I am on my way..

..från regniga Sverige! Hejdå på er! Updatering från Arlanda nurå ;) jag är jätte trött men ändå! Jag bloggar när jag kommer hem! Pussssss <33333

bye bye ^^

nu kommer jag inte blogga så mycket, har inte hittat nån gästbloggning, eller jag har inte frågat nån :D haha men i alla fall! puss på er! <3

me & my girls <3


det är mycket man måste göra!

när man reser bort! jag ska hoppa in i dushen nu! puss <3

glömde att berätta ^^

att igår var jag ju i forum och shoppade, jag köpte en kjol, en ny bikini, en tight klänning, en t- shirt och en kofta ! Och så skulle jag hitta solglasögon, men det gick inte så bra tills jag gick in på ZARA, jätte fina solglasögon fanns det där , men jag hade redan shoppat för 450 kr så det fick vänta .. :( och min mamma och min syster och hennes kompis åkte precis till forum för att shoppa lite saker tills imorgon, fick ett sms nyss av mamma där det stod : " nu har jag köpt solglasögonen åt dig! " älskar mamma! Dom kostade 249 det var därför jag inte köpte dom igår! ahah ;) jätte fina! Dom passar jätte bra till klänningen och kjolen jag köpte igår också! SUPER BRA!
skriver ett hejdå inlägg senare! puss xD <3

Kör på flätor idag! längesen var det ! :D

kan man längta för mycket?


Dagens outfit & facelook


man ser inte jätte bra men, jag har på mig en klänning från Ginatricot som är randigt i rött och vit, och en vit kjol! Lite somrigt sådära, även fast det inte är så varmt ute ;) nu ska jag till forum och shoppa! puss <3

ETT MÅSTE :

Är att köpa en ny bikini och nya solglasögon! Det ska jag försöka göra idag!
haha i alla fall ;) bloggar mera senare, sitter och kollar på Livetiming eftersom Marre simmar U - SM :)
puss <33


Ullis landställe! <3

Lördag: Vi åkte vid ungefär halv 10 - 10. Då åkte vi och köpte frukost och så, sen började resan mot öregrund! och jag somna efter en timme, sen när jag vakna hade vi bara 10 minuter kvar tills vi var framme! Haha, när vi var framme så spelade vi kort, sen kom Sofias familj också, sen så gick vi och blåste upp hotdogen, sen åt vi god lunch och skålade, pratade, åt, och skrattade! Efter det så åkte vi vattenskoter! Det var aaaas kul! Sen bada vi lite ;) jag ramla i när jag skulle leka med hundarna i vattnet! hah , sen åkte vi flera gånger, sen åkte jag med pappa och då körde jag själv, och jag körde i 69 knop eller vad det heter! Sen åkte vi vattenskidor! Marre och Hanna kom upp jätte länge! Jag och Sofia kom upp en liten stund sen ramlade vi ;) haha , sen åkte vi hotdog, det var jätte kul, jag åkte med Marre och Sofia, och först ramla jag och Sofia i, och sen andra gången vi ramla i så ramla alla i ! Hhaha, sen så chillade vi lite och så.. sen så åt vi förrätt vilket var skaldjur med grönsaker ! MUMSAN! sen gjorde vi i ordning sängarna och så, sen kollade vi lite på Gossip Girl. Sen åt vi middag vid 10 kanske, och de var jätte gott kött med potatis och feta ;) sen så fortsatte vi kolla på Gossip Girl och sen åt vi efterrätt vilket var vitchoklad panacotta som Ullis hade gjort! Jätte gott! Sen tog vi godis och dricka och kollade på Gossip Girl, och sen gjorde vi oss i ordning lite, låg och prata och kolla på Gossip Girl! Sen somna vi alla vid ungefär 3- 4!

Söndag: Vi vaknade vi kvart i 8! Eller var det kvart över 8? Men vi låg och drog oss jätte länge! Sen åt vi frukost och så! Sen kollade vi på Gossip Girl igen, snacka om värsta geeken? haha, sen vid 12 åkte alla familjer iväg, förutom jag då.. jag stannade kvar! Jag och Ullis chillade galet och så! Sen så paddlade vi till nåra kobbar på andra sidan och kollade på dom öarna! jätte trevligt, sen körde vi tillbaka, solade på skotern och sen på båten! Sen slockna vi båda vid 5 och vakna vid 7 ! Då kolla vi på tv! Och sen åt vi middag! Sen vad gjorde vi! Juste vid halv 10 - 10 åkte vi ut med skotern och kollade på vääärldens finaste solnedgång! Jätte fiiin! Sen spelade vi kort, satt vid datorn och chillade och sen vid 1 gick vi till våran stuga och låg och snacka och kollade på Gossip Girl till 4 ungefär sen somna vi!

Måndag: Vi vaknade vid kvart i 12, helt sjukt eller hur? Vi åt frukost och sen åkte vi in till " stan " alltså Öregrund och Östhammar! Det var ytterst trevligt, jätte fin stad! Och jag köpte schampoo, balsam och shower för 112 kronor, 6 st stora tuber! jätte billigt! Sen åkte vi hem igen, och gjorde lunch sen paddla vi på surfingbrädan till kobbarna igen och åt lunch och tog en fika och pratade och sen hade vi en konsär för havet! Vi sjöng jätte högt!... och fint! Sen var det min tur att paddla in i motvind! Vi höll på att ramla typ hela tiden! Men det var jätte kul! Sen när vi va precis vid bryggan var jag jätte stolt över att vi inte ramlat ! och då välte Ullis oss! hahahah, gud va kul det va! Sen så gick vi ut och sprang och tränade! Och sen gjorde vi middag och packade ner allting i kylväska, sen åkte vi in till Öregrund igen och la oss med båten vid scenen och kollade på Abba - konsär hela kvällen! Myyyyysigt! Sen åkte vi in i hamnen och köpte glass och sen åkte vi hem igen, då grilla vi marshmallows och åt dom! Sen satte vi oss vid stranden och prata jätte länge, och sen datorn, spela kort, och sen så gick vi till våran stuga och då snacka vi jätte länge , sen somna vi !

Tisdag: Vi vaknade vid ungefär halv 9, åt frukost och vi packade och så, sa hejdå till alla och sen satte vi oss i bilen och somna direkt, och vaknade av att vi nästan blev påkörda av en kille som inte kunde köra rätt i rondellen! Sen hämtade pappa mig i uppsala och jag sa hejdå till Ullis , kommer sakna ULLIS!!!!!!
 sen åkte jag hemmåt, och köpte jordgubbar, sen kom mina kusiner! Och vi hade jätte kul!


Det blev långt! Men värt att läsa!
PUSS PÅ ER <33


ny design!

JAPPPS ! FIN ELLER FUL? puss <3 skriver om Ullis landställe i ett annat inlägg! <3

HEMMA!

Jag är hemma nu! Kom hem igår förmiddag vid 12 kanske, sen kom mina kusiner halv 1! Så jag har varit med dom hela dagen och dom som över också ;) så hehe.. jag bloggar om Ullis landställe senare! PUSS <33

Ullis landställe idag!! :D <3

Japp, så ere! Idag åker jag till Ullis landställe och jag kommer hem på måndag! VI kommer ha det sååå najs! Kommer då inte att blogga, förlåt men jag älskar sommarlov!

PUSS PÅ ER ! <33

ullis sööööötisen! <3

träna, träna, träna, träna..

..gud vad jag älskar att träna! Haha jag har typ fått värsta kicken , men det är väl bara bra? Jag har sprungit ganska länge och kört rusher i en backe och sånt ;) sen körde jag landträning på trädgården ;) najs va?

Imorgon åker jag till Ullis landställe och jag kommer hem på måndag kväll! Kommer nog inte att blogga nåt men.. vi får se! Bloggar mera imorgon! PUSS ÄLSKAR ER <33

ett minne <3 haha <33

- I will fight till forever

Hej!
Sorry för ingen bloggning! Men det är 30 - 35 grader, vilken människa sitter inne vid datorn då? Haha, i alla fall, idag har jag varit i södesved med pappa och syster, fast vi stanna inte länge alls, sen åkte vi hem. Och då solade vi lite och så, sen kom Wille vid 4 och vi spela kort och kolla på tv, spelade Wii och badade i min vattenspridare och sånt ;) hoppade studsmatta gjorde vi också! Imorgon åker han till Spanien i 3 veckor! :O kommer sakna han <3 Men i alla fall, imorgon vet jag inte vad som händer, men kommer säkert sola och bada ;) haha <3
Men skriver mer imorgon! PUSS PÅ ER <3

jag på dannes land när vi skulle åka hem ;) <33


Kan man vara tröttare?

Hejsan! Förlåt att jag inte bloggat, men har varit ute i skärgården och idag har jag varit på SPA! Igår var det suuuuper varmt, jag var med Wille och vi badade och solade, myste o sånt! Sen igår kväll kunde jag inte somna för att det var så varmt, så jag somna klockan 4! Seriöst, och jag vaknade 8! För idag har jag varit på spa med mamma, och min syster. På Jasuragi! Vi tvagade in oss först, sen badade vi i varmvattenkällor och sen badade vi poolen, och jag somnade på en solstol.. hehe.. sen fick vi massage, det var jätte skönt! Sen åt vi lunch, jag tog nudlar med kött och soppa ;) det var jätte gott! Sen badade vi igen och tvättade oss jätte länge, det var jätte härligt! Och nu är vi hemma! Ikväll kommer min pappa hem som varit i London! Och han har köpt nya Converse till mig!

Aja, PUSS <333


Sov över hos Ullis! Och nästa: SKÄRGÅRDEN!

Hejsan! Sov över hos Ullis igår, vi badade typ hela kvällen och sen kollade vi på Gossip Girl och pratade och hade det as kul! Älskar Ullis! Nu åker hon till sitt landställe i 3 veckor, kommer sakna henne! Men ska till hennes landställe nästa helg! Aja!

Nu ska jag till Dannes landställe, vi ska sova över där och imorgon ska vi fira danne för han fyller 13 imorgon! Roligt ;) nu måste jag packa lite till!
puss <3

I love the way you lie.

Igår var vi i Grisslinge, Jag, Ullis, Sofia, Marre, Wille, Tim, Andre, Axel och Martin! Vi badade jätte mycket och hade det jättekul! Vi åt lunch, och sen köpte vi en varsin mjukglass! Mumsigt, sen när det började bli dåligt väder så åkte jag, Ullis och Wille hem till Ullis och hämtade Ullis saker och sen fick vi skjuts av Ullis mamma hem till mig, där vi träffade min syrra lite o så, för hon är på hennes kompis lanställe tills lördag! Aja, vi prata sen fixa jag ullis hår och sen drog vi till Vivo, då drog Wille, då hyrde vi två filmer " The ugly truth " och " All about Steve " och sen köpte vi godis och mat också ;) Sen åkte vi hem och fixade sängen o så, sen satt vi o spela data, sen åt vi , sen kollade vi på filmen, sen prata vi as länge :P och jag fick typ väääärsta skrattattacken! + att Ullis är en bäver! Ullis är så söööt! Aja, vi somna i alla fall vid ungefär 3 - halv 4 och vaknade vid 20 över 10. Då åt vi frukost och sen satte vi oss vid datorn, sen kom Sofia, och vi dushade och tvätta håret, sen fixa vi naglarna och håret, sen kom Wille och då gick vi ut och tog fina bilder! Haha ;) Sen drog Sofia och Ullis vid kanske 18.00 och Wille vid 18.30 ;) 

Sofia världens finaste <3

Ullis väärldens söööööötaste <3

jag och Sofia <3
Ni får flera bilder senare <3 Puss på er !

Underbar dag!

Hejsan! Idag träffade jag Veddan och Emzz! Mina bebisar, har saknat dom så himla mycket! Gud alltså, vi hade väääääääldigt trevligt, vi drog till glasan och bada och lekte i vattnet :P haha " lekte " aja, sen när vi solade så satte sig en geting på min rumpa, och jag bah kolla bak, då  stack den mig i fingret! :O det gjorde jätte ont! och ja bara skrek o alla kolla på mig.. hehe pinsamt!

Aja, sen åkte jag hem, bytte om och sen träffade jag Wille och vi gick hem till mig o va ute och snacka o såna saker :P hahha aja, imorgon ska jag åka och bada med, Marre, Sofia, Ullis, Wille, Hannes, Martin, Andre, Tim och Axel typ :P det kanske kommer nåra fler! Det blir säkert många bilder!

Nu ska jag kila :D puss <333

Hemma!!

Hejsan;) kom hem från Norrköping igår på kvällen! Vi hade det jätte najs! Och det gick bra på tävlingen också ;) Vi sov i en gympasal med en annan klubb också och deras tränare snarka as mycket! I alla fall, dom hade ett hopptorn på 3 meter, 5 meter, 7 meter och 10 meter ;) och ja hoppa från alla förutom 3 meter :P hahah :) det var jätte kul! Kommer bilder lite senare för att jag ska snart börja göra mig i ordning, ska träffa Vevs och Emzz! Oh yes!

Aja puss på er <333

HEJDÅ!

Hejdå, hoppas ni har det bra i Stockholm eller vart ni nu bor! Jag åker till Norrköping och kommer hem på söndag kväll! PUSS <3333333

marre som tar kort, sofia som lockar mitt hår och jag som ser ut som ett mongo:P

packa..packa..packa..packa!

Japp så är det för imorgon åker jag till NORRKÖPING på Nordiska ungdoms simskapet! Önska mig lycka till ;) Det är min första tävling sen jag blev sjuk, ni vet den långvariga hjärnhinneretningen? ;)

Det är en utomhus bassäng och det kommer vara 33 grader på lördagen och typ 30 på söndagen så jag kommer hem med massa bilder och en röd kanske brun kropp! Haha

HEJDÅ ÄLSKAR ER!!!!! sakna mig inte för mke bara <3

RSS 2.0