

Tjena!
Snart ska jag träffa Mika och vi ska shoppaaaaaaaa ;) det blir super najs, behöver massor och det är ju sjukt mycket rea så .. ;) nej men ha en bra annan dag jul!
PUSS!

love is all around us



COPYRIGHT PÅ DEN HÄR BILDEN!

JAG ÄR SÅ JÄDRANS LYCKLIG!

LIVET LEEKER! Det kanske är för att det är jul och alla är glada (?) hoppas jag. Nej det är för att jag bara mår bra. Jag mår skit bra! Min familj är underbaraaast! Det är grymt härligt att bara vara med familjen ibland, eller hur? ;)

Idag åkte vi till Mediamarkt och jag svär det var säkert 100 meter lång kö, det var kö från kassorna upp till NÄSTA VÅNING alltså upp för trapporna! Vi köpte en ny soundbar till våran blue ray! Så det är najs! När jag kom hem så tränade jag massor, 1 ½ timme tror jag det blev, och nu har jag dushat och klätt på mig kläder igen! Snart ska jag mysa ner mig med syster min och kolla på Gossip Girl som vi fick i julklapp! PUSSAR!

JAG ÄR KÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR <3

DAGENS KLÄDVAL


Jag vet icke vad dagen har att bjuda på, men förmodligen massa kul ;) idag blir det en familjedag bara, vi ska slappa, hänga, och allt man kan tänka sig. Funderar på vad jag måste köpa till mellandagsrean, det är lite smågrejer, men nu när man har pengar så är det väl bara att satsa? Jag är sjukt nöjd med mina julklappar, TACK SÅ HIMLA MYCKET MAMMA, PAPPA & SYSTER! Jag har då fått en ny kamera, som jag är stört kär i, så det kommer nog en massa bilder, + att jag älskar den, den tar så himla fina bilder! bästa julklappen! Nu ska jag tagga (A) PUSSAR!

GOD JUL!!

Jag vill bara säga GOD JUL till alla och ha en underbar julafton allihopa! ;)
PUSS!

en länk till en söt unge! ;)


En av dom sötaste tjejerna ville ha länk, så jag länkar självklart henne! 
Super bra blogg, och underbar tjej! ;)
läs hennes blogg förfan!
http://pussfeber.blogg.se/alice
PUSSAR!

KÖTTBULLAR

jag har bakat köttbullar med min älskade far och mor! Super najs, jag längtar fett mycket tills imorgon, vill bara gå och lägga mig och vakna upp på julafton! Smsar just nu med Fanny min älskling som sitter i bilen och har tråkigt, så jag försöker uppmuntra henne, men jag lyckas nog inte, men vi har lite serious talking! Imorgon kommer Mikaela och Rasmus över till oss och äter julbord och vi kommer ha det jätte nice! :) GOD JUL PÅ ER OM JAG INTE HINNER SKRIVA IMORGON!
GOD JUL!!!!!

jag älskar & saknar dig!

Ingen har sagt att det ska vara billigt att äta ett gott julbord xD

Tjo!
Har varit och handlat jätte mycket saker till julbordet och julafton imorgon! Mycket pengar spenderades kan jag säga ;) Idag ska jag fixa allt det sista, min chailatte är slut, så jag funderar på att åka till forum och köpa nytt, men jag vet inte om jag hinner. Jag ska baka köttebullar och massa saker till julbordet imorgon idag! Det är nääjs! :) Nej men jag får väl önska er god jul från mig! PUSSAR!
haha flummig bild från förra året, mikaela, syster min och jag ;) haha

NUTTE <3

Idag är jag stolt över min insats, jag har lärt Fannie att NUTTE betyder hora på tyska, det visste hon allt inte! Haha lite kul, hon är min nutte! I alla fall nu smsar jag med Marre och chattar med Evelino! Imorgon ska jag förmodligen vara med någon, vet inte riktigt vem än, men sen ska jag baka köttebullar med fadern min! Vi har städerska imorgon så jag måste typ gå upp klockan halv 8 :O palla.. nej men nu ska jag återgå! PUSS <3


MIN JULAFTON KOMMER BLI BÄST!

Fick nyss reda på att mina underbara barndomsvänner kommer hem till oss under dagen på julafton! Det kommer bli så jävla bäst! Ååååh det kommer bli super! Haha onödig fakta, men snart ska jag nog följa med pappa och handla tror jag! PUSSAR! <3
FÖRRA JULEN! <3

JULLOV!!

ja! Idag i skolan kollade vi på musiklasserna och skolkören, dom var sjukt bra! Sen höll rektorn tal och sen sjöng lärarkören, sen gick vi till klassrummen och fick papper och sen så fick vi pepparkakor och festis och sen slutade vi xD då träffade jag, malin och siri, emelie och vi åkte hem till mig, men när bussen vi skulle ta kom så åkte bussen iväg! vi bah sprang efter men bussen dissa oss :O så vi fick åka nånstans och gå hem till mig :S vi lämnade av elise hos blecher också, sen gick vi hem till mig och drack chailatte, åt och mumsade på kakor, sen kom, danne, mika, blecher, anna och vendela och ville komma in men vi släppte inte in dom :D så då drog dom, sen kollade vi på mean girls och åt kakor, sen tog vi lite bilder och sen så drog dom, och sen tränade jag! jag var fett hungrig på träningen, men jag fick ett knäckebröd , det var SKIT gott!! I alla fall, nu har jag äntligen fått mitt simkort så nu har jag gratis sms igen! wiohooo, nej men nu ska jag dra ;) PUSS!

haha det blev inte så bra bilder idag, men jag, emelie och siri <333

Köttigt med sista skoldagen!

Shena! Idag var det sista riktiga skoldagen, för imorgon kommer vi till skolan, ser på musiklasserna, har typ fika eller nåt och sen slutar vi, najs or what? :D Idag i skolan hände inte mycket typ, på idrotten hade vi cirkus typ, vi hoppade massa hopprep och gjorde tablåer, kul var det, sen efter idrotten stannade jag kvar och väntade på träningen skulle börja, olle, gabbe och bjur höll mig sällskap tills dom skulle dra :) träningen gick bra, vi hade typ fika efter och så, det var naajs! :D nu ska jag snart äta något, tror jag. Imorgon efter skolan ska jag vara med Emelie och Malin det blir najs! MINA BRUDAR!! massa puuuuuuuuuuuuuuusssar!
dagens outfit typ, kofta: part two. Linne: Ginatricot. Chinos: Ginatricot. Skärp: i have no idea!
HOWDY!

hide and seek



JÄVLA IDIOT!!

Åh fatta hur arg jag är. Mitt huvud kommer sprängas snart, jag vill bara få ut allting. Men det går inte. Det var världens bästa dag, jag var med Vendela som jag inte hade varit med på länge, jag träffade Daniel, som jag inte heller hade träffat på länge, vi hade skit kul, gick in på mediamarkt och jag visar kameran jag vill ha, sen går vi upp till mac datorerna och sen ska jag visa min skoldata, och vad händer då? jag känner i fickan och känner inte min mobil, what the fuck?! är den borta? jag trodde först att danne eller vendela hade tagit den för att skoja, men det hade dom ju inte, vi letar överallt i hela affären och jag får panik. Vad är det för hemsk människa som går och tar andras jävla saker som man har betalat sjukt mycket pengar för?! är du dum i hela huvudet eller?! vet du hur jävla mycket just DU har krånglat till mitt liv?! jag kommer få vara utan mobil nästan hela jullovet, hela fucking jullovet! DU HAR FÖRSTÖRT MITT JULLOV!! JÄVLA IDIOT! Den mobilen var ändå ny, jag fick den i slutet av oktober, min underbara XPERA X8 , min bästavän ♥ nu är den borta, och mina föräldrar är grymt sura på mig. Hur kan jag vara så klantig att lägga min mobil i en öppen ficka? vem som helst som ser att den ligger där kan ju ta den, jag skyller på mig själv jävligt mycket också, men jag kan fortfarande inte fatta vad det är för människa som kan vara så grymt dum att ta andras saker!? det här är tredje gången min mobil blir snodd!! TREDJE GÅNGEN!  det händer alltid mig, allting händer mig, det är som om alla vänder sig emot mig?! Jag klarar mig inte utan min mobil, jag håller i den konstant, och jag klarar inte av att ha den i väskan, jag måste ha med mig den överallt. Nu kan jag inte det, pågrund av dig! Jag kommer inte kunna kontakta mina vänner under jullovet, och jag kommer få betala en massa pengar?! FÖR ATT DU SNODDE MIN MOBIL?! jag är så jävla arg just nu, det blir ju bättre när mina föräldrar är arga på mig. Visst det är mitt fel också och jag är grymt ledsen och besviken på mig själv! Jag vill gå och dö just nu! Du har verkligen förstört min dag! JAG HADE SUPER KUL MED MINA VÄNNER, SÅ SNOR NÅGON MIN MOBIL?! 
jag orkar inte blogga mera ikväll, ni får ha det j-vligt mycket bättre än jag


underbar dag med bästisen vendela!

Hade det super mysigt, vi shoppade underkläder, drack chailatte, pratade, och hade det super mysigt! Sen träffade vi Danne en stund också, det var trevligt :) Nu ska jag skriva ett inlägg om hur jävla arg jag är.
Howdy! <3

CAREFACE

Ska kubba mot bussen snart, ska möta upp underbara vendela och vi ska julshoppa! :D mysigt värre! howdy!

Den här vackra cheyen ska jag träffa idag!
nu måste jag kubba till bussen som attan!

UNDERBAR EFTERMIDDAG MED SAFA THE MAN!!

Tjena! Kom hem för kanske en halv timme sen eller nåt :) Efter skolan träffade jag Sofia i forum , och då gick vi runt och kollade i affärer, sen blev vi hungriga så vi satte oss och fikade på Barista! Sen köpte sofia julklappar, och då fick hon massa saker på köpet! NAJS eller vad? :D vi gick runt och snackade och hade det allmänt trevligt, vi skrattade och det hände massa saker! SUPER TREVLIGT!
OCH NU ÄR DET OFFICIELLT! VI SKA FIRA NYÅR TILLSAMMANS!!
NÄÄ, nu kallar tacosen på mig , PUSSAR!! <3
Jag & Sofia i somras! <3

JAG ÄLSKAR FREDAGAR! :')

PLANER PLANER PLANER! Idag efter skolan ska jag möta upp Sofia i forum och vi ska julshoppa! Fatta vad mysigt! :D Det var länge sen jag var med Sofia på " fritiden " så det blir fett kul! Nu måste jag kubba till bussen! PUSSAR!

Safa och jag förra nyåret! :D alltså 2009!! :O söta vi är <33

En ny design är på g ;) GODNATT UNDERBARA!


Tjena bloggen!
Har lite allmänt tråkigt och chattar med Sofia & Philip. Vet ni vad som händer imorgon?
Jag ska vara med Safa! Vi ska julshoppa efter skolan, så det är najs !
Nu ska jag gå upp och göra mig i ordning, sen ska jag checka lite tv, och sen ska jag sova !
DET ÄR FREDAG IMORGON WTF! AMANDA GILLAR! massa puuuuuuuuuusssar!
och på lördag ska jag vara med min älskling vendela! 
HOWDY!

prov, redovisning, omprov..

Hej!
Åh, jag blev lite sen imorse, men det var najs, jag fick reda på vad nutte betyder, man får reda på mycket när man sitter bredvid Jonte :) Vi fick julbord till lunch, alla nior typ preja as mycket i kön, alla typ skrek och ramlade hit och dit :S På idrotten dansade vi typ ringdans eller nåt, sen hade vi biologi prov, det var inte lika svårt som jag hade trott, det gick nog bra, sen hade vi engelska redovisning sen fick vi pepparkakor , sen hade jag och madde omprov för vi var inte med när dom andra gjorde ett matte prov, kom hem vid kanske halv 5. Är fortfarande väldigt snuvig, så jag får inte träna :/ snart ska jag dra mig mot teven, den kallar!! :O 
nu kom mamma och min syster hem, HOWDY!

ååh, underbara ställe, jag saknar dig norrköping!! <3

För ett år sen..

Jag kan inte fatta allt som hände för ett år sen, om man tänker efter är det ganska sjukt. Det var ett år sen jag sökte in till idrottsklasser, på fredag var det ett år sen jag fick reda på att jag kom in i idrottsklass. Och nu har jag snart gått en hel termin i idrottsklass och 98orna hade sin slutintagning idag. Dom har samma ställning som jag hade för ett år sen. ETT ÅR. det har gått sjukt fort. Det är jul snart ju, om 9 dagar! helt sjukt. För ett år sen tvivlade jag på att tacka ja till idrottsklass. Jag fattar egentligen inte riktigt varför jag tvivlade på det? På idrotten i min förra skola fick vi åka skridskor, och jag kommer ihåg att vi alltid stannade kvar när vi hade idrott som sista lektion och vi åkte i flera timmar tills det blev mörkt. Vi åkte hem till varandra för att kolla på film och mysa. Vi åkte pulka i dannes backe. Vi hade mini jul hemma hos mig och myste sönder, och hade sönder lampan i min bastu. Som tur var, så var det ju inte vårat fel xD Jag vill verkligen att det här jullovet ska bli sjukt roligt! Det kommer det säkert att bli, har lite planerat! Förra julen firade vi hos mina kusiner, och nyår firade vi hemma hos Sofia, vi fick ingen taxi hem så vi sov på deras soffa. Mysigt värre. Den här julen/jullovet ska bli bäääst! :) och det är ni som gör så att det blir bäst!

Det här var jag i December 2009. En av dom första bilderna jag tog med min nya kamera som jag fick i julklapp. Tycker ni att jag har förändrats sen dess?
nu ska jag återgå till mitt biologi pluggande, bäst att börja gräva.
howdy!

PLUGGAAAAAR -.-

BIOLOGI SUUUGER!
Tjena! Idag efter skolan drog jag till forum med Malin och köpte julklapp till min lillasyster sen åkte jag hem, nu sitter jag och gräver ner mig i boken och en massa papper om biologi, har nämligen prov imorgon :/ 2 st faktiskt! ska på ett omprov, för vi hade matteprov när jag var sjuk :( jaja, tur att musik alltid hjälper en när man pluggar!
PUSSAR!

SUM SIM KVAL MED UPP SKÄRD FOT!!

Hejhej!
Idag var det sumsim som gällde! Nervöst var det! Igår var jag med marre efter skolan och vi bakade kladdkaka och kollade på DHW, sen åkte vi till eriksdalsbadet och simmade in, sen hade jag gäster över! det var kul!
Idag simmade jag in i 45 minuter, och nu till min uppskärda fot: jag skulle göra en start på en startplatta som var sönder, den hade en spricka i mitten, så startade hannes mig, och puttade mig lite, då skärde jag upp foten. Det blödde pretty mucho!! jag som hatar blod! Men allting gick sjukt bra! Jag fick plåster och en massa tejp och efter en stund kändes det som om jag inte hade gjort illa mig! vi simmade lagkapp och jävlar vad taggade vi var! jag simmade 100 rygg och när jag kom in i mål och såg min tid och insåg att jag hade kvalat till sum sim, då typ dog jag! jag är grymt stolt över mig själv! :D 
nu ska jag kolla på sex and the city!
puss<3
love u brolleeeh!!! <3

Underbar eftermiddag med Emelie och Evelina!

Hej!
Jag pallar verkligen inte sån dära dag 09 och sånt där, jag orkar inte med det. 
Idag efter skolan träffade jag Emelie och Evelina, vi drog till forum och handlade, sen satte vi oss vid BK och åt och skrattade ihjäl oss, det var så sjukt himla kul! Emelie bah : earthquake!!!!!!!!! aaaaaah! det var en super härlig eftermiddag, vi satt och prata, skrattade och myste i typ en och en halv timme, sen gick vi runt lite, och sen gick vi på toa, och då putsade Emelie sina skor på nån maskin grej, så dom blev helt glansiga :S haha kuligt! Sen drog jag till träningen, det kändes bra! Nu sitter jag och kollar på robinson, håller på att dö , jag vill sova! Imorgon ska jag hem till Marre efter skolan, vi ska chilla och sen ska vi åka och simma in i bassängen och träna. 
Nu ska jag kolla på tv och mysa, puss!
malin, linnea, siri och jag ;) jag i snebena! omg! :D <3

Min dag

Jag vaknade klockan 10 i 7, jag gick upp och valde kläder, sen öppnade jag min choklad kalender och åt upp choklad biten, sen gick jag ner, åt frukost, sminkade mig och fixade håret. Sen gick jag upp och borsta tänderna sen åkte jag till mammas jobb med mamma. Jag satt där och drack Cafe Moca, sen åkte vi till sjukhuset och fick köa jätte länge typ. Sen kom vi fram till sjukhuset och så gick vi in och anmälde att vi var där, sen gick vi och satte oss, och då satt vi där i 40 minuter och väntade, sen fick jag gå in, och det var klart efter en kvart kanske. Sen köpte vi lunch och sen gick vi ner till bilen och åkte till skolan, i skolan hade vi boxning, alltså jag var inte med, för jag hade inte idrottskläder, men jag var med lite, sen kom nån åt en nerv på mig så jag börja skaka sjukt mycket, och sen så hade vi lunch, sen hade vi rast och då satte vi oss uppe i N korridoren, sen hade vi NO, sen slutade vi och då åkte jag hem, tog bussen en liten stund med Malin och Linnea och sen med Simon och Bjur. Dom är blonda.. jaja, sen kom jag hem , åt lite och nu ska jag snart på träning. det är min dag hittils!
Puss!
Bild tagen från Nea, från när jag var hemma hos henne i söndags :') <3

Julafton i år


Julafton firas hemma, med min familj, bara min familj.
Hoppas det blir många julklappar till mig, haha.
Fast jag har inte köpt klart alla mina julklappar än, har ni gjort det?
ääh, det kanske inte är så viktigt, det är mer än 2 veckor kvar,
men mitt jullov kommer bli så grymt jädrans nice!
Jag kommer vara med mina vänner, gamla & nya, och jag kommer
ha det så grymt nice! + att jag kommer träna ganska hårt också.
nej men puss på er! :D

idag så drog jag, carro, linnea, malin , siri och evelina till forum en stund, sen 
så drog jag till simningen där jag blev mulad, tack så mycket killar! Dom putta
i mig med allt smink på så jag var helt svart ;O
aja DESPERATE HOUSEWIFES IDAG!!! <3

Kärlek just nu

tänker jag inte skriva om, jag fortsätter imorgon! puss

Presentera mig själv :)


tjenna :)
Som ni vet, heter jag Amanda, är 13 år och fyller år den 23e januari 1997.
Jag är knäpp, galen, flummig, rolig, snäll, omtänksam, ja du kan kalla det vad som helst!
Jag älskar vatten, och att simma, jag älskar mina vänner & pojkvän sjukt mycket!
Jag går i sjuan i Ekliden, idrottsklass. Jag älskar min klass, jag har ingen aning varför,
alla är ju typ så underbara, vi har ändå bara gått i samma klass en termin, men alla
är typ som bästvänner. 
Jag är väldigt modig enligt mig, jag är ingen tönt precis :§
jag gråter ganska lätt, jag är ganska känslosam och deppar ibland,
men det gör väl alla? 
aja, imorgon får ni höra om " Kärlek just nu " 
puss


rolig dag med Nea :')

Hejsan!
Vaknade typ 11 imorse, då myste jag ner mig själv lite, sen chattade jag med Nea, sen bestämde vi att jag skulle till henne så jag åkte till henne, och vi satt vid datorn, pratade as mycke, lyssna på musik, skrattade hade det kul , har inte träffat henne på ett halv år typ! Sen åkte jag hem och sen så åkte jag till forum och letade efter skor, men dom fanns inte i min storlek, men vi ska beställa UGG till mig, men leverans tiden var 8 - 12 dagar, och jag behöver nya skor NU!! haha, men sen har jag chillat, kollat på Gossip girl och haft det chill, och vet ni vad jag ska börja med ? JO DETTA:

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Kärlek just nu
Dag 03 – Julafton i år
Dag 04 – Min dag
Dag 05 – Mina bästa vänner
Dag 06 – Vad är kärlek?
Dag 07 - Min tro
Dag 8 – Mina drömmar
Dag 9 – Min första kyss
Dag 10 – Mitt favoritminne
Dag 11 – Någon som betyder väldigt mycket
Dag 12 – Det här får mig att må bättre
Dag 13 – Det här får mig att gråta
Dag 14 – Mina rädslor

Dag 15 – Det här saknar jag
Dag 16 – Ett sista ögonblick

roligt va? eller vad tkr ni?

haha puss <33


MYSER NER MIG SJÄLV <3

Hejhej!
Igår slutade jag 13.25 för att 98orna hade intagning på våran idrottstid så vi fick sluta tidigare! Då drog jag, Fanny och Linnea till forum och kollade julklappar och sen åkte jag hem , och påvägen hem träffade jag Anna!! vi pratade i typ 40 minuter tills vi blev aldelles snöiga och höll på att dö av att de var så kallt! Jag hade inte träffat henne sen i somras så allt man ville säga bara forsa ut! haha, sen städade jag lite när jag kom hem , sen kom ullis, vi chillade, sen åkte vi och handlade, sen dansa vi lite, sen åt vi god mat, sen bakade vi kladdis, och kollade på idol samtidigt, sen gick vi ner och dansade ännu mer, sen åt vi kladdis och sen kollade vi på film, the last song, den var så himla sorglig, jag typ grät för mig själv sjukt mycket! så sorglig :'( sen så snackade vi, och sen somna vi vid halv 2 - 2 :) vi vaknade vid 10, då åt vi frukost, och sen spelade vi spel och satt vid datorn, sen dansade vi massor och sen åkte hon hem, då dushade jag världens längsta dusch! Sen klippte jag mig och sen fixade jag mig lite, och nu har vi lite " gäster " över, vi har ätit gott och snart ska jag öppna lite mysig choklad och bädda ner mig i soffan eller något! Puss på er!
jag just nu, hoppas ni har en underbar lördag kväll!
puss

Ny hajdräkt :)

Hej!
Igår efter skolan var jag med Wille, jag slutade 14.15 då för att min mattelärare är idrottslärare och det har jag redan berättat. I alla fall, idag var jag på tvåan med Fanny, det var fett kul som vanligt! Sen tränade jag, det var jobbigt , och sådär kul. Imorgon slutar jag typ 13.00 för att 98orna har intagning igen, så då slipper jag idrotten! Haha lite roligt! Ska träffa Ullis imorgon och hon ska förmodligen sova här! Det blir roligt!
Pappa kom hem från London idag, där har han varit i en vecka, han hade med sig julklapppar tror jag, har inte fått dom än, får dom ju på julafton förmodligen, men jag fick ett par inne gympa skor och en ny hajdräkt! Jag älskade den! Den var super skön, fast väldigt tight, men det ska ju vara så :) nu ska jag städa lite och plugga!
PUSS <3

jag och nåra av mina älskling tjejor <3

RSS 2.0