shoppiiiiiiiniiniii

Tja! Jag gjorde en videoblogg förut som jag hade tänk att lägga upp, men så blev det icke! Mamma kom vid 4 då drog vi till forum och där köpte jag på Bikbok, två bhar (bandlösa), en tröja och ett par shorts, sen fick jag en goodiebag för att jag shoppade för över 500 kr, så det vart najs, sen på H&M provade jag massor, men det blev till slut ett par shorts och ett jätte fint linne, och sen på åhléns köpte jag en tröja också. Nu är jag hemma, ikväll är det ju valborg, sofia kanske kommer över med familj, beror på om dom kan! det skulle vara supert! men aja, HA EN GLA VALBORG!

jag & sofia ♥

VALBORG

Tja! Har inte bloggat på länge känns det som men.. aja, i torsdags var det träning as sent, men det var skönt, efter träningen så blev jag och marrä jätte flummiga.. sjukt kult! Igår i skolan så hade vi spanska, svenska sen lunch, då drog vi till IP, och la oss på fotbollsplan, och var vid skateparken, sen så hade vi bild, då skulle vi rita ute, så jag, maja, melissa, maja och olle satte oss vid skateparken och det var najst! Sen innan idrotten så satt vi i cafeterian länge med roligt folk, och innan åkte vi lite longboard också. Sen på idrotten spelade vi fotboll, men innan det så åkte jag, tove, knutte, jacob och olle longboard flera varv.. lite fail av amanda att ramla.. jag fick ett stort sår på foten som svider som satfläsk, men jag ääääälskar att åka longboard, tack william för att du har världens bästa longboard! Sen efter skolan var jag med Vendela, vi hade det jätte mysigt, vi drog till forum och fikade och pratade om allting, och spanade lite, och kolla kläder, och sen drog vi hem till Vevs, och då spelade vi cod, och jag sköt faktiskt en headshot på en kille genom en docka.. ;) sen spelade vi lite med folk live också, och sen åt vi mat, och sen kom jag hem vid 8 - halv 9 ;) kollade på film resten av kvällen. Och idag är det valborg, och jag har panik och måste till forum, så jag ska be mamsen att hänka! men nu måste jag först plugga lite NO -.- aja puss!  Vad har ni för planer till ikväll? 

underbara människa, kärlek till dig i massor! ♥


OKEEEEEEEEJ

Jag bloggar väl då.. Hej. Igår hade vi beep test i skolan, det var chillt. jobbigt var det.. I alla fall i skolan så drog vi till forum på håltimmen och checkade lite, sen gick vi tillbaka och hämtade grejer och sen gick vi till simhallen och simmade, det var nice! Efter det, så blev alla jätte trötta, asså verkligen skit trötta, jag lovar att alla typ låg och klagade och typ halv sov, men sen så hade vi i alla fall NO. och sen hade vi engelska, och sen efter skolan satt jag och fanny och väntade på maja i typ 10 minuter när hon skulle hämta nåt, men sen så skulle hon dra.. hhaa, men vi drog till forum och checkade lite och jag köpte en macka och vi satte oss på "vårat ställe" och snackade och sånt, typ halv sov.. hahah sen tog jag bussen hem och nu ska jag sova fan.. har träning sent i kväll, kommer hem typ 12.. nej men aja.. PUSS

juste vi stannade vid skateparken då maja fick ett språng.. underbar cheeey

ohja.. taggad på skolan imorgon!

ELLER INTE! bläää alltså! I alla fall, idag har jag varit med Fanny och vi träffades i forum, gick runt och kollade lite, satte oss ner och blev lite knäsvaga, typ dog lite halft inombords, sen tog vi bussen hem till mig men hamnade utanför min gamla skola och träffa sköna människor, sen så gick vi hem till mig, och sen så åt vi och sen cyklade vi till bussen och tog bussen till min träning och sen kollade hon på halva min träning, och på träningen var det kult, hahaha jag, Enya och Anna hade världens flummattack efter, oherregud säger jag bara! Så himla kult! Men nää, nu måste jag ta fram kläder och skit tills imorgon! PUSS!


FANÄÄÄÄÄNI

Ska träffa Fanäni i forum snart! Det blir supert, det roliga är ju att jag har studiedag idag.. så jag har förlängt påsklov, smack that ;) hahaa :) nej men ha en härlig dag!

jag och anna nån vecka sen i gamla stan :) <3

B E A T R I C E


Godmorgon!
Ska börja fixa mig nu, ska möta upp Bea idag! Ska träffa henne i forum, sen får vi väl se vad vi gör! Kommer bli super, för jag har inte träffat henne på 2 veckor! :O det är ju jätte länge! I alla fall, sminket väntar.. from a beast to a beauty.. hahahah.. ;) HA EN HÄRLIG MÅNDAG HÖRNI! och va glada att vi slipper gå i skolan idag! PUSS

jag och älsklingen på bussenhem från vemdalen♥

Fanny underbara ♥

Idag har jag varit med min underbara bästa vän Fanny. Jag drog till hennes landställe tidigt. Vi hade det så jävla härligt, det har jag alltid med den tjejen. Det finns liksom inga ord. Vi hade så kul, går inte att beskriva vad vi gjorde , men typ fotboll, studsmatta, " gänget där ", kalas.. massa! Denna tjej är värd allt ska ni veta! Blev inga bilder, hade för roligt för att ta bilder, bara några på mobilen, men dom orkar jag inte ladda över.. ni får ha en awesome söndag kväll! PUSS

mot Fannys landställe!

Nu drar jag mig mot Fannys landställe! Kommer ha det bästa med min bästavän! PUSS HÖRNI!

vill bara skriva av mig lite här...

jag blir så arg, nej jag blir besviken på folk som inte har det minsta lilla självförtroende i kroppen! Vad är det för nåt? " jag är tjock, jag är ful, jag är inte värd nåt" VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ ER MÄNNISKOR?! Skaffa lite självförtroende här va! Ni är perfekta som ni är okej? Du är UNIK, det finns ingen annan som du! Du är unik på alla möjliga sätt som finns. Ni är skit fina allihopa! Bara för att någon säger något, eller ni får höra att någon har sagt nåt, måste ni gå och bli ledsna och bli osäkra på er själva? NEJ. Den enda anledningen till att man snackar skit på nåt sätt, är förmodligen att man är avundsjuk. Det ni ska tänka då är, jag bryr mig faktiskt inte vad ni tycker om mig. Ni ska inte bry er, ni är precis fina som ni är! Jag bryr mig inte vad folk säger eller tycker om mig, jag lever mitt liv precis som JAG VILL. Inte efter nån annan.. och ändra inte er själva för någon annan. Jag vet hur  mycket några ord kan sänka en. men neeej, låt ingen sänka ner dig! ni måste vara nöjda med er själva. Skit i vad dom andra tycker, du gör vad du vill och du får se ut precis som du vill. Du ska inte känna att du försöker vara någon du inte är. Tro mig jag vet. Jag tycker vi alla är så dåliga på att visa kärlek och vänskap, vad är det för nåt? Varför har alla blivit så falska och så nertryckande? Vad är det för skit med att säga " ingen gillar mig " ?! SÅKLART NÅN GILLAR DIG! Tvivla aldrig på dig själv, för det har jag gjort, på många sätt- Ibland har jag dagar då jag hatar mig själv, och idag var det en sån dag, jag tycker att allt är fel just då. Men jag behöver inte klaga över det med andra, då visar jag folk hur svag jag är, och hur mycket jag behöver deras ord som t.ex " nej du är så fin! ", man ska inte behöva höra någon säga hela tiden att man är fin och underbar, för det ska man veta att man är. För det ÄR man. Alla vackerhet finns inuti dig, man måste bara låta det skina också. Ställ dig framför spegeln och säg att du är vacker. FÖR DU ÄR VACKER! Skaffa självförtroende nu sverige! Speciellt till er tjejer som låter killar trycka ner er, det ska inte hända! Skit i vad dom tycker och säger, om dom snackar skit om dig, så är dom ingenting att ha! och vad är det här med att ni är feta? NI HAR FINA FORMER ALLIHOPA! ni ska fan inte behöva sluta äta, eller banta eller något för att tycka att ni är fina,  det är bara onödigt, ät så mycket ni vill ! Det var nog allt jag ville säga.. SKAFFA SJÄLVFÖRTROENDE! NI ÄR SÅ FINA ALLIHOPA!

ASSÅ AAAAAAAH!! :@

OKEEJ, damp hela dagen seriöst.. ADHD - aktiv damp hela dagen, så är jag just nu! jag har pms eller nåt, jag stör mig på allting just nu.. :S hade inget att sätta på mig, typ provade kläder i 1 och en halv timme, blev arg på mitt ansikte, så jäkla fult också! mitt hår, även fast jag är nöjd så har jag damp på det! Det står ut..!! Jag har en fuldag idag, fattar ni? SÄMSTA DAGEN ATT HA DET!!!  asså asgagnafäadmasd. 

Idag ska jag vara med Marrä och Safa och kanske Ullis hemma hos safa, så det blir säkert mysigt! Hoppas det får mig på lite bättre humör... ;) PUSSAR.. 


Well I don't really care what people say



CUTCUT

tjatjatja! ouufff, snacka om att jag är taggad på att blogga.. I alla fall! Det blev tyvärrt inget "åka till fannys landställe" idag, utan det blev forum, där jag klippte mig! Jag blev faktiskt nöjd, hade jätte slitet hår förut, så vi kliptte bort det som behövdes klippas bort, och sen lite uppklippt dårå typ.. Sen fick jag massa tips om hur jag skulle sköta det för att det inte skulle bli slitet.. Det känns jätte kort, men det kanske är för att hon lockade det lite som " hollywood lockar" och sen när jag plattar det imorgon kommer det säkert kännas längre. När jag kom hem så, cyklade jag och min syster till hemköp och handlade, och sen så har jag bara chillat och sånt. Nu kollar jag på harry potter på trean och lyssnar på musik. Jag har en liten fråga här va? Bara för att det heter långfredagen, det betyder väl inte att denna dag är längre än alla andra va?
Aja ha det gött!

kärlek i massor till dig underbara människa! ♥

Bästa dagen med bästavän!

Tja!
Igår tränade jag från 8 - 10, sen åkte jag hem, sminkade mig lite och sen vid 11 åkte jag till älta och till fanny, vi handlade när jag kom fram, och sen så gick vi hem till henne packade ihop grejer, lyssnade på musik, och gosade med hennes husdjur, sen gick vi till strålan med Molly också, när vi kom fram så satte vi oss på bryggan och hade picknik, och det var as najs, vi pratade och myste som alltid! Sen vid typ 3 gick vi tillbaka hem till henne, vi tog en liten omväg...haha. Sen satte vi oss i soffan och satte på as hög musik och läste ur roliga böcker och lekte med hennes super söta kattunge Mango! Sen vid halv 5 så drog vi till busshållsplatsen, och då ser vi bussen komma så vi typ kubba liiivet,haha vi träffa Jesper också.. medans vi sprang.. men vi hann med! Då åkte vi till forum och gick runt och kollade lite, sen satte vi oss uppe vid Claes ohlsson och snackade och spanande lite... OMG säger jag bara! Perfekt perfekt perfekt! Sen åkte jag hem, och kom hem vid typ 7. Och igårkväll spenderades kvällen framför skype :) Idag ska jag till forum nu.. snart, och kolla lite med en frisör, men ska inte klippa mig, sen ska jag kanske till Fannys landställe! Men vi får se!
HA DET GÖTT!


GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA LILLASYSTER!

JA MÅ HON LEVA, JA MÅ HON LEVA, JA MÅ HON LEVA UT I HUNDRADE ÅR! JA VISST SKA HON LEVA JA VISST SKA HON LEVA JA VISSA SKA HON LEVA UT I HUNDRADE ÅR!
grattis till min underbara lillasyster som fyller år idag, jag älskar dig så mycket att du aldrig någonsin kommer förstå! du är bäst, och du är värld allting! ♥


M I K A E L A !


Tja!
Idag har jag varit med Mikaela! Träffade henne på bussen, så tog vi bussen till forum, checkade runt lite och så, sen tog vi första bästa bussen, och åkte till västra orminge, och sen till orminge centrum då vi snackade massor och köpte marabou kakor! dödande, jag lovar. Så himla goda! Sen tog vi bussen till boo gård, då drog vi till boo vallen och fikade i mitten av planen och snackade och sånt! Hade det as mysigt! Sen tog jag bussen hem och sen drog jag till träningen! ÄLSKAR MIKAELA. mest! 

DÖDANDE!!

MINA BRUDAR DET..

Hej! Jag har haft världens underbaraste dag idag i Nacka strand med Melle, Fanny, Maja och Tove! Ni är awesome! Vi träffades i forum vid 12 och då köpte vi massa saker på coop och sen gick vi till Nacka strand och tog bussen typ 10 meter, sen gick vi ner till vattnet och en liten "park" där vi parkerade. Sen snackade vi massor, åt, läste ur Majas "sex & kärlek"s bok! Hahaha, så underbart! Vi hade så mysigt! Hahah, det kom typ gåsar till oss eller nåt, som Maja och Tove fick skrämma bort.. Detta var då en riktigt rolig syn ska ni veta. Hahahah, ni kommer aldrig förstå.. Vi klättrade lite i berg också, sen blev det lite dansa också.. :) men så är det om man är med tjejer som går i idrottsklass! Aja, vi drog vid 4, och då åkte jag hem, åt snabbt som attan, och sen bar det av mot träningen, det gick bra. Nu har jag laddat in alla bilder så jag bjuder lite här va...

SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR *andas* SOMMAR SOMMAR SOMMAR!!







ni är så fina! 



nu känner jag att det blev jätte många bilder här va.. men jag bjuder ju! världens bästa dag, med världens bästa brudar! DETTA SKA GÖRAS OM!! älskar er!

INKÖPT

Detta är då vad jag köpte när jag var på stan med mamma, tog inte kort på underkläderna jag köpte med Mika och Anna.

linne H&M - 145 :-

Vit magtröja H&M - 79:- (??!?!)

Svarta jeans Weekday - 300:-

Vit BH H&M - 129:-
Det vart allt! :) PUSSAR

DET ÄR FÖR VARMT!!

fast nää.. älskar att det är så här varmt!! Idag har dagen gått åt att prata i telefon, chatta, skypa, och sen har jag solat mestadels ute på altanen! Det är såå varmt ute idag! Så att jag dööör! nä men man får väl hoppas att man fick lite bränna! Imorgon blir det piknick och sjukt mys med Fanny, Tove, Melissa och Maja! Next är det träning!! :)

såpbubblerna.. det är grejer det!

S A F A L I T O !

Tja!
Bra början på mitt påsklov kan jag verkligen säga! Igår åkte jag till Sofia, och då så packade vi ner lite piknick och drog ner till boobadet och fikade där och köpte paj och pratade. Sen så gick vi till fiket igen och Sofia köpte en latte och sen köpte vi såpbubbler och sprang runt med det! Sen gick vi hem till henne och la oss ute med filtar och täcken och pratade och myste.. sen bestämde vi oss för att dra ner till boovallen, där satt vi och snacka och sen spelade vi lite fotboll också! VI VAR BÄST, OKEJ?! vi ska faktiskt spela VM :$ i alla fall, sen gick vi hem till henne vid 7 och då åt vi middag och sen kom pappa och hämtade mig vid 8 typ. Sen kom jag hem, dushade, pratade i telefon och sånt, natten var helt hemsk.. jag kunde inte somna för att jag hostade så mycket, så jag sket i det och satt uppe med ipaden på facebook och chattade med sociala nattfolk :) hahah idag ska jag kanske vara med safa om hon vaknar!! HAHA , puss




Stan med mamsen! ;)

Idag har jag varit på stan med mamma, det har varit lite "mor och dotter tid". Vi har shoppat, och haft det allmänt mysigt! Jag fick med mig hem, ett par svarta jeans, ett fint linne, en magtröja, och en bh! Plus att ikväll så var det premiär för att grilla! Pappa grillade, och det var sjukt gott, och det kändes verkligen som sommar! GRILLPREMIÄR.... CHECK! nej men idag blir det så att jag ska spendera kvällen med familjen! PUSSAR

jag fattar inte hur jag ska överleva när du är borta :/ ♥

världens mysigaste fredag med tjejerna igår!

Tja! Visst har det varit varmt? så sjukt skönt att det är vår nu! I alla fall, på lunchrasten i skolan igår så la vi oss ute och dansade lite på fotbollsplan, solade och flummade, sen hade vi bild då vi fick gå ut och rita något vi såg, så då la vi oss på fotbollsplanen igen! Sen hade vi idrott och efter idrotten rusade jag och lämnade min dator hos pappa, sen kubbade jag livet till bussen, asså jag sprang så fort jag kunde, och hann precis med på bussen där Anna och Mika satt! Vi drog in mot slussen och sen drog vi till t centralen och sedan hötorget, sen satte vi oss på Waynes och drack kaffe och fikade och snackade, och sen gick vi in på Monki där Mika shoppade, och sen in på topshop där vi alla shoppade, jag köpte 3 par skit söta trosor! Sen drog vi oss mot biblioteksgatan och in på urban outfiters! Sen gick vi in på Zara. Sen drog Mika vid 6, då gick jag och Anna hela vägen från hötorget till gamla stan och där köpte vi glass och sen åt vi glass och kollade ut lite över havet, sen vid 7 gick vi till slussen och tog bussen hem! Helt klart en sjukt mysig dag! Anna tog bilder, så dom kommer förmodligen upp lite senare! PUSS

kompis, det går bra nu

Tjaba!
Skolan idag alltså.. hmm. vad ska man säga, först svenska, sen matte, idrott då vi spelade fotboll med niorna, eller dom hade lektioner med oss i fotboll, och sen 2 timmars labb. Men det var kult, efter skolan satte jag mig i korridoren och pratade i telefon, sen gick jag till simhallen och sen köpte jag mat, och där satt jag, hade sällskap av en telefon, wille och Lucas. Sen börja träningen och det gick ganska bra. Sen efter träningen åkte jag hem och nu har jag suttit vid datorn, pluggat lite spanska, och sen snackat i telefon :) Imorgon efter skolan ska jag vara med Mika och Anna! Det kommer bli super kult! men puss på er!

kärlek till dig kvinna! ♥

G night

Tjena mittbena!
Blev ingen träning för min del idag heller, är fortfarande förkyld och hostig som attan.. så kvällen har spenderats med att sitta framför datorn, skypa, kolla på tv och prata i telefon med Jakob den senaste timmen.. :) Men det är ju allmänt trevligt det också! Imorgon börjar jag 8.10, så det är ju inte så najs.. Men, ska pallra mig mot sängen nu.. :) Vi hööööörs! puss

med denna bild säger jag.. godnatt.

detta ÄR respekt..

Jag har sån respekt för skateboardare! Jag tycker det är så jäkla coolt med skateboard, och jag älskar det! Det är så, på något sätt, snyggt och roligt! DET ÄR FETT ME RESPEKT! Jag vet inte vad jag ska säga.. fattar ni vad det är för härlig känsla att åka på en skateboard? Detta är något som ska införskaffas för mig! Jag ska bli bra på att åka skateboard, och det ska vara mitt sätt att komma fram i sommar! RESPEKT!

RESPEKT! peace out...

Ett hjärta på knät som gör så ont..

Tjaba tjena hallå! Ni ska bara veta hur slut jag är, jag är så himla trött i hela kroppen, och jag har ont i huvudet.. Dagen började med spanska..jag kommer inte ens ihåg vad vi gjorde, i alla fall, sedan SO, och sen matte, då vi håller på med en undersökning, min och majas undersökning är nog den bästa, på riktigt! Sen hade vi idrott, och på uppvärmningen så ramlade jag och maja i en hög, och fick såna där brännmärken ni vet? Eller i alla fall jag, och då blev det ett brännmärke som bildade ett hjärta! det är äkta vänskap det.. hahah! I alla fall, jag och Tove redovisade vårat ringprogram och det gick väl bra, sen hade vi NO och sen tog jag bussen hem och nu måste jag äta nåt.. :)PUSS

just like you like..

Tjenare!
Idag i skolan vart det najs! Först SO som är = fördjupningsarbete -.- sen var det engelska, det var ganska najs, sen var det svenska, intervju och sånt, och sen lunch, sen hade vi teknik och det vart lite knäppt där va.. vi håller på att göra bilar..? Aja, och sen hade vi NO och då labbade vi, och sen tog jag bussen hem, och nu har jag ätit lite och chattar! :) Ikväll blir det springning först och sen så ska jag simma! pussar!
ps. jag har jätte träningsvärk i magen, varför har jag det?!?!??

tagen för 2 minuter sen, idag har jag på mig vincents ralph lauren tröja, vitt linne och jeans ;)

Grab somebody sexy tell´em heeeeeeey!

Tja!
Igår var det tävling! Det gick skit bra, jag persade på allt förutom ryggen, och vann fjärilet, och ryggen, kom tvåa i bröst och fritt, och sen gick jag vidare till final som etta, och sen vann jag finalen, så jag fick en massa produkter från ldb, pokal och typ pengar! Det var kult! Idag i skolan var det väl som vanligt! På idrotten.. njaa, ganska tråkigt faktiskt! I alla fall sedan gick jag till träningen, det var först teknik och sen hårt.. haha jag och sofia i omklädningsrummet, haha nötter! I alla fall, nu sitter jag och lyssnar på musik och chattar! Men pussar hörni!

snygg tjej på tvåan med filips snygga mössa! :) haha

aaaj min hals...

Tja!
Idag har det varit simtävling på morgonen, trött som attan åkte vi till simhallen ,och det gick helt okej. Kunde typ inte andas på hela tävlingen, men aja, sen åkte jag hem, somnade i bilen flera gånger, har varit en fett slapp dag, har haft ont i halsen hela dagen, och har typ haft svårt att andas, men jag har druckit lite te, så förhoppningsvis känns det bättre snart.. har tävling imorgon också, vi får ju hoppas att det blir bättre tills imorgon! för jag är ganska taggad ;o haha! men ha en underbar lördag kväll! PUSS

FREDAG och halv studiedag!

Tjatjatjatja.. på alla språk som någonsin finns och kommer finnas! Idag slutade vi 11 för vi hade halvstudie dag, skulle vart med Vendela, men hon blev tyvärr sjuk. Så jag och Fanny drog till forum och gick runt, haha flummade som attan! Sen träffade vi Tove också, vi gick runt och flummade, haha jag dör, vilken humor vi har alltså! hahah! Går inte precis att berätta detaljerat, skulle liksom ta 10000 år att skriva! haha, men vid typ 2 halv 3 så drog fanny, och då satt jag och tove och lyssna på musik och typ smådansade, sen bestämde vi oss för att ta bussen hem till henne, då gjorde vi det, och sen när vi kom hem till henne så åt vi, och kollade lite på tv, sen drog vi upp på hennes rum och typ satt vid datorn, och tog massa knäppa kort som vi skrattade så himla mycket åt, asså det rann tårar ner för mina kinder, har aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv! Helt sjuuuukt! sen spelade vi in massa videos, och sen vid 6 - halv 7 kom mamma och hämtade mig, och vi drog och handlade. Köpte jordgubbar!! sommarkänsla ffs! fast lite tråkigt att det precis regnade.. hahah! Men ska vara social mot familjen, PUSSAR!

jag och tove i vemdalen, hahah ni ser ju hur vi är........ ;)

något jag stör mig på/hatar..

Är.... förlåt nu alla som gillar denna snubbe men, jag hatar BRUNO MARS musik.. jag dör. Dels för att allt han sjunger är falskt, skulle han verkligen fånga en "grenade" för en tjej? " Girl youre amazing just the way you are " BLÄÄÄ. Egentligen ska han sjunga " When i see your face, theres alot of things i want to change". Jag klarar helt enkelt inte av att höra honom, när det kommer på radion får jag panik och byter så fort jag kan, när han kommer på reklam på spotify så sänker jag volymen.. jag klarar inte av det. Och nu sitter fanny och skickar länkar till mig med honom, jag mår illa?! Nu ska jag straffa henne med att börja lyssna på Justin Bieber, haha då mår hon dåligt! Och förlåt alla som gillar honom, det är inte så att jag tycker det är något fel, men för mig själv, så klarar jag inte av att lyssna på honom. Så enkelt är det. usssch, kvävningar?!
ps. nu berättade fanny att bruno mars blir påkörd av ett tåg i musikvideon till "grenade" ahhhahahaha, stackarn... eller?

tog modet nog att spara en bild på honom.................

SOFT!

Så soft dag i skolan idag alltså! Först spanska, vi fick tillbaka några läxförhör, och sen så drar vi till sickla och står där typ as länge och väntar på att få komma in, men gubben släpper in massa andra bara för att alla inte va där, sen kollar vi på skolbio, alltså " tusen gånger starkare" det var väl kult! Hhah efter det, så drog jag, Fanny, Malin, Linnea, Jonte, William, Fanny och Melissa till donken. Där satt vi typ as länge, sen drog vi tillbaka till skolan, och sen så hade vi info om orissa dagen och sen så slutade vi EXAKT 13.37! eppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic!
Då drog jag hem och åt och chilla, sen kom Safa och hämtade mig, och sen tränade jag! Det var en skön träning, och nu är jag hemma :) ska snart äta middag ! PUSSAR

ge mig sommar.

L Y C K A


ingen kommer någonsin fatta hur mycket du betyder! JAG ÄLSKAR DIG MED HELA MITT HJÄRTA.

what are words when you really don´t mean them when you say them

TJA!
tisdag idag då, TAGGA! okej nej. Seg dag i skolan faktiskt, men helt okej. På NO:n visade våran lärare oss hur det exploderar när vätgas och typ syre och värme möts, och det blev typ världens explosion! Aja, när vi slutade så kubbade jag och Madde till bussen och hann precis med den! Och ikväll blire träning! Samma som vanligt dårå! Puss på er!

4 april

HAHAH!
hej.. Idag i skolan vart det segt, gjorde mitt SO prov och fick alla rätt, och sedan lunch, och sen engelska och sen matte prov, sen fick man dra när man var klar så jag slutade typ 45 minuter för tidigt, då utmanade jag min matte lärare på pingis, och han sa att om jag vann så skulle jag slippa alla prov från 7an upp till 9an.. vem tror ni vann? HAN! haha, visade sig att han var grym! I alla fall, sen gick jag till mammas jobb och var där, och sen gick jag till träningen, vi hade fys ute och sen simning, sen hände en riktigt rolig grej, men ska nog inte säga det här! hahah! I alla fall, nu ska jag dra mig mot teven snart! PUSS

AHAHAHAH! bara för att jag tycker att det är en sån skön bild på mig och edina! <3

awesome helg!

Tja!
Har varit en awesome helg alltså! När Maja och Fanny kom hit igår så åkte vi och hyrde film och handlade, sen kom vi hem, typ dansade, tog kort och sånt! Sen började vi kolla på " tusen gånger starkare " sen åt vi middag och sen fortsatte vi kolla, flummade, åt godis, chips, och fyfan va vi fetta oss.. sedan åt vi glass och kollade på 2012.. omg, tänk om jorden verkligen kommer gå under 2012? Aja, sen typ kollade vi på Dear John , och deckade lite här och vart, och sen typ blev vi jätte flummiga, och sen somna vi allihopa, och så bestämde vi oss för att sova, men sen så blev vi jätte pigga så vi bestämde oss för att sätta på the last song, sen somnade vi.. kanske 5.. aja! Vaknade vid typ 11 och så somna vi om till typ halv 12, sen så åt vi frukost och flummade massor, sen städade vi lite, packade ihop, och sminkade oss, sen drog vi ut, på en liten promenad, och sen följde vi med Maja till bussen och sen drtog fanny också! Efter det har jag träffat Mika! Vi drog till forum vid 4 typ, gick runt och kollade och provade lite kläder, och sånt! As länge sen jag snakckade med henne, så det var as kul att prata med henne igen! Sen drog vi med bussen hem i regnet, så var vi tvungna att gå as långt, och vi blev jätte blöta.. sen när vi kom hem till mig satte vi oss och kollade på gossip girl, och hon drog för kanske en halv timme sen! Men nu är jag trött som attan så jag ska dra mig mot soffan!
PUSSAR

Maja, jag och Fanny!
Sexiga Maja och jag!

inte okej, inte okeeeeej...

ÄLSKAR DEJ!!


Filmkväll med brudarna ikväll!

Tja!
Har städat pretty mucho idag, badat, tvättat håret m.m! Sedan kom mina föräldrar hem med en jädrans massa shopping, typ över 7 påsar! har fått bland annat en ny tröja och ett par nya skor! I alla fall, ikväll kommer mina brudar över! Fanny, Amanda och Maja power! Vi ska ha filmkväll och det blir nog ganska mycket bilder! Kommer bli super kul! sååå ingen bloggning ikväll inte !
PUSSAR

kimpan & brolleh påväg till romme!

V E R M E

No, no, don't want no more, maybe you're gonna regret it someday. You feel that you'd be better off, but it's still your lost. And you know it, take it.
Take it as a lost.

FREDAG...?!

Hej!
En sak bara, visst känns det inte som att det är fredag idag? Verkligen inte! Kändes typ som en grå tisdag! i alla fall i skolan, haha, jag och fanny hade krig, kvinnan hällde vatten på mig, så jag hotade henne med en banan! Haha ibland älskar jag verkligen oss! I alla fall, på idrotten hade vi ringar och matta och man fick öva på sitt "nummer". Efter skolan tog jag bussen hem, tog sällskap av Jacob och Jonte, och har suttit här ganska länge, snart kommer pappsen hem! Imorgon ska jag kanske på massage på dan och sen på kvällen kommer Fanny och Maja och sover över hos mig! Kommer bli så sjuuuuukt najs!! Men ha en bra fredag hörni!
btw, har en ny design, om du inte ser tryck F5!

imorse!

RSS 2.0