Lite snabbt :D

Hejsan svejsan.. Okej, snart är det faktiskt 2010 , det är helt sjuk hur snabbt det här året gick! Ska ni ha nåra nyårslöften ? Jag har i alla fall inte tänkt på något speciellt om jag ska säga det aldelles själv! Vi har ganska nyss ätit förrätten och det var lax kartar, eller hur det stavas! det var faktiskt gott! Och om 20 minuter eller så blir det varm rätt! Det blir oxfilé med potatis och vin sås! MUMS! och efterrätten står Sofia och Hanna för! Sen ska vi ställa oss på berget och kolla på fina raketer! Det här blir nog det sista inlägget det här året!
SÅ GOTT NYTT ÅR!
puss

Min nyårs outfit! SISTA OUTFITEN DE HÄR ÅRET!! :O

 
min klänning.. de är paljetter på den, men de syns inte!
 och facelook dårå :D
HA EN BRA KVÄÄLL! OCH GOTT NYTT ÅR!!!!!!!! :D <3333333

Nästa gång solen går upp är det 2010!

Hejsan! Förlåt att jag inte bloggade igår, men igår var jag med Sofia och vi åkte till Sickla och fikade och Sofia köpte nåra koftor, sen tränade vi. Sista träningen år 2009 ! I alla fall, idag ska jag åka hem till Sofia och fira nyår! Vi kanske  ska sova där, det beror på.. det är inte säkert! Men jag önskar er alla ett gott nytt år!
Och tack för att ni har varit så underbara läsare! PUSS !
OCH GOTT NYTT ÅR!

sne bild på mig och eve  <33


tisdag den 29 december

TJOOO!
Alla glada och goa läsare!
Idag vaknade jag vid 9, men jag orkade inte gå upp så jag gick och la mig igen.. konstigt va? :D
I alla fall, idag har jag inte gjort så mycket, jag har städat mitt rum, och jag lovar , det tar långt tid! Men när man sätter på Michael jacksons låtar högt i mitt rum så går det foooort! PLUS  att då får man se mig dansa! :) haha i alla fall , sen åkte jag och pappa och handlade, sen åt vi lunch, och sen gick ja på träning, och nu är jag hemma! det var ganska jobbig träning, men det gick super för mig! Ikväll ska jag och sister kolla på Leaglly blonde eller hur det stavas, har sett den tusen gånger! Ulli, Sofia och Marre, kommer ni ihåg när vi satt och kollade på 1 : an och 2:an ? då när ni sov över ? hah det var bääst!
Aja, puss på er! <33

Snoop dogg ft. The dream - gangsta luv

dagens outfit.
linne från gina
tights från h&m
kofta från mamma! :D <3

JAG BLIR GLAD AV ....

.... roliga goa snälla och positiva läsare!!!

Svar till Maja ( eller Maya ) : Haha, taack för det första! Jag kan försöka att blogga hela mitt liv,
men det blir ganska svårt.. men varför inte försöka ? haha och tack! Kram på dig Maja!


Och andra frågan.. eller det var nog den första, jaja : För det första, nej jag var inte med i tsunamin.
Och hon hette Karin.. Tack för frågorna! Kram ! :) <3

Måndag eller tisdag?

Shuuulululuuu!
Sorry att jag inte bloggade så mycket förut, men igår var jag med Evelina, vi hade det sjukt kul som vanligt , haha, vi köpte en helium ballong och hade skiit kul, haha våran humor är liiiiiiite speciell bara.. haha. I alla fall idag så var jag med Ulli, träffade henne i sickla , hon köpte ett par skor och jag köpte en klänning och ett linne , kommer kanske lägga upp vad jag köpt lite senare.. vet inte om jag orkar, är helt död! Sen åkte vi hem till Ulli och åt , och sen dansade vi lite i hennes " gym " med skiiit hög musik :D haha, vi spelade in nåra videos, hahah skiiit kul! Aja , imorgon vet jag inte om jag ska träna.. eller kanske, men jag har fått så himla ont i min hals dom senaste träningarna så att det inte är sant! Och jag har ju varit hostig och sånt.. men nu ska jag kolla på tv och sådant , så puss på er! <3


Söndag!

Ny design som ni ser , jag blev faktiskt ganska nöjd! Lite nyår och sånt .. fast kanske lite ljus?
hmm.. i alla fall, idag ska jag vara med Evelina den fina, skit länge sen jag var me henne! Vi ska dra till forum, sen ska vi träna , men nu måste jag fixa mig lite :D så pussi <3

ser ni min ROSA kamera som jag verkligen älskar ? haha ofc! <3

MIN KAMERA ÄR TYP DEN BÄSTA SOM FIIIIINNS!!!!


haha bild på mig från imorse.. sööötis jag är!
Hejsaaaaaaan!
Idag har jag gjort mycket! Jag hade typ inget att göra imorse, så ja ringde till Nea.
Så drog vi till forum och shoppade loss! Jag köpte sjukt mycket, för jätte bra priser helt seriöst!
Köpte väääärldens bästa skor, fick 500 kr rabatt på dom, då kostade dom bara 1500 :D bra va?`
Sen när jag kom hem så kom Camilla! Och lämnade en julklapp, en liten påse, eller inte påse men en sak man kan ha saker i, ett nagellack och världens finaste halsband där det står " I love you ".
JÄTTE FINT! Och Nea haha, hon köpte upp hela sitt presentkort på H&M , haha <3
Imorgon ska jag väl åka och shoppa igen ? Meee like! <33
Ska nog visa lite med min underbara nya kamera på vad jag har köpt idag! Och vet ni? Jag fick ett par underbart snygga jeans från Nea idag! du äääääger! <33
PUSS <3

GOOODMORNING!

tja tja! Vaknade vid kvart i 10 idag, det är typ rekord tror jag.. hahah.
I alla fall, jag tänkte visa dagens outfit lite senare idag också!Najs va? i alla  fall, idag vet jag inte vad jag ska göra, men det är ju mellandagsrea nu !!!
AJA, jag skriver sen, puss <333

OMG

Oh my god, Michael jackson på tv ikväll ! I LOOOOOOVE! PÅ 2: an 5 över 9 :D moahah <3

söööötnos! ♥

Juldagen

♥Godmorgon, eller goddag.
Har ni sovit gott? haha, det har jag ! Jag somna som en stock igår alltså! Jag är fortfarande hos mina kusiner nu, jag vet inte när vi ska åka hem, men det blir väl ganska snart, påvägen hem tror jag att vi ska köpa minne till min nya kamera!! MOHAA. i love it. Jag kan berättta mer sen vad jag har fått och så.
Nu ska vi säkert göra något annat, jag måste sätta på mig kläder, alltså riktiga kläder, asso inte bara myskläder som jag har nu.. hah puss på er!!


trötthetsprocent: 3,5 %

Hejsan, sitter här med syrran och Wille, haha jag sitter bredvid dom och dom skickar fett mke saker till mig på msn :D haha sööta ! Har inte så mycket att skriva, men det blir mycket bilder tror jag !
OM 11 MINUTER ÄR DET JULDAGEN, DÅ ÄR DENNA UNDERBARA DAG AVSLUTAD... :(

OM JAG ÄLSKAR JULEN ALLTSÅ!

hej alla glada goa julingar!
Just nu är jag hemma hos mina kusiner efter en lång väntan på tomten som skulle komma och dela ut nåra julklappar! Nu har vi öppnat allting och jag kan säga med nåra ord att det är den bästa julaftonen EVER!!!!
jag har fått så himla fina saker, tack tack tack !!
Men det är ändå inte paketerna som gör allting, det är julstämningen! Vi ska sova i de rummet jag sitter i nu, alltså det rummet som har en dator! Det kanske blir lite mer bloggning senare!
Men nu ska vi fira med att äta julmati!
GOD JUL!!!!!

GOD JUL!!!!!!!!!!!!!!!!

♥Hej♥
GOD JUL ALLA MINA LÄSARE!!!!!!!!! OCH ALLA ANDRA OCKSÅ!
Jag vaknade imorse helt pigg faktiskt! Jag har fått 3 presenter nu på morgonen, och alla är skiiiiit fina! och jag är riiik! :D moahaha
Nu ska vi börja packa så, vi hörs imorgon!
GOD JUL!!! pussss <3


KÖTTIS

 Wyclef Jean ft. Akon & Lil Wayne - Sweetest girl

Hej köttisar! Nu har jag gjort köttbullar med pappan min! Dom blev sjukt goda, det är liksom en tradition vi brukar alltid göra köttbullar! Imorgon är det julafton, kan ni fatta det? Det är helt sjukt! Längtar!! Ikväll ska jag kolla på Love Actully eller hur det stavas, kan inte få nog! den äääääääger!
Så puss på er alla underbara läsaaaareeeee!!!!!!!!!!!!!! <3333333333

Bild på mig från i lördags , anna stolt fotograf! :D

jag var sötast, galnast och roligast när jag var liten!

Hejsan!
Mamma rotade fram nåra gamla klipp från julen då jag var typ 3 - 4 år. Och gud vad jag trodde på tomten då alltså! Jag pratade med honom och sa typ " om du går kommer ja bli ledsen, och min syster är glad att hon får paket " och massa annat, och så fort han sa : ett paket till Amanda, så sprang ja fram och tog det i från honom! Och jag sjöng Mamma mia med en låtsas gitarr!  typ så här " mamma mia, sherea goaa shagain mamma, shai can ai reshist ya " gud alltså! Och massa videos från gamla jular då jag fått jätte många paket och jag skulle alltid öppna en i taget! Sen klädde jag ju ut mig till Pippi! Och sjöng " här kommer pippi lån struuuuuump! "

Jag tycker att det var sjukt kul att titta på dom! Men nu ska jag baka köttbullar! juligt juligt!

091223

hejsan bloggen. Förlåt att jag inte har bloggat så jätte mycket. Men igår kände jag mig helt risig alltså. Jag fick ont i huvudet, jag hostade sjukt mycket och kände mig sjuk. Inte bra.. Somnade sent igår också.. i alla fall, idag har jag inte gjort så mycket. Sitter och kollar på " how i met your mother " haha det är en sjukt bra serie enligt mig! jag har typ inget att skriva, eller jo kanske. För imorgon är det ju julafton.. det är helt sjukt att det har gått så snabbt. I allafall, jag kanske inte hinner blogga imorgon, för jag ska ut till lidingö och fira jul med mina söta kusiner! Vi ska sova över där så ja kanske inte hinner blogga alls.. eller jag hoppas det i alla fall.
 Men om jag inte hinner säga det så, GOD JUL ALLIHOPA!!!
PUSS & KRAM

min och evelinas lilla jul låt!


Evelina kan den utantill! Jag måste också kunna det! jag lovar att jag kan det snart! :D <3333

;D

                                                   

just shut it down ?

 Akon ft. Pitbull -  shut it down

hej, pallar inte skriva just nu. Ni borde fatta varför, men ja lever i alla fall. puss <3

Lördags + söndags

Tja alla som är som jag ,alltså väääldigt trötta!
Nu ska jag berätta lite vad som hänt. I lördags kom Mika och Anna vid halv sex. Då öppnade vi ett varsitt paket, jag fick en body shop kräm, en tvål, en bok och en skrubb sak :D Sen gick vi ut och åkte pulka,haha det var sjukt kul alltså! Sen gick vi in och dushade och badade bastu, och fick varsin ansiktsmask, jag fick choklad ofc! hah, sen åt vi middag, sen gjorde vi massage, sen åt vi glass, sen gick vi ner och kolla på film och åt godis , chips och popcorn. Sen bytte vi film till SATC och kollade på den, den var slut vid kanske 2. Sen snacka vi typ i nåra timmar, sen somna vi sent! Sen vaknade vi vid halv 10 och gick upp och åt frukost, sen packade vi Mikas saker, och sen skulle Mika iväg och träna, då kolla jag och  Anna på WildChild :) haha den va braaa! Sen så åkte vi pulka, sen drog vi till ishallen och kollade på nåra killars ishockey match, alltså i våran klass, typ danne, simon, david, olle och nåra till, vi träffa Filip där också, så vi stod med honom, dom förlora men dom ägde ändå! Sen drog vi hem, och så skulle Anna hem, sen va ja så trött, så ja somna i soffan, sen mådde jag fett konstigt.. sen somna jag typ vid 1 igår också..

Kollade på en dokumentär om tsunamin, det är helt sjukt att det händer, och att så många förlorar så många som står än nära, jag förlorade också en vän i tsunamin. de är sjukt.

Men nu har jag ingen lust att skriva längre. puss

ni är bäst <3



<33

varför jag inte kommer blogga så mycket ikväll

tja!
Rajtan tajtan, har varit och storhandlat för ikväll! Jo varför jag inte kommer blogga så mycket är för att Mika och Anna ska sova över här , så , jag orkar inte sitta framför datorn och geeka, de är ju inte kul när man har kompisat över!
I alla fall, där har ni anledningen! :D

Bild på mig och Anna inne på gina :D hah ignorera min mun ;D <3

Tjaba alla ! Kom hem nyss !

TJA! Kom hem nu, lyckad " fest " !
Skit kul hade jag det i alla fall ;) Men nu ska jag kolla på tv och sen lägga mig, är super trött!

Btw, kom in i idrottsklass! :D I´m proud! ;)


Skolavslutning och forum med Anna!

Hejsan! Idag var det skolavslutning! Så jäkla skönt! I alla fall, vi började typ 07.50, skit jobbigt! I alla fall sen hade femmorna typ nån show, dom var ganska bra faktiskt! Hanna och Veronica ägde! haha :)
Sen gick vi upp till klassrummet och fikade, sen stannade jag, Mika, Anna, Linnea och Ebba kvar lite och gav varandra julklappar, jag fick, ett halsband i guld med pärlor på och ett par örhängen av Ebba, ett sjuukt fin guld halsband av Mika, Ett par SKIT snygga örhängen av Linnea , och en fotosak med ett hjärta på, som man kan sätta foton i av Anna! :D
I alla fall, det var slut vid typ kvart över 9. Så jag och Anna gick hem till mig och fixade lite och sånt, sen drog vi till busshållsplatsen, asso precis när vi kom så kom bussen! Vi hade tur! Aja sen när vi kom fram gick vi runt lite och anna köpte en julklapp. Sen så tog vi en smoothie. Sen så gick vi runt lite och provade lite saker och sånt, jag träffa typ sjukt många där! Alla var typ där! Träffa Eve, Stella, Tove och massa andra! I alla fall, sen åt vi en macka. Sen gick vi runt massa mer! Och jag hittade nåra saker ! Vi kom typ dit vid kvart över 10 och vi åkte hem vid typ halv 3.
Vi fick stå och vänta skit länge på bussen!!!!!! Jag frös nästan ihjäl seriöst!

I alla fall, ska snart börja fixa mig, ska på en " fest " ikväll! Så jag kommer kanske hem vid 22.15 - 22.30 osv.
I alla fall, men ni får ha en bra fredag kväll! Puss på er! <3

igen snöad! :O

Hejsan svejsan! Idag vaknade jag vid 7 tror jag, var fett trött. I alla fall, fixade mig och sen gick jag till skolan. Det var så jävla kallt imorse, jag frös som in i pip svängen alltså! Jaja, i skolan så hade vi först lite info typ, sen fick vi våran " skoltidning " sen fick vi tillbaka svenska provet. det gick super!
I alla fall, sen var det rast, sen hade vi gympa, jag hade inte med mig gympa kläder, och det hade inte 11 andra heller, det var typ bara 12 med :P aja, sen åt vi lunch. vi fick julbord! haha vi fick julmust, Annas julmust smaka tegelsten ;D Sen drog jag hem, vilade lite, och sen åkte jag till slutintagningen för idrotts klass. Den började vid typ 1. Så vi körde typ Volleyboll, Pingis, dans och reck. Det var kul.. haha, sen gick ja till andra hallen och vänta på ullan som kom, sen pratade jag med Marre i tele, sen så kom ullan, och då satt vi vid hennes dator skit länge typ ;) Sen började träningen, var där typ 20 minuter, sen drog ja till forum, där träffa jag Mika och vi köpte presenter till Elin , och sen en till present! Sen tog vi en macka och satte oss på bibblan, sen kom pappa och hämta oss vid 15 över 7 tror jag..

Och imorgon har jag avslutning 07.50!!!!!!!!!! guuuud, börjar hellre senare och slutar vid 11 eller nåt!
Orkar aldrig gå upp så tidigt!
Och jag kan inte fatta att det var den sista skoldagen idag, jag menar jag var bara där 2 lektioner, det gick skiiiit fort!
Men nu börjar snart GLEE!!!!!!!!!
I LOVE IT!
men jag bloggar mera senare! puss på er!

SUPRISE!!!!!!

tjaa alla!
Idag i skolan hände det fett mycket saker. Hade sovmorgon till 9, och när jag kom till skolan fixade vi allt i ena klassrummet, ni vet min lärare fyllde ju 50 igår ? Och hon var ledig igår, så vi firade henne idag, vi överraskade henne med ballonger, banderoller, cerpentiner, tårtor, kakor, pepparkakshus och allt möjligt! Sen hade vi en liten " fest " och sen dansade vi polka! hahah, sjukt kul, sen blev vi som vanligt väldigt blöta på rasterna, sen kolla vi på film. Sen hade vi spanska , och eftersom våran lärare ska på i pension så åt vi godsaker och lyssna på musik och sådant!
Men nu börjar det en bra sak på tv! The perfect man tror jag, nån som ska se den ? puss på er! <3

Life is a game and it´s not fair, I break the rule cause I don´t care.

Tjena mors alla glada, och ledsna!
Idag orkade jag verkligen inte gå upp ur sängen, låg säkert och drog mig i 20 minuter eller så! Men till slut gick jag upp. Idag i skolan hände de inte så mycket, vi hade vikarie för våran lärare fyller 50 år idag! GRATTIS! I alla fall, så vi gjorde lite olika saker, men på rasten blev jag mulad minst 5 gånger! Nea , Mika, Filip o lite david mula mig! Haha sen åkte ja in i en snöhög! det är så mysigt när det snöar så mycket! Och sen fick vi tillbaka vårt engelska prov! det gick super! Imorgon har jag sovmorgon till 9. Då ska jag verkligen sova ut!
Men men.. jag måste börja ta mer kort! Tycker ni inte det?
Jo det såklart ni gör! Men nu ska jag dricka nåt varmt, för jag fryser :§
Sen ska jag kolla på tv, puss på er! <3

Jag och Nea på isen :) miss that!  Mika stolt fotograf! <3<3<3


älskar låten !


Erik grönvall - higher

Jaja, hejsan alla glada!
Ska inte träna idag, för min syrra har Lucia - tåg som jag ska titta på! Mysigt! Har lite ont i halsen.. hoppas jag inte blir sjuk.. liksom nu precis innan julafton och allt!
Bloggar mera senare! Puss på er! <3

hade tråkigt såå...


tycks ? :)

Ska måla naglarna!

shobaba alla coola! Nu ska ja faktiskt måla naglarna , länge sen! har rosa naglar nu.. men dom ska bli röda! Juligt yaa know? haha kanske visar senare! puss på er! <3

Vann en diamant idag!

Sha sha! Som ni ser så har jag fixat en ny design som jag faktiskt är nöjd med. Vad tycker ni?

I alla fall, idag var det tävling.. de gick inget bra alls, körde mot 96: or så .. japp.. kom 2: a på fjäril & ryggsim, 3:a på frisim & bröstsim, men sen vann ja 100 medley! och då fick jag en diamant! Coolt va?
haha i alla fall.. är jätte trött.. orkar inte skriva, skriver mera ikväll ! puss på er!

bild på mig när vi åkte skridskor.. höll typ precis på att ramla då .. :=) <3


julshopping med ebba idag ! <3

Hejsan alla glada!
Idag har jag varit med Ebba och julshoppat! Vi har köpt sjukt mycket saker! I alla fall, vaknade typ vid 10 eller nåt, visst är det fett bra att Erik vann ? Röstade på honom ! :) ahaha i alla fall, sen ringde ebba o ja träffa henne på busshållsplatsen, sen fick vi vänta skit länge på bussen. Sen när vi kom fram gick vi runt överallt.. ja köpte massa julklappar o Ebba med, tror Ebba köpte mer än jag.. Men men.. har faktiskt bara en julklapp kvar nu! Bra va? haha i alla fall, vi va där i typ 5 timmar o bara gick runt o köpte o allt! Sen satte vi oss på barista o fikade. Sen gick vi in på mediamarkt, vi va där inne i typ 20 minuter för det var fullt me folk , vi kollade på mini datoroer ! Sen när vi skulle gå till busshållsplatsen igen så snöade det! haha det är så mysigt!
Och nu när ja kom hem så har vi satt upp julgranen och fixat allt och lagt nåra julklappar där, de är så julstämning här! Och vi ska äta god middag och bara mysa!

Imorgon kommer jag inte hinna blogga så mycket för jag är på tävling! Wish me good luck! <3
puss på er! <3


New york!

Hejsan!
Idag i skolan hände typ nada, eller jo massor, men ja orkar inte ta upp det.
I alla fall.. till de viktiga.

Fick ett brev från Camilla som är i New york nu ! Visste inte att hon var där ens! :O
Åhh, ja vill också åka dit! men men.. kanske händer nån gång!
men men.. japp.. ska snart träna så, ja bloggar mera sen!

DH om 10 minuter!

DH börjar om 10 minuter! gaah, Love it!

Flummdag med mika!

Hejsan svejsan! Idag i skolan hände det inte så mycket faktiskt, hade spanska och slöjd på morgonen, sen lite matte o sen engelska, vi kolla typ på film på engelskan. I alla fall, efter skolan följde Mika med mig hem och vi flummade som vanligt! Sjukt kul, vi tog massa kort och allt! haha i alla fall, de va skitkul, sen vare träning, o efter träning så hällde wille äppeljuice på mig! haha fast det var nog inte me flit :P haha
I alla fall, imorgon är det onsdag.. va händer då? jo då är det 10 dagar kvar tills den 19: e , de kommer bli bäst! Måste köpa klart lite julklappar!

love you '<3

andra advent idag ju ! :O

shena kött me blåbär!
Idag var det simtävling, de gick inget bra alls, eller jo lite.. men inte alls lika bra som förut!
Jaja, men i alla fall. Imorgon är det uttagning till idrottsklass igen, som tur är mathilda där !
haha, orkar inte skriva mer.. ja e helt död, vill sova! haha fast ja ska inte sova förns om nån timme eller nåt! :D
men ha en bra advent ! puss på er sötnosar! <3

Ny jul design!

hejsan!
Har gjort en ny design nu, som ja kommer ha under en kort tid tills det närmar sig jul mer!
så vad tycker ni ? <3

Jag är helt död!

Hejsan! :)
Idag har ja tävlat, de gick väl inte perfekt.. men men.. ska simma imorgon igen och då ska gå åt pipsvängen bra!
I alla fall, när ja kom hem, så satte ja o mamma oss framför tv: en och låg o mös. Och helt plötsligt somnar jag! :O
Jag somna typ vid 1 och vaknade när klockan var typ halv 4! och då var det liksom redan mörkt, så ja bah: varför e de mörkt ? :O
Haha , sen så var det att ja va så trött så ja ville somna om, mamma ba la ett täcke över mig , ja bah : nej ! lägg inte på täcket, ja kommer få feber!

Det kändes helt seriöst som om ja skulle få feber om ja blev varmare! haha lite sjukt :S
men ja bloggar mera sen!
pussi <3

underbaraste fredag, riktig fredagsmys!

hejsan svejsan alla glada och roliga läsare!
Idag i skolan hade vi musik, SO och idrott! På idrotten så hade vi skridskor! det var sjukt mysigt, för efter lektionen ( som då var våran sista lektion ) stannade jag, filip och nea kvar och åkte lite till, eller vi åkte typ i 1 timme o 10 minuter till ;D det var sjukt mysigt, för det var solnedgång och då blev hela himlen röd/ rosa aktig! Och sen plus att det var en regnbåge över oss också! det var så sjukt mysigt!
Haha i alla fall, jag har köpt godis nu! :D
haha men men .. ska försöka ladda in lite bilder från dagen! :D

love it!

bild från igår <3

Glee

Hejsan! Ska snart kolla på glee, love it!
Sorry att ja e dålig på att blogga just nu. men ja ska blogga massor imorgon!
då ska de hända saker alltså!

Bild från gympan idag, har man det , så har man det xD <3

skridskor idag! :O

Hejsan!
Idag hade ja skridskor i skolan, de var faktiskt sjukt kul, för ja har inte åkt skridskor på typ hela året tror jag! :)
Men de hände en tragisk olycka i slutet, o efter det var nog alla lite muttriga..
I alla fall , nu ska jag äta något innan träningen!
Kommer lägga upp bilder från dagen efter träningen!
puss på er! <3

2 december!

Hejsan, jag har inte hunnit blogga så jätte mycket. Idag var ja på uttagning till idrottsklass! det var kul, och roligt!
Imorgon har ja skridskor på gympan! Wish me good luck! Juste, jag hade sovmorgon imorse, de var fett mys!
Sitter här o drogar farmville och Icy tower ! HAHA och ja fick 302 slå de du, mannen! ;)

ibland har man kul! :D haha mumsigt, jag har brist på vad ja ska ha på mej imorgon, ja vill ha nåt annorlunda :P men ja vet inte riktigt om ja kommer lyckas , ni vet vad som kan hända.. hehe, eller det vet ni inte? :)
haha men ni vill allt veta, det vet jag!
Men nu ska jag ner och se vad ja ska ha på mig! Så pussa på er så länge!


RSS 2.0