GRATTIS MIKA!!!!!!!!

Jag vill bara säga grattis till min underbara vän Mika som fyller år idag! 13 år bruden!!!!
GRATTIS GUMMAN! <333333333333


grattis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA!!!!

Hej bloggen, förlåt att jag inte bloggat, men jag är fortfarande sjuk och har åkt på en rejäl förkylning, jag skulle bara skriva GRATTIS till min lillsyster som fyller 11 år idag! Grattis!

JA MÅ HON LEVA , JA MÅ HON LEVA, JA MÅ HON LEVA UT I HUNDRADE ÅR, JA VISST SKA HON LEVA, JA VISST SKA HON LEVA, JA VISST SKA HON LEVA UT I HUNDRADE ÅR! ETT FYRFALLIGT LEVE FÖR MIN LILLASYSTER HIPP HIPP HURRA HURRA HURRA HURRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Grattis syrran, jag älskar dej.


Charlie <3

JUSTE JAG GLÖMDE O SÄGA, ULLIS HUND CHARLIE VAR SJUUUUKT SÖT! :D JAG VAR INTE ALLS RÄDD FÖR LILLA VALPEN CHARLIE! WOHO! :D hehe... det var allt jag ville säga, så hej dåå! :)


Bowling!

Heeeeeeeeeeeeej på er! Marre här IGEN! ;) ;)

Hahah jag tycker att det är kul att blogga här så nu bloggar jag här igen! :D men när amanda är frisk då kommer hon tillbaka! ja vet att ni kommer att sakna mig... men ni får stå ut med amanda. HAHA nee jag bara driver! såklart vi vill att amanda ska komma tillbaka! :P :)

Men idag ska vi åka och bowla! (simgruppen) och amanda hänger med! Vi ska bowla vid 5, så klockan fyra eller nåt ska jag, Sofia och Ullis träffas på donken o äta! vi har frågat om amanda vill hänga med... men hon vet inte riktigt för hon e ju inte helt frisk... :( men vi får hoppas! :) <3

Innan bowlingen vet inte jag vad jag ska göra.... jag ska nog måla naglarna som amanda skulle göra nu!;) ;) haha. men vi får se om jag orkar! nu när det är lov ORKAR JAG INTE bry mig om mitt utseende så mkt :P jooo lite, men inte alls lika mkt som när jag går i skolan. haha så ni alla vet så går jag i järla skola ;))

aja, vi hörs kanske imorn! :) pussss

Marlene :) <3


:)

yooooooooo Maräläne hära! ;D (igen) :)

jaa... jag fick tillåtelse att blogga på amandas blogg igen! hahah, jag kanske alltid kommer att blogga här när amanda e sjuk. Vem vet? :O hahah... Men nu hade jag tänkt att berätta lite om mig själv :)

ehm... okej, Jag heter Marlene och jag är 13 år. Jag simmar som amanda gör och jag gillar att vara med kompisar, shoppa, simma såklart, vara med familjen ;) o massor av andra grejor! haha jag vet inte riktigt vad jag ska berätta... så ni får ställa frågor istället! haha om ni orkar så ;)

Men idag ska jag o Sofia hem till Ullis och träffa hennes hund valp!! haha om ni inte visste det så är jag LIVRÄDD för hundar, så vi får se hur det går :P Jag ska dit ganska snart faktiskt. Men när vi har träffat hunden o så kanske vi drar hem till amanda :D vi måste ju pigga upp henne lite för det är inte så kul att vara sjuk!

Men nu ska jag draa, puss på er! :D <333333 bye.

MAAARÄÄÄLÄNE HÄRA!! :D

eeehm jo, hallå på er! :D jaaa... rubriken säger allt, Marlene här! ;D

hahah jo, jag frågade amanda om jag fick gästblogga på hennes blogg, och det fick jag! yeeeeees :D asså jag e inte så van med att blogga... därför blir det ett ganska konstigt inlägg :S men skit it! ;P

Som ni vet har amanda vart sjuk nu under en längre tid.... så vi får hoppas att hon blir bättre!! hon har fortfarande feber och mår bara inte bra... tror jag i alla fall! krya på dig baby ;)

Men hur har ni haft det i Påsk? Jag har haft det jättebra! mycket godis, haha bus med mormor, bio o tränat en massa! varje morgon faktiskt! APPLÅDER TILL MIG!!! o ikväll är det träning igen! (om ni inte visste det så simtränar jag i samma grupp som amanda) ALLA VI PÅ SIMNINGEN SAKNAR HENNE SÅ MYCKET! :)

Men nu orkar jag inte skriva mer, jag kanske gör ett till inlägg senare om jag får för amanda ;D pusss på er <333 /Marre :)


RSS 2.0